Maitosuklaa ruokavalio voi parantaa?

Miscellany Arsi Keinonen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ei ole epäilystäkään siitä, että maitosuklaa on herkullista, mutta se on hieman alle ravitsemuksellinen näkökulmasta?
 Voit varmistaa palkata oikean proteiinien, hiilihydraattien, kalsiumin, ja vesipitoisuus, lukea sen ominaisuuksista ennen kuin lisäät sen omaan ruokavalioon.

Valkuaispitoisuus

Yksi tärkeimmistä osista maitosuklaa on sen proteiinin. Kuten kaikki maitotuotteet, maito sisältää suuria määriä ravinnon proteiinia, jotka ovat välttämättömiä hyvän terveyden ja yleisen kasvun. Useimmat ihmiset ovat tietoisia siitä, että proteiini on välttämätöntä rakentaa vahvat luut ja tämä ei vain auttaa tekemään kehon hoikka ja pehmentänyt, mutta se voi myös olla tärkeä ehkäisyyn kuuluu, onnettomuuksien ja murtumia takia " kuten ikä, että ovat tärkeimmät kuolinsyitä vanhusten. Lisäksi proteiini on tärkeää auttaa hiukset, hampaat, ja jopa ihon aina terveen näköisiä. Ilman riittävää proteiinin saanti, kaikki kolme ruumiinosat näyttävät enemmän kuiva, hauras ja vaurioitunut.

Hiilihydraatti

Toinen tärkeä osa maitosuklaa on hiilihydraattipitoisuus. Sekä proteiinit, hiilihydraatit ovat olennaisia ​​ylläpitämiseksi moitteettoman toiminnan kehon. Hiilihydraatit pidetään usein "polttoaine" ruumiin, ja auttaa antamaan energiaa sinun täytyy "olla liikkeessä" koko päivän. Lisäksi ilman riittävää kulutus hiilihydraatteja, on merkittävä lasku kykysi tehdä kaikenlaista liikuntaa, pienetkin asiat ja yksinkertaisia ​​asioita, kuten kävely tai kuljettaa ostoskasseja.

Kalsiumpitoisuus

Suklaamaito on myös runsaasti kalsiumia ja sekä proteiineja ja hiilihydraatteja, myös kalsium on mukana useita eri prosesseja kehon ja on siis välttämätöntä hyvän terveyden sekä osalta nuorten että vähemmän nuori. Ensinnäkin, kuten varmasti tiedätte, riittävä kalsiumin saanti on tärkeää pitää hampaat ja luut vahva ja terve, voi myös estää luun taukoja ja murtumia iän myötä. Lopuksi, kalsium on olennaista auttaa sydämen tasaisen nopeuden ylläpito ja gisuto rytmi ja, jos emme ota tarpeeksi, se voi aiheuttaa huomattavia sydänvaivoja, ei kuitenkaan edes sydänkohtauksen.

Vesipitoisuus

Lopuksi, ei ole yllätys, että suklaa maito sisältää suuria määriä vettä. Lisäksi rasvan ja lihasten, kehon koostuu lähes kokonaan vettä ja siksi ei ole yllättävää, että elimistö vaatii suuria määriä toimiakseen kunnolla. Vaikka proteiini on tärkeä rooli kasvun hiusten, ihon ja kynnet, vesi on puolestaan ​​aivan yhtä tärkeää. Kuivuminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka edistävät kehitystä ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä, sekä tehdä se näyttää hiukset kuivat ja vaurioituneet. Yleensä sinun tulisi juoda ainakin 8 lasillista vettä päivässä hyvän terveyden ylläpitämiseksi. Kuitenkin, jos osallistuminen toimintaan, hiosta paljon, sinun pitäisi juoda enemmän täydentymään nesteitä, jotka katosivat harjoituksen aikana moottori.

(0)
(0)