Mikä uhkaa naisten halu

Perhe Marjo Laitinen Tammikuu 23, 2017 0 241
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä uhkaa naisten halu

95% naisista säännöllisesti kokevat seksuaalista halua pienenee. Miksi? Ne olisivat jalkoihin negatiivisia ajatuksia. Jotta ne perääntyä, neljä vinkkejä gynekologi ja andrologist Sylvain Mimoun.

Nainen on huono kuva itse

Ottaa huono minäkuva estää déisr. Suora seuraus: enemmän nainen tuntee olonsa ruumiin, sitä enemmän se avautuu halu. Ja kyllä, naisten halun tehdä työtä kuin että! Se liittyy läheisesti halu vietellä kumppani. Joten jos kuva nainen on itsessään ei vastaa sen perusteita houkutteleva nainen, hän on taipumus estää. Väärässä. Sillä miehet eivät ole lainkaan tämän dynaamisen siellä.

"Mies, joka hyväilee kierros vatsa nainen ei usko, että se on pyöreä. Se on pehmeä ja se stimuloi jännitystä, kertoo Sylvain Mimoun, gynekologi ja andrologist. Jos tuolloin, nainen sanoi, "Etkö usko, että olen kasvanut", hän laskee alasti ja kysyi: "Mutta mitä hän kertoo minulle? Olen voitettava halu ja hän kertoo minulle ruokavalio! "

Ratkaisu: naisten täytyy oppia päästämään irti enemmän. "Ei ole mitään houkuttelevampi mies kuin nainen, joka hylkää ja unohtaa hänen ulkonäkö", sanoi asiantuntija.

Nainen ei tunne aivan katsellut hänen toverinsa

Nainen halu on herkkä emotionaalinen yhteydessä. Kun nainen katsoo, että hänen kumppaninsa ei ole kiinnostunut siitä, kuten ei huomaakaan, että hän on korostanut, hän usein päätellä, että hän ei todella. Joten, hän ei ymmärrä miksi, muulloin, hän ilmaisi halunsa. Hän tuntee käsitellään sitten objektina. Ja laskostuu kuori. Grosse väärä tulkinta! "Naisten pitäisi koskaan unohtaa, että miehillä on erilainen tapa nähdä", muistelee Sylvain Mimoun. Siksi niiden häiriötekijä sanoo ei liitetiedostona tai halua he käyttävät niitä.

Ratkaisu: meidän on opittava lokeroida. Toisella puolella on ongelmia, jotka Stewardship sääntö olohuone. Toisaalta, on sukupuolielämään joka ilmaistaan ​​makuuhuoneessa. "Ruma" mies on juuri koskaan vahingoittaa prinssi.

Seksuaalisuus on liian yksitoikkoinen

34% naisista syyttävät yksitoikkoisuus pilata halunsa. On selvää, he ovat väsyneitä osia jalat ilmassa että aina noudattaa samaa kaavaa: ensimmäinen, me ravistaa toisiaan vastaan, niin sinun hyväillä rintani, käteni liukua reidet, sinä suudella minua vasemmalla, minun oikea, me kaikki välilehdille Ei tekemättä!

Ratkaisu: sen sijaan pahoittelee, että halu ei syty riittävästi, gynekologi Sylvain Mimoun neuvoo naisia ​​ajatella, että he ottavat enemmän ilo tehdä rakkautta: "Näin miehet työskentelevät."

Ja oi, yllätys, ruokahalu mukana syöminen! "Ehkä että seksuaalista nautintoa ei ole niin kaiverrettu aikakirjoissa, mutta hänellä on ainakin ansio tuoda kumppaneita, joka on välttämätön ostaja ja tuleva halauksia."

Perhetausta on liian ottaen

Jos nainen voi olla halu iästä, jopa ikä 80, on vielä aikoja elämässään suotuisampi höyryinen seksuaalisuuteen. Niinpä, kun se on hoidon sielujen, lapset nukkuvat vieressä, on usein vähemmän käytettävissä tingi hänen halu rakastella.

Ratkaisu: on tarpeen vahvistaa, syntymästä lasten, rannat varattu yksityisyyden pari. Pari voi jatkaa pelata pelejä rakkauden. Lisäksi nämä nimitykset eroottinen sallia ennakoiden seksuaalisen kohtaavat. Joka on suuri nautintoaine.

"Ajatuksen mielihyvästä tulevien vaikuttaa limbiseen järjestelmään aivojen, joka laukaisee ketjun reaktioita suotuisa halu, kertoo gynekologi Sylvain Mimoun: tuotanto endorfiinien, luonnon euforia, stimulaatio voitelu, jossa sukupuoli miellyttävämpää. "

Lue: Mitä naiset haluavat Dr Sylvain Mimoun, toim. Albin Michel.

(0)
(1)