Migreeni päänsärkyä

Terveys Hellin Saarinen Heinäkuu 6, 2017 4 29
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Elämä migreeni potilas vaikuttaa pelko. Kärsittyään migreeni kriisi ylittää pelko seuraavan hyökkäyksen. Tämä pelko asuu migreeni potilaista jatkoi paljon stressiä, mutta stressi on vain yksi niistä tekijöistä, joka laukaisee migreenikohtauksen. Kuinka voit katkaista tämä noidankehä? Onko mahdollisuus migreeni potilaat voivat elää ilman pelkoa? Frida van Beek on pelko hyökkäyksen aina läsnä. Frida ?? Migreeni hallitsi elämääni. En voi mennä minnekään ilman pelkoa uusi hyökkäys. Jos minun täytyy mennä juhlimaan, minulla on illalla etukäteen vatsakipu, ja haluan mennä sinne, liian peloissaan päänsärkyä. ?? Frida ei ole poikkeus. Monet migreeni potilaat kärsivät tästä pelosta ja käyttää sitä kuin raskas taakka harteillaan. Se estää heitä normaaliin elämäntapaan, ja lopulta pelko vain kasvaa. Ympäristö potilaan usein ei ymmärrä, mitä tapahtuu juuri. He ajattelevat samalla kuin migreeni päänsärkyä ja usein ottaa se vakavasti. Tutkimus osoittaa, että tauti esiintyy joka kymmenes länsimaissa, etenkin naiset ovat usein uhreja tämän taudin. Migreeni on todellakin jotain ottaa vakavasti.

Näkymätön tauti

?? Aikana hyökkäys saan päänsärky joka yleensä liittyy pahoinvointia, oksentelua ja herkkyyttä valon ja äänen. ?? Frida sanoo. ?? Joskus on niin voimakas, että minä lukittuna pimeässä huoneessa. Joten ?? s hyökkäys voi joskus kestää useita päiviä. ?? Oireet Frida luetellaan tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet vaikean migreenin. Ihmiset voivat myös kärsivät mielialan vaihtelut, äärimmäinen väsymys, nälkä tai kylmä. Elin voi pidättää kosteutta ja he saavat turvonnut vatsa tai mennä äärimmäisen haukottelu. Toinen tarina Lisa van Leeuwen. Hän on jo vuosia kärsinyt migreeni ja siten myös kärsivät aura ?? s. Lisa: ?? Se meni hyvin pitkään minun kanssani, mutta tänään minulla oli toinen hyökkäys. Olin vain leivän voiteluun kun kaipasin osa minun oikea käsi. Hetkeä myöhemmin alkoi saapuvaksi aura. Hiki puhkesi minusta, pelosta? tai yksinkertaisesti oire sen. En tiedä, mutta se todella hallinnassa elämääni. ?? Aura, jossa Lisa puhuu on eräänlainen varoitus ennen hyökkäystä. Potilas näkee reunat esineitä, häikäisyn silmät sokea piste joka vähentää huomattavasti visio. Koska hyökkäys ?? ulottuu syvälle potilaan hengen kannalta. Odottamaton hyökkäyksiä että ne eivät voi täyttää sopimuksia, ei tai vain puolet voivat työskennellä kotona ja riippuvaisia ​​muiden, joka on myös lähde stressiä ja syyllisyyttä liittyy. Migreeni kutsutaan näkymätön sairaus, usein kirjaamatta jota ympäristön, mutta tiemaksu, että tämä tauti on kiistaton. Migreeni voimat monet kärsivät rajoittaa toimintaansa ja pysyä sängyssä.

Laukaisee

Tiedetään vain vähän syy migreeni. On olemassa useita teorioita, mutta mitään lopullista näyttöä on antanut. Kuitenkin, kun tutkimus eri potilailla koonneet tunnettu laukaisee ?? ??, tekijöitä, jotka laukaisevat migreenin hyökkäys. Naisilla, hormonit usein osansa migreenikohtausten. Monet naiset ovat migreenikohtauksiin ennen tai kuukautisten aikana. Myös käyttö pilleri voi olla vaikutusta migreenin. Tunnettu laukaista on kevyt. Liian kirkas tai välkkyvä valo voi aiheuttaa migreenikohtauksen. Myös ruokavalio vaikuttaa migreenikohtauksen, jotkut elintarvikkeet tunnetaan potilailla laukaisee, kuten alkoholia ja suklaata. Jossa Frida ja Lisa erityisesti kärsivät pelko hyökkäyksen, ja tämä pelko on suurin laukaista hyökkäyksen. Frida ?? Varsinkin kun minun täytyy mennä jonnekin, mutta vaikka se on vain kiireinen päivä töissä, pelkään hyökätä ja mielestäni se aina ?? Jos vain en hyökkää ??. Niinä hetkinä se aina tapahtuu. ??

Migreeni: velka?

Monet migreeni potilaat etsimään vaihtoehtoisia lääkäri kuin acupuncturist, homeopaatti tai luontaistuotekauppias. Nämä vaihtoehtoinen lääketiede on yksi yhteinen piirre; he selittävät taudin kaikkea epätasapaino kehossa. Vastuu migreeni säilytettäväksi joten potilas itse. Heidän mukaansa ei neutraali migreeni häiriö, joka tapahtuu sinulle ja mitä voit tehdä mitään. Elin saada tasapainossa kehosi parantua itse ja pääset eroon teidän migreeni, väittäen homeopaattien. Frida, Lisa ja muut potilaat eivät näytä niin onnellinen tästä vaihtoehtoinen lääketiede. Lisa ?? Kun olin mitään vaikutusta. Minulle kerrottiin, että minun piti laulaa joka päivä ja pörinä estää hyökkäys. Tunsin hieman naurettavaa ja se ei auttanut. Tällä hoito, olen myös tuli tunne, että minä olen syy minun migreeni, koska lääkäri sanoi minulle, että migreeni johtuu epätasapainoinen ruumiini. ??

Lääkehoito

Myös läpi normaalin migreeni lääkettä ei ole parannuskeinoa. Vuonna alkava migreeni, lääkäri yrittää vähentää oireita määräämällä parasetamolia peräpuikko on 1000mg. Myös samalla hän voi antaa jotain vastaan ​​pahoinvointi ja oksentelu, tai tämän peräpuikkoina muuten se uudelleen regurgitated potilaan. Vaikeissa tapauksissa kaltaisiin Frida ja Lisa, lääkäri määrää lääkityksen Imigran. Imigran taistelee migreenin oireet ja toimii useimmilla potilailla nopeasti, puolen tunnin sisällä. Se on vähän sivuvaikutuksia, mutta älä erehtyä, koska tämä ei todellakaan ole syytön krapula! Se supistaa verisuonia ja siksi sitä on käsiteltävä varoen. ?? Olin helpottunut, kun lääkäri määräsi minulle Imigrania, ?? sanoo Lisa. ?? Hyökkäyksen aikana otin Imigran ja lyhyesti auttoi. Mutta sen jälkeen tunnin, päänsärky palasi jälleen, tällä kertaa jopa pahempi kuin ennen. Toivoa hyvää vaikuttava lääke annoin ja pelko hyökkäys on kasvanut. ??

Breaking noidankehä

Ei ole lopullista parannuskeinoa migreeni. Mutta entä pelko, joka hallitsee monien elämää migreeni potilaita? Tämä pelko tekee migreeni huonompi. Potilaat ovat noidankehä, jossa he eivät voi. Frida ?? Olen saanut tarpeekseni nyt, että migreeni hallitsi elämääni. Ja sitten voin silti puhua onnesta, en kärsi aura ?? s. ?? On ratkaisu migreeni potilaille pelkoa toisen hyökkäyksen. On mahdollista torjua pelko tehdä elämän migreenin siedettävämpää. Jos potilas on vähemmän pelko hyökkäys, iskut voidaan myös pienentää, mutta niiden on tehtävä se itse töissä. Ehkä erityyppisiä hoidot ovat yrittäneet ennen kuin ne löytää hoito, joka on tehokas, mutta se on sen arvoista. Monet vierailut terapeutti, pettymyksiä ja paljon kärsivällisyyttä tarvitaan vähentää pelkoa hyökkäys. On myös erittäin tärkeää, että kerrot ympärilläsi mitä olet tekemässä. Näin he yrittävät osoittaa ymmärtämystä ja löydät sen vähemmän pelottavaa on perua tapaamisia takia päänsärkyä. Koska tiedät, että ystäväsi ymmärtää, olet vähemmän pelkää hyökkäys ja iskut ajan myötä voi olla jopa vähemmän.
Päätös Frida ja Lisa? Ne olisi otettava yhteys lääkäriin löytää sopiva perushoito että pelko ei mene pois tai ainakin lieventää tätä. Tehokas hoito voi olla psykologinen näillä potilailla varmistaa, että noidankehä migreeni-stressi-ahdistus on rikki.
(0)
(0)