Miksi "maito" soija kasvi, mantelit, ei ilmoitettu vauva

Ravitsemus Asseri Seppä Maaliskuu 11, 2018 0 29
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi

Nimeltään "maito" väärin, nämä juomat ovat todella hedelmämehua tai siemeniä. Hyvin muodikas, mutta niitä ei saa käyttää vauvoilla alle vuoden.

Soija, mantelit, hasselpähkinät, kastanjat, tai riisi, kasvis juomat ovat muodissa. Ja äidit eivät epäröi antaa heidän vauva, varsinkin jos hän on allerginen lehmänmaitoa.

Riittämätön ja vaarallinen käytäntö keskuudessa pikkulapsille alle vuoden, kuten äskettäin muistutti Ranskan Society for Clinical Nutrition and Metabolism. Se voi johtaa "merkittäviä puutteita, jotka voivat johtaa kuolemaan."

Äidinmaidossa on olennainen aikana ensimmäisen elinvuoden

Vihannesjuomat eivät panna vauva rasvan saanti ja energiaa se tarvitsee. Lisäksi niiden saanti proteiinin ja kalsiumin pitoisuus eivät ole sopivia.

Rintamaidon olisi pysyttävä viite imeväisten koska se voi kattaa erityiset ravitsemukselliset tarpeet.

Ensimmäisen elinvuoden on todellakin merkitty nopea ja tärkeä kasvun vaihe: "keskimääräinen syntymäpaino kerrotaan kolmella, koko kasvaa lähes 50% ja paino aivojen kulkee 300-400 g enemmän kuin 1 kg iässä yhden vuoden, aivojen kasvu suuruusluokkaa 2 g / päivä. "

Äideille, jotka eivät halua tai eivät voi imettää, vain prépararations lapsen ja vieroitusvalmisteet on suunniteltu vastaamaan hyvin erityisiä ravitsemuksellisia vaatimuksia ensimmäisen elinvuoden.

Jo huomautti sormi vaarojen

Ensimmäinen varoitus annettiin vuonna 2013 kansallinen elintarviketurvallisuudesta vastaava virasto. Seuraavia vakavia onnettomuuksia pikkulapsilla ruokitaan soijamaito, manteli maito aasi ... virastolla oli ennen arvioimisessa vihannesjuomat ja ei-lehmänmaidosta.

Kertomuksessaan julkaistiin maaliskuussa 2013 se jo varoittaa, että nämä juomat ovat suunniteltu vauvoille alle vuoden. Ne voivat johtaa vain muutaman viikon yksinomaan kulutukseen ja pitkittynyt, vakavasta aliravitsemuksesta tai aineenvaihdunnan häiriöt, jotka voivat aiheuttaa tarttuvan komplikaatioita tai lapsen kuoleman.

Lue myös: Imetys vauva, manuaalinen

(0)
(0)