Masennuslääke hoito "ihme" vastaan ​​ennenaikainen siemensyöksy?

Terveys Aila Hiltunen Maaliskuu 13, 2018 0 20
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Masennuslääke hoito

Kolmasosa miehistä olisi edessään ongelma Ennenaikainen siemensyöksy. Yhä määrätty taistella vastaan ​​seksuaalisen häiriö, masennuslääkkeet ovat tehokkaita. Ne voivat kuitenkin olla pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia ja eivät korvaa hoitoa.

Nykyään Ranska on suurin kuluttaja masennuslääkkeiden maailmassa. Ja hän ei ole valmis menettää paikkansa, koska niiden käyttö on nyt leviämässä häiriö toisenlaista. Ne ovat nyt määrätty miehille konsulttina ennenaikaista siemensyöksyä ongelma.

Miten siemensyöksy?

Siemensyöksy ohjaus, aivoissa, tarjoaa välittäjäaine serotoniinin, jonka tehtävänä on välittää tietoa kahden neuronien. Kautta reseptorit, nimeltään 5-HT 2C ja 5-HT-1a, sen toiminta leviää hermot vastuussa siemensyöksy estää tai parantaa sitä. Ennenaikainen siemensyöksy, joka tunnetaan myös nimellä ennenaikainen siemensyöksy, voi johtua lasku lähetyksen serotoniinin. Tämä seksuaalinen toimintahäiriö vaikuttaa noin kolmasosa miehistä.

Prozac, Deroxat®, Seropram® ...

Käsitellä tätä monimutkaista ongelmaa, seksologien ovat yhä todennäköisemmin määrätä tietyntyyppisiä masennuslääkkeitä: spesifisiä inhibiittoreita serotoniinin takaisinoton. He lisätä määrää serotoniinin lähetetyn ja edistää sen toimintaa, joka on viivästyttää siemensyöksyä. Yleisimpiä ovat: sertraliini, fluoksetiini, paroksetiini ja sitalopraami.

Reseptiä kulloinkin

Vaikka jotkut lääkärit määrätä masennuslääkkeitä vuosia, toiset vastustavat tällaista hoitoa. Tämä koskee tohtori Tixier, seksologi psykiatri, suosittelee enintään kahden kuukauden ajan. Se "ehdottaa" systemaattisesti paroksetiini, koska se on erittäin tehokas. Vapaa potilaille hyväksyä tai ei: jotkut kieltäytyä, väittäen että he eivät kärsi masennuksesta.

Kuitenkin "vaikka ne eivät masentunut sellaisenaan, ennenaikainen siemensyöksy miehillä vaikuttaa moraalisesti", sanoo psykiatri. Ne eivät mielellään, pakkomielle heidän ongelmansa, joskus uhalla repeämä tai pettämistä heidän kumppaneilleen, mikä lisää niiden kärsimyksiä. Masennuslääkkeet osansa siellä rauhoittavia pelkonsa: ne mahdollistavat aiheita luottamuksen palauttamiseksi kokeilemaan myöhemmin siemensyöksy.

Meidän on oltava hyvin varovaisia ​​niiden käyttö

"Ei ole vaaraa riippuvuuden, mutta potilaille on kerrottava riskeistä. Nämä eivät ole vaarattomia huumeita ", varoittaa tohtori Gilot, psykiatri ja kirjailija masennuslääkkeiden, pitäisi ottaa tai ei ?, Ed. J. Lyon. Viive siemensyöksy on vain sivuvaikutus masennuslääke. Esimerkiksi masentunut potilas, joka annetaan masennuslääkkeet riski seksuaalinen toimintahäiriö.

Lukuun ottamatta masennuksen, SSRI aiheuttaa päänsärkyä, ruoansulatuskanavan ja psykologisia häiriöitä. "Potilaat tottuneet asumaan kautta kilpi suojautua omia tunteitaan niin ne ovat tärkeitä elämässämme. "Pitkällä aikavälillä, potilailla voi esiintyä libido ongelmia ja erektiohäiriöt kuitenkin palautuvia lopettamisen jälkeen lääkkeen.

Ennenaikainen siemensyöksy: perushoito olisi pantava täytäntöön

Masennuslääkkeet eivät perushoito heti, kun ne lopettaa, häiriö ilmestyy. Pieni kirurgisen, käyttö anestesia tai geelejä käytäntö "puristamisen", joka on suorittaa painetta jarrun aikaan yhdynnän, voidaan harkita.

Terapia täydentää kemiallinen käsittely

Hoidon yhdistäminen psykologia ja seksologian edelleen tehokkain hoito. "Tavoitteena on elää myös julkaissut erektio voi ymmärtää potilasta," Dr. kehittää Tixier, seksologi psykiatri.
 Se on käsitellä hänen miehuus ja keskittyä hänen seksuaalisuudestaan. "Ennenaikainen siemensyöksy on ennakoiden raportin. Hän näkee hänen peniksensä yrittää huudahtaa aikaan levinneisyys. "Hoito pitäisi olla käytössä alkuvuodesta kemiallinen käsittely niin, että potilas ei aseista lopettaa masennuslääkkeitä.

Lähde:

- "Ennenaikainen siemensyöksy: määrittely ja esiintyvyys," Carson C., K. Gunn, "International Journal of Impotenssi Tutkimuksen", vuonna 2006.

(0)
(0)