Me kaikki hulluksi DSM-5, raamattu psykiatrian?

Terveys Virva Kuusi Tammikuu 22, 2017 0 139
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Me kaikki hulluksi DSM-5, raamattu psykiatrian?

Se paljastetaan huomenna. DSM-5, hakuteos psykiatrian, on edessään lukuisia kritiikkiä. Häntä syytetään erityisesti laajentaa tiettyjen oireyhtymiä.

Vuodesta 18-22 05 San Franciscossa, pidetään vuosikokouksessa American Psychiatric Association, mahdollisuus vihdoin esitellä uuden painoksen DSM. Ei pitäisi olla monia ilmoituksia, koska suurin osa sisällöstä on jo ilmoittanut kustantaja ja sponsori asiakirjan, KHT.

Liiallinen psychiatrization

Tämä viides painos Raamatusta psykiatrian voimakkaasti arvostelleet joitakin asiantuntijoita. Hän syytetään Medikalisaatio kaikkiin ongelmiin. Psychiatrization liiallinen irtisanoa joitakin asiantuntijoita.

"Ei ylidiagnostiikka eikä sairaalloisiksi arkielämän", tohtori Patrick Landman hälytys vastaamalla kysymyksiin Health Magazine. Tämä psykiatri ja psykoanalyytikko, puheenjohtaja ranskalainen ryhmä "Stop DSM-5" ja kirjailija Sadness liiketoiminnan, skandaali DSM5 pelkää, että lääkkeitä annetaan väärin.

Julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1952, DSM pyrkii luetella kaikkia mielisairaudet ja yhdenmukaistaa hoito. Se on tarkistettu kymmenen vuoden välein.

"DSM poistetaan kaikki viittaukset psykologinen tai historiallinen syy, jolloin hänen paikka traumaattisten tapahtumien elämässä potilaan ja sen historiasta; kaikki on ohjelmoitu jos ihmisen tila voitaisiin medicalized ", kertoo Patrick Landman sisään manifesti. Lisäksi se kannustaa ei opettaa DSM-5 eikä viitata tieteelliseen tutkimukseen.

Jotkut kriitikot jopa nähdä tämä paine laboratoriot, jotka haluavat laajentaa luetteloa oireiden myydäkseen enemmän huumeita.

Jotkut pätevä ihmisten käyttäytymistä mielisairaus

Asiantuntijat arvioivat, että DSM-5 voidaan pitää mielisairaus Jotkut ihmisen käyttäytymistä. Lisäksi tohtori Landmanin nousee vastaan ​​"sairaalloisiksi surun." Todellakin, kahden viikon kuluttua, masentunut ulkonäkö surevien henkilö voisi johtaa diagnoosi masennustilojen ja siten johtaa reseptiä masennuslääkkeitä.

"Se ei ole mahdollista olla kiinnostunut Internet tai ottaa hieman vievä intohimo ilman että sitä kuvataan riippuvuutta käyttäytymistä." Dr. Landman toteaa, julkaisemisen jälkeen DSM-4, määrä kaksisuuntaisen häiriöt lapsilla Yhdysvalloissa on kasvanut neljäkymmentä.

Leuto Maksut professori Viviane Kovess-Masfety jotka, lainaama sanomalehti La Croix 16. toukokuuta, korostaa, että tämä on "vain diagnostinen työkalu, joka ei estä lääkäri pitää hänen vapaa tahto ja ei määrätä lääke, jos se katsoo, että tämä ei ole perusteltua. "

Esittäminen tämän kirjan tulee kuin tutkimuksen Yhdysvalloissa, julkaistiin torstai 16 toukokuu jonka Control Center tautien ehkäisyn, todettiin, että 13-20% amerikkalaisista lapsista kärsii mielenterveyden häiriö. Tutkimus lasten 3-17 vuotta.

Tutkijat yksityiskohta häiriöt: huomiota alijäämän, käyttäytymisen häiriöt, ahdistuneisuushäiriöt, masennus, autismin ja Gilles de la Touretten oireyhtymä. Asiantuntijat huomauttavat, että lasten lukumäärä vaikuttaa kasvaa. Blame DSM?

Lähde: "Lasten Mielenterveys uusi raportti", Centers for Disease Control and Prevention 16. toukokuuta 2013.

(0)
(0)