Mikä on Suolahoito

Terveys Auvo Salonen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suolahoito on käytetty vuosisatojen ajan, lähinnä Itä-Euroopassa oli aikoinaan hyvin suosittu. Viime vuosina, voittaa Länsi-Euroopassa ja Amerikassa valtavasti suosiota, koska myönteinen vaikutus suola on kehomme. Mutta mitä on Salt Therapy? Ja mitä myönteisiä vaikutuksia Suolahoito todella meidän elin?

Mikä on suola hoito on ja mikä on se hyvä?

Suola hoidot ovat hoitoja, joissa suolaa käytetään eri tavoin, koska sillä on myönteinen vaikutus kehomme. Suolaa hoitoja lievittää kaikenlaisia ​​valituksia kehomme, hengityselinten lihaksia, allergioista reumasairauksien. Mutta suola hoito on myös des-korostaen ja lievittää monia oireita keuhkoputkentulehduksen, astman ja keuhkoahtaumataudin. Suola hoidot tapahtua eri muodoissa, joten voit hengittää esimerkiksi suolalla, mutta sinulla on myös mahdollisuus ottaa suolakylpyyn.

Haloterapia

Halo hoito on eräänlaista inhalaatiohoidon joka on parantava vaikutus sekä mielen ja kehon. Halo hoito mikroilmasto on jäljitelty runsaasti välttämättömiä mineraaleja, joita esiintyy ilmassa. Esimerkiksi, voit seurata halo hoidon suolahuone, kun 45 minuutin oleskelu luola on sama vaikutus elimistössä kolme tuntia raittiiseen ilmaan rannikolla hengittää. On olemassa erilaisia ​​wellness-keskuksia tarjoavat jo tätä hoitoa, mutta myös tarjoajia, jotka keskittyvät ainoastaan ​​Suolahoito läsnä.

Kuiva suola hoito

Kuiva suola hoito on 100% luonnollinen hoito, joka auttaa limaa kurkussa, keuhkoputkiin ja keuhkoihin poistamiseksi ja erottua. Kova lima hengitysteissä ovat usein syyllisiä erilaisia ​​sairauksia. Jos he myös vähentää elastisuutta keuhkoihin, se voi olla hankalaa tässä kova lima pussistaan. Kuiva suola inhalaattorin istua suolakiteet, jotka aiheuttavat kun hengitysilman menee läpi se, pieniä suola muodostetaan hiukkasia. Suola hiukkasia, jotka saavat kehoosi, tekee kovia limaa paljon vähemmän kovaa.
Keuhkoihin käyttämällä kuiva suola hoito on paljon vahvempi, käytön jälkeen, ne ovat myös vähemmän alttiita, esimerkiksi, polallergieën, tulehdus ja vilustuminen. Käytön jälkeen kuiva suola hoito on teidän keuhkojen toimintaa vahvistamattomat, vain oireita voidaan vähentää, se on ennalta ehkäisevä vaikutus ja ehkä kaikkein tärkeintä, saat tunne uudelleen saada tarpeeksi ilmaa.

Dead Sea

Dead Sea sijaitsee välisellä rajalla Jordanian ja Israelin ja on syvin järvi maailmassa. Dead Sea on erittäin korkea pitoisuus mineraaleja, suolapitoisuus on alle 33%. Tämä on myös syy miksi et voi pysyä pinnalla vedessä. Monet ihmiset ihosairauksien käymään hoitoa Kuolleenmeren, koska korkean suolapitoisuuden, on hyvin suotuisa vaikutus kehomme. Allergiat, ihottumat, psoriasis ja pienet infektiot häviäisi kuin lumi auringossa.

Luo oma zoutspa koti

Tietenkään ei ole mahdollista kaikille ottamaan parannuskeinoa klo Kuolleenmeren, mutta onneksi on olemassa hyvin yksinkertainen tapa jäljitellä tätä. Anna amme täyttyä kuumalla vedellä ja lisää tarpeeksi suolaa. Pitämään ihon pehmeä ja öljytty tehdä tuntea hyvin aikana kylpyamme ja kun astut ulos, kaadat puoli kupillista kaurahiutaleita on paras kaupungissa. Sekoita kaura hyvin mukaan amme niin se pitkälti ratkaisee. Lisäksi sileä iho, kaurapuuro auttaa myös torjunnassa monet ihosairaudet ja sairauksien, kuten esimerkiksi vesirokko.
(0)
(0)