Lopussa leikkiä Graham Greene

Miscellany Tomi Auer Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jokainen ihminen joutuu ennemmin tai myöhemmin elämässään kohtaamaan kysymys elämän tarkoituksesta. Miksi tuoda tietty määrä vuosia maan päällä? Ja mitä jälkeenpäin: kaikki pysähtyy kuin teimme viime hengenvetoon tai jatko se toimi toisessa maailmassa?

Onko hän siellä vai ei?

Se on ikuinen kysymys, että kukaan ei voi keksiä vakuuttavaa vastausta. Jolloin ihmiskunta on jaettu kahteen ryhmään: uskovaiset ja uskottomat. Joillekin Jumala on itse asiassa muiden hölynpölyä. Entinen väittävät, että maa ja ihminen on luominen Korkeimman Olennon, jolle me palaamme kuoleman jälkeen. Toiset nimeää Jumalan luomista epätoivoinen mies, joka tarvitsi jumaluus ja kuvata häntä klooni ihmisten.
On järkevä, se on mahdotonta yksi tukemaan sekä ehdotuksia empiirisesti. Kumpikaan Jumalan olemassaoloa, eikä kieltäminen hengellisen olemassaolon kuoleman jälkeen voidaan tieteellisesti todistaa, koska todisteita ei yksinkertaisesti ole olemassa. Tunteen tai järjettömyyden olemassaolosta edelleen keskustelunaiheena joka ei ole paeta. Mielenkiintoista, jotkut uskottomia kuoleman edessä yhtäkkiä kääntyä Jumalan heillä on koko elämänsä riidanalainen vaikka ne pitää häntä viimeisenä redplank hienosta mitätön. Olemmeko alennetaan pöly vai vieläkö ylösnousemusta lihan?

Pelin lopussa

Nämä painamalla kysymykset ovat päähenkilöt romaanin ?? pelin lopussa ?? Graham Greene edessä. Taistelu luonteen kanssa olemassaolo on suuri teema, joka hallitsee tämän kirjan.
Kaikki alkaa suhteeseen että kirjailija Maurice Bendrix toisen maailmansodan aikana vahvistetaan Sarah Miles, vaimo tunnettu brittiläinen virkamies. Driven by mustasukkaisuus ja epäily koska Sarah ei halua katkaista suhteita saldot ohut köysi dramaattinen tapahtuma äkkiloppuun sarjaa. Aikana Lontoon pommitukset on Bendrix rapussa talonsa syöstään alas, jossa hän pysyy poissa pelistä. Jos hän on elossa ja hyvin uudelleen Sarah makuuhuoneessa näyttää näyttää olevan harkinta niiden suhde tapahtui ja Sarah katkeaa suhdetta.

Quest Sarah Miles

Vain vuotta myöhemmin Bendrix tulee Sarah lukea päiväkirjaansa, että hän oli luvannut Jumala jättää rakastettunsa kun hän antoi hänet takaisin elämään. Huolimatta hänen palonsa rakkautta ja houkutus rikkoa lupauksensa hänen edelleen kyteä hän pitää sanansa ja hän näyttää kääntyi katolilaisuuteen, koska ylösnousemus Bendrix voisi vain olla merkki Jumalalta.
Sarah etsii vahvistusta Jumalan olemassaolon. Hänen totuuden etsintä ?? ?? hän tapaa ateisti Richard Smythe puistossa tulinen kontrasteja väittävät vakuuttaa kuulijansa, että Jumala ei ole olemassa. Kumma kyllä ​​vahvistaa Smythes pakko ristiretken kirkko Sarah hänen orastava uskossa niin ?? n Bucks voi tarkoittaa vain sitä, että Hän on olemassa.
Edellyttää vielä epäilyksiä ja hänen rakkautensa Bendrix hän pyrkii pappi kirkossa, jossa he säännöllisesti etsivät rauhaa. Tämä kannustaa hiukset avio- miehensä ja pitää yhteyttä hänen rakastaja. Sovinnon joka vähitellen alkoi näkyä on päättynyt odottamatta. Pian tämän jälkeen hän kuolee keuhkokuumeeseen aikana hankittujen yksi hänen vaellukset läpi kaupungin.

Kirja vihan

Bendrix kehottaa kirjan hän on kirjoittanut tarinan vihaa, ei vain hänen miehensä, joka epäillään vaimonsa uskottomuus antaa itsensä mennä seuraava erottaminen Sarah, mutta varsinkin Jumalaan, joka on ottanut hänen rakastajattarensa. Sisä vuoropuhelua Jumalan hän pilkkasi häntä ja hän ilmaisi vastenmielisyys Luoja, jonka hän kuitenkin todellisuutta alkaa nähdä. Hän toimii hänen turhautumisen siitä pappi, joka neuvoi Sarah.

Ihmeitä

Bendrix ?? skeptisyys Jumalan olemassaolosta saa vakava isku, jos on ihmeellisiä tapahtumia jälkeen Saaran kuoleman. Viini tahra Smythes kasvot häviävät yöllisen vierailun ?? ?? Sarah ja poika Parkis, yksityisetsivä joka palkattiin Bendrix määrittää aikana hänen ex-rakastajatar, toipumassa yhdestä yössä kanssa vatsa sairaus, koska he olivat etsineet häntä ja hänen vatsansa kosketti ja oli kirjoittanut kirjan tehtävä. Vaikka Bendrix, ja hänen kanssaan koko uskovien yhteisön ?? ??, tällaisten tapahtumien pelkkää sattumaa koska helposti katolisen kirkon työ pitää pyhimys, he kallista hänet tienneet hyväksymistä Jumalan, vaikka vastahakoisesti. Rakastan häntä voida koskaan.

Pala omaelämäkerrallinen

Greene itse muunnetaan 22-vuotiaana kristinuskoon, ja suhde, että hän ?? pelin lopussa ?? kuvaa perustuu yhteen suhteiden hänellä on ollut jälkeen hänen avioliittonsa. ?? Pelin lopussa ?? oli neljäs ja viimeinen kirja hänen katolisen ?? ?? sykli. Se kuvattiin kahdesti: ensimmäisen kerran vuonna 1955, kuten Deborah Kerr, Van Johnson ja Peter Cushing ja toisen kerran vuonna 1999 Julianne Moore, Ralph Fiennes ja Stephen Rea.
(0)
(0)