Älykortti - korvaaminen nauhan lippu linja

Auto Ilkka Kauppi Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuten 3. marraskuuta 2011 on bussi ei enää ole mahdollista matkustaa kupongin. Tämä tarkoittaa, että kaikki Alankomaiden on ostettava älykortti kun haluat matkustaa bussilla. Koska ilmoitus käyttöönoton älykortti, on ollut ongelmia. Julkinen liikenne on kallista, yksityisyys on mennyt ja matkailu tuli monimutkaisempi.

Älykortti on iso ongelma:

Ministeri Schultz on päättänyt, että vuodesta 03 marraskuu 2011, bussissa, vain sinä voit matkustaa OV-sirukortti. Tämä tarkoittaa, että strippenkaart viimeisen 3. marraskuuta. Tämä tarkoittaa, että ihmiset, jotka haluavat jatkaa matkustaa bussilla, ostaa älykortti ja lisäkustannuksia tehdyn kortti pöydälle. Koska ilmoitus käyttöönoton älykortti, on monia valitustapauksissa. On havaittu, että älykortti on helppo murtaa. Tämä saa sinut yksinkertainen tapa matkustaa ilmaiseksi julkisessa liikenteessä. Kehittäminen älykortti, Alankomaat on maksanut paljon rahaa. Koska järjestelmä oli vuotavat kuin seula, tämä tarkoitti sitä, että lisäkustannukset oli tarkoitus käyttää turvallisuutta kortin. Lisäksi, ostaa lippu eri alueilla kasvoi yli 200%. Osto älykortti on paljon halvempaa, koska hinta lippu on kalliimpi.
3. marraskuuta, ei ole enää mahdollista ostaa lippu bussissa. Jos haluat pysyä kanssa bussilla matkustaa sinun täytyy ostaa älykortti. Muissa maissa ja kaupungeissa, joissa samassa järjestelmässä kuin sirukortti, on mahdollista maksaa eri tavalla kuin OV-sirukortti. Alankomaissa, sinulla on vain yksi vaihtoehto ja se on OV-sirukortti.
Joitakin ongelmia / vastaa OV-sirukortti:
 • Osto älykortti maksaa ?? 7,50. Nämä ovat lisäkustannukset, jotka eivät kuulu matkakulut.
 • Nauhat kortti, ennen kuin oli tilaisuus tehdä saman matkan takaisin ainakin kaksi liuskaa tunnin kuluessa. Älykortin, et maksa peruskorko uudelleen 35 minuutissa. Tämä ei tarkoita, että sinun on maksettava sekä edestakaisen lentoja kilometrin korko. Tämä oli aiemmin strippenkaart ei.
 • Jos unohdat tarkistaa, kun olet heti menetät talletus, joka on maksettava alussa matkan. Saat bussi-, raitiovaunu- ja metro on tämä ?? 4 ja kouluttaa vähintään 10 ja enintään ?? 20 ??.
 • Jos et voi tarkistaa, koska laitevian, tämä on huomattava, koska unohdettu kassalle.
 • Kanssa sirukortti maksat mittarilukema. Edestakainen matka voi olla halvempi kuin paluumatkalla. Tämä tarkoittaa sitä, että kustannukset voivat vaihdella, kun matka pisteestä A pisteeseen B pysyy samana.
 • Järjestelmä toimii GPS. Jos GPS ei tarvitse seistä bussipysäkillä sitten toteutettu tarkistaa edellisen pysäkki ja tarkistaa seuraava pysäkki.

 • Jotkut asiakas epäystävällinen nykyisyys älykortti:
 • Alennus liittymiä ei voi tehdä nimettömänä. Voidakseen saada diskontattu tilaukset olet, sinun on rekisteröidyttävä.
 • Kanssa alennus kortin NS saada ei alennusta enemmän muut junan toimijoille. Tämä tarkoittaa, että älykortti ei ole enää noin koko prosessi voi antaa alennusta.
 • Käteisellä antaa asiakkaalle ei voi maksaa myöhemmin, kun yksi on unohtanut tarkistaa.
 • OV sirukortti on voimassa yhden henkilön. Travels koko perheelle junalla niin tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen on hankittava erillinen älykortti.
 • Yrityksen takana OV-sirukortti on ollut kaksi vuotta peräkkäin eniten yksityisyyttä-epäystävällinen yritys Alankomaissa.

 • Kuljetusalan toimijat hyötyvät, kun matkustajat ostavat älykortti. Matkustaja on vaikuttanut etenkin koska se rasittaa lisäkustannuksia ja ongelmia OV-sirukortti. Matkustaminen muuttuu monimutkaisemmaksi. In ja check-out on tehtävä oikeaan virkaa. Tämä koskee myös siirryttäessä, oikea alennus saatettujen tuotteiden kartalla, katso mitä aika matkustaa, jne tarkoitus on aina ollut helpottaa matkustajan. Kysymys on, onko tämä todella näin?
  (0)
  (0)