Mars One - Life on Mars

Tiede Minna Jaatinen Marraskuu 16, 2017 4 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuinka jännittävää on se rakentaa uuden elämän kokonaan eri planeetalla. Nyt on mahdollista puolesta hollantilainen järjestö, joka äskettäin suunnitelmia on julkistettu. Mars One on kehitetty vuodesta 2011 ja vuonna 2012 paljastettiin suunnitelmia hollantilainen kaupallinen miehitetty matkustaa Marsiin. Suunnitelmissa on, että noin 2040 suhteellisen vakaa sivilisaation Marsissa noin kaksikymmentä miestä. Jos kaikki menee hyvin saapuu ensimmäinen ryhmä neljä ihmistä Marsissa vuonna 2023, pitkän matkan jälkeen seitsemän kuukautta.

Mars One - organisaatio

Mars One keksi Hollannin Bas Lansdorp ja Arno Wielders ja molemmat ovat seuranneet tieteellinen tutkimus yliopistossa. Yhdessä he alkoivat vuonna 2011 Mars Yksi hanke neljän muun ihmisiä. Bryan Versteeg, Suzanne Flinkenflögel, Kai Staats ja Norbert Kraft myös osa organisaation.
MarsOne on yksityinen järjestö, joten ei ole mitään julkista rahoitusta mukana.
Konsultit / suurlähettiläät ovat fyysikko ja nobelisti Paul Römer ja yksi perustajista ja ensimmäinen tuottaja Big Brother Gerard 't Hooft. Tv-ohjelma Pauw ja Witteman viimeksi Arno Wielders A. ja Suzanne Flinkenflögel läsnä selittää hankkeen ja mainontaa. On monia ulkomaisia ​​yrityksiä tukevat tätä hanketta ja edistää.

Onko elämää Marsissa mahdollista?

Katsotaanpa ensin ensimmäinen luetella muutamia faktoja planeetta Mars:
 • Keskilämpötila Mars on miinus 63 astetta
 • Kesäkuussa 2000, on todisteita olemassaolosta pohjaveden Marsissa
 • Pituus päivä oli 24,6 tuntia
 • Keskimääräinen etäisyys Auringosta on 228 miljoonaa km
 • Ilmapiiri sisältää 95,3% hiilidioksidia, 2,7% typpeä, 1,6% argonia ja loput, jonka muodostavat happi ja vesi
 • Koska alhaisen painopisteen Marsissa painosi vain vähemmän kuin 2/5 siitä, mitä painaa maan päällä

Järjestäminen Mars One ei usko, että on elämää Marsissa mahdollista. Ihmisiä, jotka menevät Marsiin, on käytettävä avaruuspukuihin, koska ihmiset ei tehdä elää näissä olosuhteissa. Joten on mahdollista, jos ihmiset pukeutua hyvin varustettu ruoan ja juoman ja ilman haitallisia aineita saa sisälle. Vuonna kupolit voidaan laittaa alas, ihmiset voivat elää, kun se on hyvin eristetty ja siellä on melko tunnelma syntyy joka on ihanteellinen ihmisille.
Vesi uutetaan maaperästä Mars. Rover valitsee tämän sijainnin etukäteen. Osa tästä vedestä käytetään tehdä happea. Sillä elävä tunnelma, vesi sekoitetaan typellä, ja argon ilmakehästä Mars. Mars, kun kaikki nämä vuosisatojen ja vuotta, miellyttävä ilmasto ja melko tiheä tunnelma hiilidioksidia. Toinen vaihe, jossa kasvit lopulta tuottavat ilmapiiri tarpeeksi happea, on kestänyt maapallolla miljoonia vuosia, joten se kestää kauan Marsissa, mutta koska tekniikka kehittyy niin nopeasti pystyy kiirehtimään prosessia. Näin ollen on todennäköistä, että tekniikka kehittyy, mies ja kehittää, voi olla satoja vuosia ihmiset kävely noin t-paita noin Marsissa, vain C02 maski.

Mars One - suunnitelmia, tulevaisuus

Tarkoituksena on, että vuoteen 2040 mennessä jo melko vakaa sivilisaation Marsissa noin parikymmentä ihmistä, tämä on tarkoitus matkan, mutta myös ihmiset voivat tehdä hyvää tutkimusta Marsissa monin tavoin. Sadan vuoden tulee olemaan koneita, jotka edes tule lähelle ketteryys, improvisaatioon kyky ja kekseliäisyyttä astronautit.
Vuonna 2013, ensimmäinen ehdokas astronautit valitaan, ne oleskelevat simuloitu tukikohdan autiomaassa. Yhteensä neljäkymmentä astronautit haetaan operaation. Vuonna 2016, ensimmäinen kapseli tarvikkeita maiden, jotka myöhemmin Mars Base rakennetaan, myöhemmin täydennetty lisäaineistoa ja yksityinen Rover vuonna 2018. Vuonna 2021 kaikki jutut on oltava valmiina, niin että vuonna 2023 ensimmäisen ryhmän neljä voi saapua. Seuraavina vuosina, enemmän ja enemmän astronautit.

Big Brother vaarat

Ajatuksena on tehdä Big Brother näyttää. Matkustaminen siellä, seikkailut Marsissa, ja kehitystä voidaan tarkastella ihmiset maan päällä ovat televisiossa. Tulee erityinen kanava, tämä on tehty maksaa hankkeen. Ajatuksena on rahoittaa kaikki median kautta. Tämä kanava tullaan todennäköisesti menestys, ainoa kysymys on, onko se pysyy menestys pitkään.

Kustannus

Pitää kustannukset hieman kirkas, ihmiset eivät voi palata. Älykäs ja looginen, koska se säästää paljon investointeja. Koko operaatio olisi maksaa noin 4,6 miljardia euroa, mukaan organisaation, vaikka Yhdysvaltain avaruusjärjestö NASA vuonna 2009, pois määrän 75 miljardia dollaria. Poistamalla paluumatkan voi olla niin halpaa.

Kritiikkiä avaruusmatka Marsiin

 • On olemassa paljon pölyä myrskyt Marsissa, joten aurinkopaneelit tuottavat tarpeeksi energiaa kuukausia.
 • Suunnitelmat liian optimistinen kannalta aikataulun, kustannukset ja turvallisuus, koska paljon voi mennä pieleen. Tukea Maasta voidaan pysäyttää, jotka johtuvat esimerkiksi konkurssin ja sitten ihmiset Marsissa siis joutua vaikeuksiin.
 • He käyttävät miljardeja mikro-organismien pintaan planeetan. Nämä ongelmat on tutkittava ensiksi tutkijat.
 • Haitallista tieteen niin paljon ihmisiä. Rahat sijoitetaan kallis miehitetyn lennon ei voida käytetty halvempi miehittämättömiä tehtäviä, kun taas jälkimmäinen mahdollisesti voisi tarjota enemmän tieteellistä tietoa.
 • Vaikutus ympäristöön kasvihuonekaasupäästöjä, ohjusten ydinreaktorin huolta radioaktiivista jätettä.
 • NASA ja ESA tarjotaan vasta 2030 ensimmäiset ihmiset Marsissa.

Merkityksiä

 • Mikä on rosvo? Rovers jotka liikkuvat koneet / ajoneuvoille, joita käytetään avaruusmatka. Ne tutkia planeettoja ja välittää tietoa.
 • Mikä on kauttakulku elinympäristö? Transit habibat = = kauttakuljetus ja oleskelun organismin. Missä asuu tietynlainen.
 • Mikä on tunnelma? Ilma hengittää on osa ilmakehään. Toinen nimi on tunnelma. Maan ilmakehään koostuu eri kerroksista. Tärkeimmät ovat: alailmakehässä stratosfäärissä, mesosphere, thermosphere ja Exosphere.
 • Maastonmuokkaukseen: tarkoittaa ?? luoda ?? maa. Prosessi, jossa tunnelma ja ilmapiiri muiden planeettojen on muutettava niin, että ne ovat asuttava ihmisille. Voit siis terraform planeetta.
 • NASA: NASA, vastaava Yhdysvaltain avaruusohjelma, tutkimusta.
 • ESA: Euroopan avaruusjärjestö, Euroopan avaruusjärjestö.
 • Argon: Argon on jalokaasu on ilmassa. 1% ilmakehän koostuu argon, 78% typpeä ja 21% happikaasua.
(0)
(0)