Mazda 5

Auto Hermanni Tuominen Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vuodesta 2005, japanilainen autonvalmistaja Mazda kompakti MPV nimeltään Mazda 5 markkinoilla. Mazda 5 mahtuu seitsemän henkilöä, tai viisi henkilöä matkatavaroiden kanssa. Tai mitä haluat. Että valinnan teet itsesi takia joustavan sisätilojen Mazda 5. Voit taittaa tuolit niin pois. Mazda 5 on siis ihanteellinen perheauto. Vuodesta 2011 on uuden sukupolven Mazda 5 julkaistiin. Japanilainen autonvalmistaja Mazda on kompakti MPV markkinoilla. Aiemmin Mazda Premacy, mutta tämä on vuodesta 2005 korvannut Mazda 5 Mazda 5 on ominaista tarjoamalla standardin seitsemän paikkaa. Eli kahden täysin kokoontaitettava paikkaa että taittaa lattiaan, voit luoda kolmannella istuinrivillä. Näin Mazda liittyy tarjonnan välinen autojen ?? s seitsemän paikkaa. Hinta Teknisesti Mazda mielenkiintoinen auto sekä yksityisten ja kaupallisten kuljettajiin, jotka tarvitsevat tilaa ja istuimet.

Mazda 5

Loppuvuodesta 2004 japanilainen autonvalmistaja Mazda Pariisin autonäyttelyssä nähdä seuraaja Mazda Premacy. Mazda 5, Mazda uusi kompakti MPV olla. Sen sijaan nimet Mazda on polku aloittanut numeroidaan malleja. Kompakti MPV on sijoitettu kompakti luokka, Mazda 3 ja sedan, Mazda 6.
Mazda 5 johdannossa on rakennettu Ford C1 alustalla. Yhdessä insinöörien Ford ja Volvo on japanilainen insinöörit suunnittelivat tällä alustalla. Monia malleja kolme merkkiä jakaa tämän foorumin kanssa sen etuja ja achtersubframes, jousitus, ohjaus, jarrutus, turvajärjestelmät ja sähköasennukset. Mazda 5 on myös paljon yhteistä, muun muassa Ford C-Max, Ford Kuga ja Ford Focus. Ja Volvo S40, V50, C70 ja C30.
Vuonna 2008 Mazda 5 saa pienen kasvojenkohotuksen. Nämä ovat hienovaraisia ​​muutoksia ja ulkoa. Sisällä, sinun pitäisi erityisesti etsiä muutoksia audio- ja navigointi ominaisuuksia. Ulkopuolelta, pienet muutokset ?? muki auton ?? täytäntöön ja takavalot on korvattu. Teknisesti on vähän muutoksia. No siellä on jotain tehnyt noin äänieristystä tekemään ajo vieläkin nautittavaa.

Uusi Mazda 5

Vuonna 2011 Mazda on täysin uusi Mazda 5 käynnistettiin. Ei kosmeettinen muutos vaan täysin uusi muotoilu. Merkittäviä ominaisuuksia uuden Mazda 5 kuuluu takavalot. Nämä olivat aikaisemmin vielä pystysuora, mitä kokemusta suuren auton, joidenkin jopa van, nimeltään. Nyt tämä vaaka takavalot, joka Mazda yrittää tehdä auto näyttää enemmän kuin henkilöauto. Myös aaltomainen mutka työpaikalla sivussa on silmiinpistävää.
Mazda 5 vie segmentissä kompakti tila-on sisällyttää Opel Zafira, Renault Scenic, Toyota Verso, Volkswagen Touran, Peugeot 5008 ja Citroen C4 Picasso.

Avaruus ja esteettömyyden Mazda 5


Kuten aiemmin mainittiin, Mazda 5 on seitsemän istumapaikkaa. Eli kahden täysin kokoontaitettava paikkaa että taittaa lattiaan, voit luoda kolmannella istuinrivillä. Paikkaa kolmannen rivin soveltuvat erityisen hyvin lapsille. Kypsä ihminen voi turvallisesti istua takaisin, mutta pitkä matka ei suositella aikuisille. Lisää jalkatilaa on luotu paikkoja toinen istuinrivi työnnä hieman eteenpäin. Kaikki paikat ovat helposti, joka saavutetaan muun muassa liukuovet molemmilla takaovien. Sinun täytyy avata ovia takana valtava merkintä, joka on mukava esimerkiksi lastaamiseen ja purkamiseen lapsi. Kolmas rivi on käsiksi toiseen istuimista toisen rivin taittuu eteenpäin.
Tilaa Mazda 5 on aina ollut valtava. Oletko selattava avoinna ympäri paikkaa, niin ei ole juuri mitään enää boot. Taitettu lastenrattaat tai pieni pussi voidaan kuljettaa jopa takana kolmannen rivin. Sinun ei tarvitse tätä viimeistä istuinrivi, sitten taputtaa paikkaa viimeisteli irti lattiasta ja tehdä valtava kuormatila. Mazda kutsuu tätä järjestelmää sisustus Karakuri järjestelmän. Slap voit myös paikkaa toisen rivin pois, se luo tavaratilan koko. Kuljettaa pitkiä esineitä, etumatkustajan istuin voidaan taittaa eteenpäin ja sinulla on koko pituudeltaan mökki käytettävissänne. Auto on takaapäin pääsee läpi valtava takaluukun.

Laitteet

Mazda 5 on saatavilla eri vakiovarusteena tasoilla. Me erottaa seuraavat versiot:
  • S
  • TS
  • TS +
  • Liike
  • GT-M
  • Executive GT

Oletuksena, S versio. Tämä on jo turvatyynyt, ilmastointi, sähköiset ikkunannostimet edessä ja takana, Dynamic Stability Control, Luistonestojärjestelmä, hätäjarrutuksen merkkivalolla, ääni ja 15 "teräsvanteet. Monimutkaisempiin TS versio ominaisuuksia ovat automaattinen ilmastointi, 16" kevytmetallivanteet pyörät, sumuvalot, ja ylimääräistä säilytystilaa vaihtoehtoja. Haluatko enemmän? Sitten TS + versio on sinua varten. Sadetunnistin, sävylasit takana, vakionopeussäädin, Pysäköintiavustin, istuinten ja Bluetooth valmistelu. Liiketoiminnan, TS + on varustettu Bluetooth-puhelimen joukko. Tämä myydään liiketoiminnan versio. GT-M versio: tämä on erikoisversio, joka sisältää Xenon ajovalot, CD-vaihtaja, Bluetooth puhelin asetettu, 17 "kevytmetallivanteet ja erityinen GT-M spoilerit, -gril -sideskirts Executive GT ja GT-M versio. liiketoiminnan. Kanssa ovat nahkaverhoilu, edessä ja takana. Jos et ole tyytyväinen niin on lisämaksusta lisävarusteita, joiden avulla voit pukeutua auton ostaa ja maistaa itse.

Engineering ja moottorit

Japanin Mazda 5 moottori myös käynnissä. Tämä ei ole menettänyt sen ympäristö mielessä: peräti 100% vihreää energiaa tarroja! Tämän, sitä on käytetty i-stop-tekniikoita. Tämä on uusi, polttoainetta säästävä start-stop-järjestelmä, joka on vakiona uusi tehokas 2,0 litran moottori toimitetaan. Tämä moottori on erittäin puhdas ja hyvin tehokas. Moottori on myös vihreän energian. Mazda 5 on saatavana seuraaviin moottoreihin:
  • 1,8 litran bensiinimoottori 115 hv
  • 2,0 litran bensiinimoottori 150 hv
  • 2,0 litran bensiinimoottori 144 hv ja automaattivaihteisto
  • MZ-CD 1.6-litrainen dieselmoottori, jossa 115 hv

Ylistys

Mazda 5 on erittäin edullinen auto. Hinnat vaihtelevat ?? 26000 - ja hieman yli ?? 30.000, -. Mazda on hinnat vuonna 2011 merkittävästi kiristetty vuodelle 2012. Hinta alennuksia joskus nousta yli ?? 2000, -. Mazda 5 on siis edelleen erittäin mielenkiintoinen auto että erittäin kattava, toimiva ja silti edullinen.
(0)
(0)