Marianne Vaatstra ?? Tunnustus Jasper

Miscellany Jarkko Ikävalko Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jasper S., pidätettiin murhasta epäilty vuonna 1999 Marianne Vaatstra, tunnusti pidätyksensä jälkeen kymmenen minuutin kuluttua hänen asianajajansa. Viikkoa myöhemmin koko tunnustus. Uhrinsa tapasi hänet väärään aikaan väärässä paikassa. Jasper S. Oudwoude maanviljelijä kylässä lähellä rikospaikalle.

Tunnustus

Jasper S., maanviljelijä Oudwoude ja epäillyn murhan Marianne Vaatstra, tunnetaan päivänä pidätykseen. Kun vain kymmenen minuuttia, hän kertoi sitten asianajaja John Swift, että hän oli syyllistynyt tekoon. "Gee, että haluat edelleen minun olevan. Tein sen," S. kertoi Swift.
Swift oli syvästi vaikuttunut nopea tunnustus: "Sitten verihyytymien tai jopa suonissasi." Samana päivänä, sanoo Swift kameralle ?? murha on ratkaistu ??. Sen jälkeen ensimmäinen tunnustus oli hiljaa S. viikkoa.

Niitty

S. lopulta antoi täyden tunnustuksen. Hän tuli Marianne Vaastra touko 1, 1999 verrattuna. Hän tiesi kuudentoista vuotias tyttö. Hän oli Kollum meni disco ja kierrättää kotiin zwaagwesteinde. S. teki kiertotietä. Veenklooster kun he tapasivat sattumalta.

Viserrys

S. on 27. helmikuuta 2013 tuomioistuimessa. Istuin on siinä tuomioistuimessa Leeuwarden. Pro-forma istunto määrittää, kuinka edelleen edetä asiassa.
Erikoista on, että mietinnössä istunnon tuli ulos piipittää veli Marianne, Freddy Vaatstra.
Aineellisen istunto tulossa myöhemmin tänä vuonna. On odotettavissa, että tämä tapahtuu keväällä, toukokuun, 2013.

Kolmetoista

Kolmetoista vuotta hiljainen tappaja. S. asui lähellä perheen Vaatstra. Perheet tuntevat toisensa tuskin.
S. esiin kuin kiistaton syyllinen laajamittainen DNA-testillä. S. DNA löytyi tytön ruumis. S. on vuodesta 18 marraskuu 2012 solussa, pidätettynä.
Hänen tunnustuksensa totesi S. Marianne että hän ei ollut tiedossa.
Hän vain sattui törmätä hänen, ja sitten hän otti hänet niitty kun hän uhkasi häntä veitsellä. Hän raiskasi tytön, tappoi hänet ja jätti hänen ruumiinsa takana laitumella lähellä hänen kotikaupungissaan. Oli hiukset, veri ja siemenneste Marianne ja hänen vaatteensa löydettiin. Yksi murha-aseista oli tytön rintaliivit. Hän kuristettu se.
Ruumis löytyi nopeasti. Pidätys S. oli 13 vuotta tulossa.

Väärään aikaan, väärässä paikassa

Skenaario, että tyttö väärään aikaan on seisoi väärässä paikassa, sopusoinnussa ajatus, että sisar Mari Anne, Ineke, on ollut kaikki nämä vuodet olosuhteista.

Viiltää

Viljelijä on osallistunut DNA testi antaa itsensä kiinni. Peli oli ohi. Hän vaikeni 13 vuotta suojella oman perheensä.
Perhe S. edelleen tukea häntä. Heillä on paljon sydäntäsärkevä surua mitä S. on tehnyt ja mitä heille tapahtui.

Miksi

S. voi ajatella miksi hän teki sen. Että yön jälkeen Queen, hän ajoi kotiin. Viljelijä oli sitten elää stressaavaa tilannetta, oli huolissaan maatilan ja tulot. Hän teki kiertotie jotta asettaa asiat suoraan. Veitsi että hänellä oli taskussaan tuolloin enintään työkalu, jokainen viljelijä on mukana. Se oli murha-ase. Hän tuli Marianne ?? täysin sattumalta ?? vastaan.
(0)
(0)