Lämmin sänky talvella ylimääräisiä lämmitetty jalka jakso

Elektroninen Veikka Haapalainen Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Oletko ilta tarvitsevat lämmin sänky? Sitten sähköinen viltti voi olla ratkaisu. Inventum HN236I on kaksinkertainen sähköinen viltti. Hyviä uutisia kylmempi ratapölkkyjen totta: jalka osa on täydentävän standardi lämmitetty!

Yleiset varotoimenpiteet

Ennen luet tätä laitetta käytetään, tarvitset käyttöohjeet huolellisesti ja seuraa sitä aina. Voi katsella erityistä huomiota kohta "Turvallisuus". Ota huomioon suunnittelun yksityiskohtia voidaan muuttaa parantamiseksi toiminnallisuutta. Se on sähköinen laite, joten sinun tulisi aina olla varovainen kosteutta. Käytä huopa vain, jos hän on poimuton ja etenee. Pierce huopa neulojen ja hakaneulat. Tämä artikkeli ei korvaa käsin vaan antaa käsityksen toimivuutta sähkö viltti HN236I Inventum.

Tekniset tiedot

Kaksinkertainen sähköinen viltti HN236I Inventum on puoli metriä pitkä ja puolitoista metriä leveä. Tämä versio voidaan käyttää parivuode. Kyky Tämän huopa on kuusikymmentä wattia kahdesti. Fiksu lisäys on että jalka osa on lisäksi lämmitetty. Tätä ei voi poistaa käytöstä erikseen. Käyttäminen valaistu ohjauspaneelit voit valita kolme lämpötilaa. Kytkimet voidaan poistaa niin, että voit mahdollisesti puhdistaa viltti alhaisessa lämpötilassa teidän pesukone. Pesu viltti ei pitäisi tapahtua liian usein. Käyttöohjeessa kutsutaan usein yhdestä kahteen kertaa vuodessa. Noudata käsikirjan kunnolla! Peitto on valmistettu fleece. Lisämaksusta hygienia ovat hopeaioneja lisätään vaaleansininen puolella viltti. Nämä estävät bakteerien kasvua. Lämpö viltti on suojattu Inventum turvallisuutta. Jos ongelma havaitaan, merkkivalo ei pala, vaikka virtajohto on kytkettynä. Huopa on sitten korjattava!

Käyttö: tehdä sänky

Inventum HN236I on kaksinkertainen sähköinen viltti tarkoitettu lämmittää vuodepaikkaa. Asettele huopa sängyn niin, että hän ei enää taitettu. Helpoin tapa on aloittaa teidän jalka. Pää kanssa paneeli on sijoitettava kärjessä. Tasoitus viltti tulisi pysyä koko ajan. On tärkeää, että huopa ei ole taitettu. Jos haluat varmistaa, että viltti ei taitettu se kaikki edelleen hämmästynyt sänky sinun pitäisi olla aika. On huopa laitat aluslakana. Yhteydessä ylikuumenemisen elektroniikkakomponentit, on tärkeää, että ohjauspaneeli ei koskaan tukossa! Sähköinen huopa on käyttää kaksipuolinen.

Käyttö: esilämmitys

Se ulottuu suosituksen sähkö viltti puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa päälle. Hän laite kuin ohjauspaneelin avulla yläasentoon. Inventum HN236I on pääsy kolme asentoa. Ohjauspaneeli on asetettu "0", se tarkoittaa, että laite on sammutettu. Lisäksi voit valita asento "1"; "2" ja "3". Aikana esilämmitys, sinun täytyy kattaa vuoteesi estää lämmön karkaamisen. Ota huomioon, että ohjauspaneeli ei ole peitetty tai pitää viltti. Heti kun sänkyyn, sinun täytyy laittaa sähkö viltti useita tunteja pienin asetus. Kun et käytä Inventum HN236I kaksinkertainen sähköinen viltti, sinun täytyy sammuttaa sen kokonaan.
(0)
(0)