Miksi me Farting

Terveys Santtu Manner Kesäkuu 26, 2017 0 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Farting on osa sitä ja on aivan normaalia. Miksi yksi on enemmän kokemusta kuin muut, on lähinnä tehdä ruoan tai tapa syödä.

Hajupommit

Tuulet voivat olla totta hajupommit, tai joskus jäädä kokonaan huomaamatta, ne voi kuulostaa ankara tai ei ollenkaan. Tosiasia on, että jokainen ihminen tuulet myöhään, jotkut enemmän kuin toiset. Jopa eläimet Farting, nisäkkäistä ja linnuista ja hyönteisiä. Miksi ihmiset ja eläimet ilmavaivat, on käsitellä kaasuja, jotka sijaitsevat kehon.

Kaasut

Aikana ruoansulatus elintarvikkeiden, löytää kaasunmuodostuksen paikka. Tämän kaasua tuottavat bakteerit. Nämä auttavat yhdessä hiivat hajoamista ruokaa. Vuonna jakautuminen kaasua tuotetaan. Mutta voit nielemään kaasua, ilmassa tai juomia. virvoitusjuomissa, kuten Cola on paljon ilmaa. Tämä ilma on usein kautta vatsaan taas julkaisi avulla jack, mutta se voi myös päätyä suolistossa. Kun siellä tulee jättää se sillä tuulet elin.

Ylimääräinen kaasut

Ihmiset ylimäärällä kaasujen keho myös jättää useammin tuulet. Mutta se voi olla, että saat vatsakrampit kuiva liikaa kaasuja. Pidättämällä va tuuli ei siksi suositella. Kuinka ärsyttävää on. Joskus olet ryhmässä vai oletko jonnekin missä et uskalla päästää tuulta. Ja sitten mennä toiseen huoneeseen tai kylpyhuoneeseen, mutta ilman kaasua sisällä. Sisältö vain on seurauksena, että on vatsakipu, ja lopulta kaasut edelleen jättää ruumiin.

Elintarvikkeet, jotka aiheuttavat kaasun

Tietyt ruoat aiheuttaa paljon ylimääräistä kaasujen, kuten kaali, munuaisten pavut ja sipulit. Tämä johtuu siitä, että inuliini ainetta, joka on ruoan. Tämä materiaali takaa, että kemiallinen reaktio on suurempi, mikä aiheuttaa enemmän kaasuja. Joten se ei ole yllättävää, että sinun täytyy antaa enemmän Farting syömisen jälkeen tiettyjä ruokia. Myös juominen paljon sooda voi aiheuttaa enemmän ilmavaivoja.
On myös vain ruokaa, joka tuottaa vähemmän kaasuja, kuten perunaa, ja leivät. Nämä tuotteet ovat myös tunnettuja sitovuus.

Numero tuulet päivässä

Mies lähtee keskimäärin 10-25 tuuli päivässä. Jotkut ihmiset voivat haistaa sen kunnolla. Tämä liittyy usein ruoan yksi syö, mutta myös yhdisteitä, jotka tuuli olemassa. Ihmiset, jotka syövät liian nopeasti ja huono märehtiä ovat tuulisempi.
Tuulet pidätetty, ei vain voi aiheuttaa vatsakipua, sekä päänsärkyä. Tämä johtuu siitä, että myrkyllisiä kaasuja lopulta imeytyy vereen. Ja tämä aiheuttaa niin muut väitteet.
Tiesitkö, että on todellakin hyvin pieni määrä jakkara millään tuuli? Oletko niin kaunis uudelleen.
(0)
(0)