Mikä on fotosynteesi?

Luonto Urpu Sirola Tammikuu 22, 2017 1 15
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kasvit pystyvät antamaan energiaa. Tämä on päinvastoin kuin eläimet, jotka saavat energiaa orgaanisista aineista, joita muut organismit. Kasveissa voi ilmetä, koska tiettyjen reaktioiden jotta he itse voivat saada energiaa. Tätä prosessia kutsutaan fotosynteesi. Fotosynteesi on reaktio, joka tapahtuu kasvien valon vaikutuksesta energian. Reaktio aiheuttaa saasteiden antaa energiaa kasveja. Lue fotosynteesi tässä artikkelissa.

Fotosynteesi


Fotosynteesi on prosessi, jossa valon energiaa käytetään hiilidioksidia ja vettä voidaan muuntaa glukoosia ja happea. Tämä on reaktio, joka tapahtuu kloroplasteissa kasvin. Viherhiukkasia kutsutaan viherhiukkasia. Reaktio tapahtuu pääosin kasvien lehdet. Glukoosi, joka on valmistettu reaktion, huolehtii energian kasvi.
Valoreaktion ja tumma reaktio
Valo absorboivat klorofylli. Klorofylli löytyy kloroplasteissa. Se luo vihreä väri kasvien. Valo energiaa käytetään suoraan valossa reaktio. Molekyylit luodaan valossa reaktio, joka käytetään pimeässä reaktiossa. Ja pimeässä reaktiossa, valon energia ei ole välttämätöntä, tämä reaktio on myös kutsutaan Calvin aikana. Valoreaktion ja pimeys reaktio yhdessä muodostavat kaksi vaihetta prosessissa fotosynteesi.

Yhtälö yhteyttämiseen

Kuten edellisessä cup on jo selvästi fotosynteesin kanssa hiilidioksidia ja vettä, glukoosia, ja happea muodostuu. Reaktio voit kirjoittaa tämä:
hiilidioksidi + vesi -> glukoosi + happi
Kun käytät molekyylikaavat aineiden saat nähdä vastaus tässä. Sokeri tarkoittaa glukoosia, ja hiilidioksidia käytetään myös nimeä hiilidioksidia.

Merkitys fotosynteesin

Elämä kaikkien eliöiden
On erittäin tärkeää, että fotosynteesin on mahdollista. Kasvit ovat alussa elintarvikeketjun. Energian se sisältää käyttävät kaikki seuraavat organismeista. Jos fotosynteesi ei olisi olemassa, se kasvit eivät ole. Tämä mahdollistaa muiden eläinten ravintoketjuun olisi mitään ruokaa / energiaa voisi saada ne voivat ole olemassa.
Hiilidioksidin talteenottoon ja happea
Fotosynteesi on myös erittäin tärkeä, koska se mahdollistaa kasvien ryhtyä hiilidioksidia näyttää. Tämä mahdollistaa puhtaampaa ilmaa. Lisäksi luoda happea fotosynteesin aikana. Happi välitetään stomata lehdet kasvin. Happea on tarpeen hengityksen monia organismeja, mukaan lukien meille. Kaikki hapen meidän ilmakehän ei olisi olemassa, jos ei olisi olemassa mitään organismien maan päällä jossa fotosynteesin voisi tapahtua. Ilman olemassaolo fotosynteesin näin ollen ollut elämää eläinkunnan.

Fotosynteesi muiden eliöiden

Myös jotkut bakteerit voivat tehdä niiden energian valolta energiaa. Heillä ei ole viherhiukkasia, fotosynteesi toteaa nimittäin suoraan solupaikan. Bakteerit sisältävät klorofylli, niin että reaktio on mahdollinen. Esimerkki bakteerin, jossa tapahtuu yhteyttämistä on sinilevää. Sinilevien kutsutaan myös syanobakteerien. Nämä sinilevien todennäköisesti johtuu syntymistä elämän maapallolla. On valkoinen kukka myös kloroplasteissa?
(0)
(0)