Mikä on Hermafrodiitit?

Tiede Aadolf Tikka Tammikuu 22, 2017 5 22
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Miksi miehet ovat nännit? Kuitenkin sitä katsot, mies nännit eivät toimi. On se virhe evoluutioon? Geenit ovat yksinkertaisesti siirretään mitä ne ovat hyödyllisiä vai ei? Kaikki miehet ovat nännejä Nänni taas miehet näytä turha. Tutkijat Scientific American spekuloida, että miehillä on nännit, koska ne eivät ole vaikeaa.

Etymologia sanan hermafrodiitti

Hermaphrodites on sekä miehen ja naisen sukupuolielimet. Herma tulee Hermes ja Aphrodite'frodiet ". Hermes oli tärkeä filosofi; Hän on perustaja Hermetic filosofiaa. Afrodite oli rakkauden jumalatar. Hermes on mies ja nainen Aphrodite. Hermafrodiitit yhdistää maskuliininen ja feminiininen sisällä. Tarinan mukaan luotu Hermes ja Aphrodite yhdessä poika nimeltä Hermafrodiitit. Sekä Aphrodite ja Hermes palveluksessa oli kädessään symboloi jumala syntynyt maan päällä. Henkilökunta, Aesculapiusta nyt tunnetaan symboli lääketieteen mutta oikeastaan ​​ole mitään tekemistä sen kanssa.

Miksi miehet ovat kohtu?

Vielä tärkeämpää kuin mies nänni kysymys on: miksi miehillä on mies kohtu? Sitä kutsutaan kohdun masculinus tieteessä. Vaikka pieni kuihtunut urut miehillä on oman versionsa kohtuun. Nykytila ​​tieteen opettaa meille, että sukupuolen määrittäminen jo käsitys tunnetaan. Kuitenkin, tämä on hyvin kyseenalaista. Miksi poikalapsen olisi kehittää kohtuun? Uros kohtu on argumentti osoittaa tulevaisuudessa sukupuolen määritys, kun noin kaksi kuukautta. Tällöin sukupuolettomia vauva kehittyy ensimmäistä kertaa mukaan yleissuunnitelma. Jos se on tyttö, kohtu on kehitetty. Miehillä, kohtu ei enää kehittynyt. Tämä on teoria, joka on erilainen kuin yksimielisyys tutkijoiden. Hän yhtyy mitä ihmiset tietävät hengellinen tiede; nimittäin että sielu tulee vasta muutaman viikon kehossa. Valtavirran tiede riippuu näkemys, että ihmisillä ei ole sielua.
Voisiko olla, että mies kohtu on koskaan ollut ominaisuus kuten naisten kohdun nyt?

Onko geenit?

Virallista vastausta tieteen kysymykseen miksi miehillä on nännit: se on geeneissä. Miksi se geeneissä? Sitten sanotaan, että tyyppi geenien tehdä muotti kehon. Nännit kuulla kerran muottiin. Se on kuin sanoisi se on mitä se on. Lyhyesti, tiede ei tiedä! Vastaus että yksinkertaisesti on geeneissä, se on pääsy heikkouden. Voit siis tehdä everything'verklaren ". Selittää jotain geeneillä on niin halpaa kuin: me yksinkertaisesti luotu. Ilmoitus, että se on geeneissä on ilmeinen vastaus.

Platon ja ihmisen Hermafrodiitit

Platon on mukava selvitys siitä, kuinka rakkaus syntyi. Hän ei tämä selitetty kirjassa Symposium, joka käännettynä juhla. Tässä kirjassa sanoo puhuja juhla että mies oli kerran Hermafrodiitit. Yhdessä vaiheessa evoluution me erotetaan koiraspuolinen ja toinen naaraspuolinen. Siksi olemme ihmisinä etsivät meidän toinen puoli. Tarvitsemme rakkautta, koska meiltä puuttuu osa itseämme. Koska jotkut miehet jää miespuoliset puolisonsa, siellä homo seksuaalisuuteen syntyi. Tämä upea siirtyminen Platon viittaa hermafrodiittinen ihmisen alkuperästä. Ajatus siitä, että mies oli Hermafrodiitit on syynä siihen, että miehillä on nännit. Onko se ainoa oikea lausuman ja sulkemalla kukaan tiedä. Tästä paljon ennakkoluulotonta tieteellistä tutkimusta tarvitaan.

Raamatun luominen tarina

Raamattu tarjoaa hajuakaan. Nainen on todellakin luotu miehen kylkiluusta. Oliko mies eräänlainen hermafrodiitti, ennen oli naisia? Tämä kysymys oli Platonin, Hermes ja muut henkiset opettajat raikuva "Kyllä!" Vastataan. Se selittää myös, miksi miehillä on nännit ja naisten elinten kuin mies kohtu.

Hyväksyminen hermaphrodites

Intiassa perinteisesti siedetty hermaphrodites. Hindu kulttuuri näki hermaphrodites tärkeitä neuvoja ongelmiin aviomiehen ja vaimon välillä. Lännessä meillä on uskoa siihen, että olet mies tai nainen olisi. Tämä on toisin kuin Intiassa, jossa hermaphrodites silti olla täynnä osallistujia yhteiskunnan. Lännessä meillä on niin paljon taka-ajatuksia ja moraalisesti tuomitsematta hermaphrodites että ihmiset ovat poistaneet sanan olevan liian syrjivä. Länsi pojat ja tytöt syntynyt hermaphrodites, antaa itsensä muuttua mies tai nainen, vaatimuksesta yhteiskunnan ja länsimaisen kulttuurin. Hyvin totta!
(0)
(0)