Luo oma korut

Viihde Reeta Linkola Maaliskuu 13, 2018 0 24
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hei Hitto, taas joku samaan ketjuun! Koska sinulla ei ole ongelmia, jos teet omia koruja!

Tee oma korut

Mikään ei ole hauskempaa kuin tehdä omia koruja, ne ovat alkuperäisiä ja valmistettu mieleisekseen. Sinulla on aikaa lisättävä siellä ja saada palkittiin, kun se on valmis. Ylpeä tunne jälkeenpäin, "Olen tehnyt yhtä kaunis," Kukaan ei voi ottaa pois.

Tarvikkeet etukäteen

Mitä lähinnä tarvitset on luovuutta. Sinulla on jotain mielessä ja että et treenata ihan vielä. Itse ovat aina kolme pinsetit viereeni; Pyöröpihdit, pihdit ja pihdit. Käytän niitä itse mielellään ja usein tekemään koruja. Mikä myös ei puutu ovat rijgbord ja selaa nauha. Käytän scroll nauha mitata kaulan tai ranteen varten kaulakoru tai rannerengas. Rijgbord käytät kehität idea kun olet helmiä. Tämä on helppoa, koska sinun ei heti tarvitse merkkijono helmiä, kun tapahtuu virhe joudut poimia kaikki helmiä pois. Vuonna rijgbord voit luoda ne alas ja virhe antaa sinulle helmi tauon jos laitat yhden välillä. Helppoa ja suositeltavaa!

Ajatus

Sinulla on idea oman pään, mutta se on joskus vaikea työskennellä spontaanisti ideasi. Laaditaan paperilla on hyvä vaihtoehto. Piirrä ornamentti väri näkyvän vaan antaa ajatuksen. Olet jo nähnyt käsityksen siitä, miten korujen näyttää. Usein ihmiset tekevät koruja heidän asu, mekko tai puku esimerkiksi. Se on kätevä laittaa paperille mitä kokoja, esimerkkinä otan rannekkeen. Voit ottamaan kirjan nauha koko ranteen, tämä koko kirjoitat paperin. Valitse sitten koko helmi haluat käyttää. Saadaksesi käsityksen koosta laittaa mittanauha viidennen pisteitä paperilla; 1 keskellä, joten tämä on keskellä helmi. Esimerkkinä otan 8 mm helmi. Kärjestä on laittaa mitä laittaa 4 mm ylös, alas, oikealle ja vasemmalle kärki. Ulompi pisteitä voi nyt yhdistää toistensa kanssa, niin kokeile näitä sujuvasti juoksennella. Sinulla on nyt ajatus koko helmi, tämä on mitä haluat? Kirjoita tämän kokoluokan ei paperin ja värin haluat sen kanssa. Voit nyt tehdä arvion määrä helmiä tarvitset on kätevä, jos sinulla on suuri varasto. Sinun on parasta olla hieman liian paljon kuin liian vähän!

Kehität idea ja tarvikkeet

Riippuen siitä, mitä toiveistasi ovat ideasi on enemmän materiaaleja tarvitaan. Ajattele sulkeminen, ylimääräisiä helmiä esimerkiksi, vaihtelu, langan tai ketjun, pää nastat, lukitushelmet jne On niin paljon! Voin nimetä niitä kaikkia, mutta on tärkeää, että se sopii tarpeisiisi. Voit saada toimitukset helmi myymälä, josta voi heti treenata ajatus rijgbord mutta voit myös ostaa tarvikkeita monissa verkkokaupoista. Haittana on, että et voi todella nähdä, mitä väri on tämä sinun on päätettävä, kun kuvia näytetään sivustolla. Myself Tykkään työskennellä kotona minun koruja, en ole riippuvainen ajasta ja jos annoin sen olla seuraavana päivänä mennä ei ole ongelma. Sinulla on nyt teidän materiaalia kodin ja voit aloittaa. Olet jo laittaa koruja paperille niin tiedät tarkalleen mitä Kraal missä haluat. Voit laittaa helmiä rijgbord, ideasi on oman maun, kun olet toimittanut kaikki helmet voit alkaa nauhassa helmiä. Tarkista myös lopetti virheitä voit vielä palauttaa helposti.

Viimeistely

Viimeistely koru voidaan tehdä eri tavoin. Ottakaamme elastinen rannekoru. Käytän useita johdot vahvuus rannekkeen. Kun minä melkein lähtenyt rannekkeen Pidän sitä vähän aikaa minun ranne tarkistaa koko. Jos se on liian pitkä voi saada sinut toisen helmi siitä ja jos se on liian lyhyt lisään joitakin helmiä. Välitän uudelleen. Jos koko on hyvä ja rannekkeen halutaan Aloitan viimeistely. Teen lopussa oikeita näppäimiä niin, että rannekkeen ei mene löysä, lanka mitä pidän minä hävitän mutta ei liian lyhyt. Loput lanka pistellä minut takaisin helmiä. Todellisessa sulkeminen on kätevä käyttää lukitushelmet. Puristusta estää helmet luistaa tai dia. Crimp antaa sinulle lopussa, jonka lanka silmän lukko ja taaksepäin Crimp, poimu painamalla lähellä Lattapihdit,
(0)
(0)