Making rahaa lämmityskustannuksia keväällä ja syksyllä

Talo ja puutarha Risto Jussila Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toukokuussa, syys- ja lokakuussa, me usein ei voi suorittaa ilman lämmitintä tai keskuslämmitys. Varsinkin iltaisin, kun istuu edelleen, tarvitaan lämmön jäähdyttimen tai lämmitin. Mutta noina kuukausina nietwinterse jätteen keskuslämmitys vesi meidän keskuslämmitys kattila jopa Stoke kuin aikana keskellä talvea. Että ampumisen alemmassa lämpötilassa, ja siten lämpöpatterit myös pitää alemmassa lämpötilassa, voi säästää paljon energiaa ja johtaa alempiin kaasulasku.

Patterit sammuttaa tekee rahaa

Kun maakaasu on 10 senttiä kuutiolta kustannuksia ei ollut taloudellisesti lämmitys hoidetaan. Lähes jokainen jäähdytin talossa oli tuolloin täysin auki. Eli jopa talvella aivan erilainen. Patterit ovat yleensä lähellä neljäsosaa jossa emme saaneet niin vähän tai ullakolle ja makuuhuonetta. Keväällä ja syksyllä voimme tehdä tästä entisestään. Se on rahan tuhlausta pitää avoimempi kuin patterit olohuoneessa. Jotta he voivat yleensä lähellä tiloissa kuten aulassa / sisäänkäynti, keittiö, ruokakomero jne säästää paljon rahaa ulos nykyiset korkeat energian hinnat.

Aseta lämpötila kattilan alemman

Tyypillisesti, kattilat tehtaalla asetettu kuumennuslämpötila 80-90 astetta. Talvella aikana pakkanen Kauden ylin lämpötila on ilmeisesti tarvitaan säännöllisesti. Mutta siis vain kuukauden joulukuusta / helmikuussa. Muina kuukausina voi helposti olla riittävä lämpötila on enintään 60 astetta. Jos asetat suurimman kuumennuslämpötilan alempaan arvoon ei kattilan pieni määrä lämpöä ei Z ?? alkuun stoking mukana kaikki energiahäviöt seurauksineen. Kuten putkistoja, joilla toimitetaan hyödytön lämpöä tai kaasuhäviöt kadota savupiipun kautta. Voit säästää paljon rahaa kahdesti vuodessa säätää lämpötilaa kattilan kauden. Voit verrata tuhlausta liian korkea lämpötila asettaa pisteen bensiinin tuhlaileva auto, joka ajaa kaupunkiin suurella nopeudella kuutioina ja kuutioina. Joten aina täydellä kaasulla ja muutaman sekunnin kuluttua jälleen täysin jarrut.

Factory vaatimus.

Suurimman mahdollisen kattilan veden lämpötila tarkistaa ohje kattilan. Huomaa, että voit myös asettaa maksimilämpötila vettä ja voi näin ollen ole väärässä.

Sähkölämmitys

Jos olet onnekas omistaja pieni sähkölämmitin noin 1500 wattia, et tarvitse koko kattilan, mutta laita vain illalla, että pieni sähkölämmitin. Vaikka sähkövirta kalliimpi energianlähde kuin maakaasu, mutta se on myös totta, että et ole, että pieni määrä lämpöä erittäin kalliita monimutkainen kattila on käynnistettävä täydellisenä sisäänrakennettu pumput, venttiilit, turvalaitteet ja tuuletin. Sitten käyttää näitä osia ainakin tarpeettomasti. Puhumattakaan lämmön menetetään keskuslämmitys putket.

Hehkulamput myös miellyttävän lämmin

Jos laitat valot olohuoneessa aikana cooler kesäiltoina voit usein vain tarpeeksi lämpöä ei ole syttynyt. Sinun on tietenkin, ei ole energiaa säästäviä lamppuja, koska ne iloton asiat antaa niin vähän lämpöä mukava lämpötila näin ei saavuteta.

Energiaa säästävät lamput jäte energiaa?

Koska olet teräviä kesäiltana pian tarvitset muutamia 100 wattia lämpöä olohuoneessa, se on lähinnä hukkalämmön televisiosta, tietokoneesta, lamput, äänisarja että pieni kysymys energiaa, joka aiheuttaa vapina mitään mahdollisuuksia. Ilman uudelleen koko lämmitysjärjestelmä. Sinulla on vain sipulit kuin luultavasti säästää ilman etu CV.
Harmi hallitukselta edut energiansäästölamppujen joka peittää totuuden.
(0)
(0)