Löytöjä Pohjois Eifel - Bad Münstereifel

Viihde Ilkka Kauppi Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bad Münstereifel on yksi harvoista kaupungeista Eifel, joka lähes kokonaan poistaa sen kunnostettu kaupungin muuri pitää. Vuonna vähäliikenteisten kaduilla on löytää runsaasti ristikkorakennetaloja; Bad Münstereifel on todella pysähtyä Euroopan Wood Reitti. Lisäksi kaupunki sijaitsee keskellä laajoja metsiä ja kentät viehättävässä laaksossa Erft.

Katso menneisyyteen

Kaupunki kehitetty noin 830 kolmannella apotti Prümin perustettiin benediktiiniläisluostarin se ?? Novam Monasterium ?? kutsuttiin. Vuonna 898 luostarin saanut markkinoilla, kolikon ja tolrecht. Noin 1300 Kreivi Jülich rakennettu linna ja rakentaa kaupungin muurien. Nousi wolweverijen, parkituslaitoksille ja panimot. Kun 1600 Münstereifel tuli keskus Counter-uskonpuhdistuksen. Vuonna 1617, Capuchins tuli kaupunkiin joka perusti tekstiili Manufactory niiden luostarissa auttaa uusi työpaikka villa kutojat tulevat tarpeessa. 17-luvulla, jesuiitat tuli kaupunkiin, joka rakensi luostarin ja koulussa. Mitä myöhemmin tuli Carmelite nunnat kaupunkiin että myös inrichtten luostari. Vuonna 1802 kaikki luostarit ja luostareita nostettiin Napoleon mikä merkitsi vakavaa takaiskua taloudellisen elämää kaupunkiin. Munstereifel upposi aikana 90 vuotta pois Sleeping Beauty Sleep ja heräsi vasta lopussa 19. vuosisadan kun ensimmäiset turistit vieraili kaupungissa. Vuonna 1926 Münsterefel Kneipp kylpylä ja jos vuonna 1967 ?? Bad ?? varten Münstereifel sijoittaa. Alueella Rodert Hitleriä 10.5.-6.06.1940 sen ensimmäinen pysyvä päämaja Felsennest ?? ??. Sodan jälkeen rakennukset olivat räjäytettiin.

Town seinälle

Syytettä Jülich vasemmalle lopussa 13. ja varhaisen 14. vuosisadan rakennettu linna ja kaupunki seinä, joka on yhteensä 1,6 km pitkä, neljä porttia ja mukana 18 tornia. Muurissa oli täysin kunnostettu ja on 220 metriä pitkä osa kaide tehtiin saataville. Torni on osa seinistä, on lähellä Heisterbacher satama sijaitsee Lounais nurkassa ja on korkein kohta rapussa. Lavalta voit nauttia panoraamanäkymät historiallisen vanhan kaupungin ja kukkulat, runko laaksossa Erft.

Stiftskerk

Tämä upea romaaninen kirkko 11-luvulla kehittynyt pieni kappeli luostari, joka rakennettiin täällä noin 830. Erityisesti julkisivu suuri kuisti ja kaksi tornia houkuttelee ulkopuolella huomiota kävijä. Kirkko aiemmin kuului benediktiiniläisluostarin perustettiin vuonna 830 suuret luostarin Prümin. Hän oli omistettu Rooman marttyyrien pari chrysanthus ja Daria jossa 844 pyhäinjäännöksiä saavutti luostari. Sisustus on melko hillitty ja hillitty, kuten asiaan kuuluu romaaninen kirkko. Katso vuonna 1912 löysi seinämaalaus klo kaaren apsis, hauta kahden kirkon kuvioita kryptassa, myöhäisgoottilainen sakramentin talo, hauta kreivi Gottfried von Bergheim, puinen goottilainen patsas Marian ja kastemalja renessanssin.

Kaupungintalo

Raatihuone, joka käyttää myös Sukiennice oli käytössä, se mainitaan ensimmäisen 1476. Myöhemmin katosi toiminta Verkahalli ja ensimmäisessä kerroksessa rakennus muutettiin kokoushuone. Kun raskas tulva rakennus myytiin vuonna 1818, se kesti kauan kuin säilytyspaikkana maltaan ja oluen. Vasta vuodesta 1930, rakennus sai takaisin hänen vanha työ. Sillä julkisivu on keskiaikainen häpeäpaaluun.

Heino kaupungintalo Café

Saksan pehmeä-ääninen laulaja Heino syntyi Bad Münstereifel, mutta koska hän kondiittori ammatiltaan, hän avasi täällä konditoria tässä turisti kaupunki, joka on tullut tunnetuksi naapurimaihin ja vetovoima pisteen turisteille on tullut historiallisessa keskustassa. Ilmakehän sisustus löydetään paljon kuvia ?? n laulaja Heino ja tunnustukset aikana hänen uransa on laulanut yhdessä. Hän on usein läsnä konditoria itse, vieressä hänen poikansa, tervehtimään vieraita henkilökohtaisesti.
Osoite: Marktstrasse 18
Avoinna: päivittäin 9.30-18.30u.

Romaaninen talo Hürten Heimatmuseum

Romaaninen Talo on rakennettu vuonna 1167 ja pappi benediktiiniläisluostari, joten se on yksi vanhimmista taloista Rheinland. Vuodesta 1912, sijaitsee Hürten perintö museo täällä, nimetty Karl Hürten, perustaja museo, jossa näyttely miten ihmiset tässä osassa Eifel asui ja asui menneinä vuosisatoina. Lisäksi yksi voi löytää merkittävä kokoelma esineitä roomalaisen ajan havaittiin lukuisia kaivauksissa alueella Bad Münstereifel.
Osoite: Long Hecke 6
Avoinna: tiistai ja keskiviikko 14.00-17.00u.; Sunnuntai 10.00-17.00u.

Tulosta House Portz

Tulosta House juuri ennen Orchheimer portti on sijoitettu ja vanhan huoltoasema mukaan gastronome Günter Portz vuonna 1994. patsas suulla on määritelty tyypillinen arkipäiväinen edustus tilanteen Münstereifel 19th century, maalattu kankaalle valokuvaus on luotu kopio lasi negatiivinen H. Schultelle 1904. Viihtyisä sisustus muodostavat erottuva basaltti Eifelin, massiivipuu huonekaluja, jotka tehtiin käsityöläiset Eifel ja perinteinen esineitä, tapana kutsua katua ylöspäin . Vuonna 70-tonnin tiili uunissa paistettu tulostus, tyypillinen leivonnainen tuote pohjoisen Eifelin alueen ja Aachenissa. Yksi voi nauttia niistä paikan päällä tarkastuksia tai muita paikallisia erikoisuuksia.
Osoite: Strasse 11
Avoinna: päivittäin 10.00-18.00u.

Apteekkimuseo

Tässä talossa oli 1806-1994 majoitettu Schwanenapotheek. Association for säilyttämistä kaupungin voisi ostaa rakennus, kunnostettu vuonna 1997 ja avata apteekki museo. Museossa on esillä apteekin sisustus alussa 19th century, mukaan lukien vaikuttava laboratoriopöydän ja laitteiden huone, jossa apteekista aiemmin piti varastot. Täällä oli haju ?? tie ?? Sisustettu jossa kävijät voivat tutustua ominaisuus tuoksuja lääkekasveja. Museossa on myös Stephinskystube, huone, joka muistuttaa farmaseutit ja kunniakansalainen kaupungin Franz Ferdinand Maria Stephinsky.
Osoite: Strasse 13-15
Aukioloajat: ti-pe 14.30-17.00u.
Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivä 11.00-16.00u.

Roman kalkovern vuonna Iversheim

Meesauuni Iversheim kuuluivat eri uunit, jotka oli asetettu aikana Rooman kauden Iversheim. Ne alunperin koostui neljästä uunien palautettiin invaasion aikana Franks 270 ja laajennettu, mutta noin 300 sivustoa yhtäkkiä luovuttiin. Vuonna 1966 monimutkainen oli uudestaan ​​aikana rakentamisen veden putki. Sittemmin kuusi uunit kaivettu ja tulla laajasti dokumentoitu. Tulipalossa testi yhdessä uunit, voitaisiin saada tärkeää tietoa, miten kalkkikiveä louhittiin aikaan roomalaiset. Meesauuni Iversheim tärkeimpiä arkeologisia kohteita talouden historiassa Rooman ajan Alppien pohjoispuolella.
Osoite: B 51 Bad Münstereifel-Iversheim
Avoinna toukokuusta lokakuuhun, 13:00 16:00 lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 11.00-16.00u.

Effelsberg radiokaukoputki

Alueella on Effelsberg 398 metrin radio kaukoputken Effelsberg Hühnerberg, se rakennettiin vuosina 1968 ja 1971, sen halkaisija on 100 metriä ja alue Max Planck-instituutin Radio Astronomy Bonnissa. 29 vuotta oli suurin liikkuva radioteleskoopilla maailmassa vuoteen 2000 saakka Yhdysvalloissa tämä vihreä penkki otettiin käyttöön, joka on vain muutaman metrin korkeammalla. Teleskooppi on ala 7850 neliömetriä ja painaa 3200 tonnia. Juuressa on paviljonki, jossa kävijät saavat tiedotusmateriaalia ja jossa 17 minuutin elokuva esitetään. Näköalatasanne tarjoaa vaikuttava panoraama radioteleskoopilla. Parkkipaikalta Paviljonkiin on noin viidentoista minuutin kävelymatka pitkin ?? Planetenweg ?? jossa levyt selityksin aurinkokuntamme. Kuka haluaa kävellä edelleen Linnunradan Walk ?? ?? noudata alkaen paviljonki ja päättyy kylässä Burgsahr.
Avoinna paviljonki: huhtikuusta lokakuuhun, tiistai lauantaihin matkat 10, 11, 13, 14, 15 ja 16 h.

Stockert radiokaukoputki Astro Summeri

Luoteeseen Bad Münstereifel on 435 metriä korkea vuori Stockert ensimmäinen radioteleskoopilla rakennettiin vuonna 1956 Saksassa. Hänellä on halkaisijaltaan 25 metriä. Vuoteen 1993, käytetty Bonnin yliopiston ja Max Planck Institute for Radio Astronomy monimutkainen siellä opettaa. Jo vuonna 1979 kaukoputki ei käytetty tieteellisiin tarkoituksiin. Vuodesta 1999, radio kaukoputki on suojattu teollinen muistomerkki vuodesta 2005 restaurointityöt arvoltaan miljoona euroa tehtiin ja muistomerkki avattiin uudelleen juhlava 2010. Radiokaukoputkea jälleen käytetään tutkimuksessa objekteja tähtitieteen.
Avaa toukokuusta lokakuuhun sunnuntaina opastettu kierros klo 14.00.
(0)
(0)