Miksi Israel on loistava lomakohde

Viihde Harri Manner Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Luvut Israelin CBS julkaisema Israelin valtion matkailutoimiston Bureau osoittavat, että matkailun Israel taas on nousussa. Vuonna 2008 ensimmäisellä puoliskolla 1,5 miljoonaa matkailijaa vieraili Holy Land. Se on 45 prosenttia enemmän kuin vastaavalla jaksolla vuotta aiemmin. On selvää, että suhteellisen rauhallinen on luonut Israelissa tähän kasvuun. Onneksi koska Israel on kaunis matkailukohde kaikenlaisille matkailijoille.

Miksi Israel on niin loistava lomakohde?

Israel on useista syistä fantastinen loma:
 • Suotuisa ilmasto ympäri vuoden
 • Kauniit rannat
 • Maa täynnä historiallisia esineitä
 • Monet pyhät paikat
 • Työmahdollisuuksia kibbutsissa

Suotuisa ilmasto ympäri vuoden

Koska opintojeni olen Israelin koko vuoden kokea kautta. Aiemmin olen vain tavannut lämpimät kesät, mutta aikana opintojeni voisin nauttia lyhyt syksy, leuto talvi ja kaunis kevät. Useimmat yksittäiset matkailijat tulevat kesällä Israeliin ennen auringon. Kesällä ilmasto on hyvin erilainen eri alueilla. Rannikolla on hikinen kuuma, kun taas sisämaassa, kuten Tiberias, Kuolleenmeren ja Eilatin, ilma tuntuu kuivalta. Henkilökohtaisesti pidän erityisesti kuivaa ilmaa. Lämpö Eilat on siis paras kestämään, vaikka et ilmeisesti liian kauan auringossa pitäisi pysyä paikallaan. Syksyllä se on todella kaunis loppukesästä sää. Voit silti kävellä ympäriinsä ilman takki. Se tuskin sataa. Vain talvella alkaa sadekausi, vaikka määrät sade tulee alas on todella liian vähän vastaamaan Israelin vesihuollosta. Talvi Olen henkilökohtaisesti löytää mukavin aika matkustaa maan halki. Mutta syksyllä ja keväällä voi olla. Ei mitään näette paljon kiertueen ryhmien syksyllä ja keväällä. Kevät on erityisen kaunis, kun kaikki Israel on kukassa.
Oma neuvo turisteille on seuraava. Pidätkö aurinkoa, merta ja hiekkaa, on erityisen houkutteleva kesällä matkustaa Israeliin. Eilat on poikkeus. Koska se on talvi edelleen melko lämmin. Näet myös paljon ulkomaisia ​​turisteja, jotka kerääntyvät talvella Eilat. Kun lähdet pyhiinvaellukselle ovat erityisen loppukesällä ja keväällä houkutteleva. Se ei ole liian kuuma ja voit nauttia kaikki pyhät paikat, että maa on rikas. Oletko enemmän turisti luonteeltaan, ja Israel on paljon tarjottavaa luonnon, niin kehotan teitä tekemään talvella ja keväällä Israelin. Tänä aikana, joka houkuttelee monia epätavallisia lintuja eri puolilla maata.

Kauniit rannat

Oikeastaan ​​koko Välimeren rannikko ranta-alueella. Minulle henkilökohtaisesti, on olemassa muutamia paikkoja, joissa kauniit rannat ovat:
 • Gordon Beach Tel Aviv: hyvin saatavilla rannalla suihkut. Löydät onnellinen sekoitus israelilaisia ​​ja turisteja. On monia paikkoja, joissa jotain voi syödä ja hiekka on puhdas.
 • Mikmoret Beach: Se on ranta, joka on hieman suojainen. On ravintola lähellä, suihkut ja pukukoppeja. Pitkiä kävelyretkiä voidaan tehdä kohti etelää.
 • Aqueduct Beach: Se on rauhallinen ranta vain kiireinen kesällä viikonloppuisin, kun juoma myyjät ja välipala myynti. Kun meri on tyyni, se on mukava uida.

Muissa paikkoja löytää kauniita rantoja:
 • Ein Gev Beach: Voit vain tulla tänne vieraana Ein Gev loma. Genesaretinjärvi n vesi on puhdasta ja lämmin. Myös muilla alueilla pitkin Genesaretinjärven, voit rentoutua rauhassa.
 • Ein Gedi Beach: Uinti Kuolleenmeren on kokemus toisistaan. Et voi uida, vain kellua koska sen korkea suolapitoisuus. Älä oleskele liian kauan siellä, muuten suola pisto kehoasi. Varmista, että otat suihku vettä huuhteluun pois suola.
 • Coral Beach Nature Reserve: Täällä voit snorklata tai sukeltaa ja nähdä upeimmat kala.
 • Dolphin Reef Beach: Täällä voit uida delfiinien kanssa valvonnan alaisena.

Maa täynnä historiallisia esineitä

Israelilla on pitkä historia ja paljon se on osoitettu oikeaksi arkeologisia kaivauksia. Matkailijoille kiinnostunut maan historiassa, jossa on lukuisia hallitsijat ja niin paljon vaikutteita kulttuurien Israel on mekka. Maassa on useita museoita. Joissakin kaupungeissa on, ikään kuin ulkoilmamuseoista. Erityisesti Jerusalem, mutta myös muissa paikoissa tihkua tunnelma menneisyyden pois.

Monet pyhät paikat

Mikään maa maailmassa on niin paljon tarjottavaa pyhiinvaeltajia kuin Israel. Ensinnäkin osavaltion Israelin pyhä juutalaisille. Kuuluisa juutalainen pyhissä paikoissa Jerusalemin, Hebronin, Sikem, Massada, Meron ja Tiberias. Kristityille, Jerusalem myös vieressä paikoissa kuten Bethlehem, Nazareth, Genesaretinjärvelle on tärkeää. Muslimeille, Jerusalem ja Hebron on pyhä. Katso enemmän minun artikkeli pyhille paikoille Israelissa juutalaiset, kristityt ja muslimit.
Monet matkatoimistot ovat erikoistuneet ryhmämatkoja juutalaisille tai kristittyjä. Näin olet varma, että sinut ohjataan asiantuntijat. Mutta tietysti voit mennä itse.

Työllistymismahdollisuuksia ja oleskelua kibbutsissa

Nuorille matkailijoille kibbutsilla oppimisen ajan tutustua maan. Vanhemmille turistit on vieras tilat. Viime vuosina monet kibutseja jotka ovat erikoistuneet matkailuun. Ne tarjoavat yksinkertainen mutta toimiva nukkua näkyvyyden. Olen itse työskennellyt neljä kertaa kibbutsissa ja saaneet upeita kokemuksia.
(0)
(0)