Listen to your body

Terveys Aadolf Tikka Tammikuu 22, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Se kuulostaa niin yksinkertainen, mutta kehon läpi paljon käsitelty hengestä tai ahtaalle. Mutta kehon säätelee itse, joten ei ole yllättävää, että mahdollisesti syrjään kysymyksiä aikaa takaisin puukotus päätään. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin itsesäilytyksensä, koska et aikaisemmin ollut valmis käsittelemään sitä.

Kuinka vaikeaa kuuntelee?

Ole oikeaa tai väärää teko, ja joka on samalla kertaa kauneus kehon. Elin joka poimii mitä voidaan käsitellä tuolloin. Mutta tehdä tämän, sinun täytyy kuunnella kehoasi ?? todella kuunnella. Joka on hankala, koska länsimaisessa yhteiskunnassa on kiireinen kiireinen ja kuulet melko ole, jos et ole kiireinen kiireinen. Onneksi, enemmän ja enemmän ääniä, jotka muuten voisivat olisi tai pitäisi vielä eri. Se tekee rentoutumista paikkoja muodossa saunaosasto, hiljaiset alueet, jooga ja meditaatio keskuksia kasvaa.
Se ei nähdä suoraan enemmän floaty ja joka saa ihmiset alkavat etsivät takaisin tasapainoon elämässä ja vieressä kiireinen työ, jossa ei ole mitään vikaa, myös etsiä loput. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä tässä yhteydessä kuuntelee kehon. Tämä on monin tavoin takaisin, kuten:
  • ravitsemus
  • energia
  • terveys
  • suhteet
  • yleishyödyllisiin

Ja itse asiassa otamme tämän huomioon kaikilla elämänalueilla. Kuuntelu myös sanoa, että sinun pitäisi tuntea, täytyy tuntea, mitä kehosi todellisuudessa on, jos esimerkiksi sinulla on levoton tunne mahassa, gag, yhtäkkiä tuntuu voimakas väsymys, mutta voi myös olla korkea verenpaine. Jälkimmäinen voi olla fyysinen syy, mutta myös hengellinen. Vuonna normaalin toiminnan elin ovat aiemmin mainitut ongelmat eivät ole normaalisti fyysisen kehon, mutta ovat merkkejä siitä, että olet poimii ja ilmoittaa tavalla tai toisella muoto. Minne herkkä paikalla istuu, se ilmaisee itseään.
Mutta tällaisia ​​asioita poimia vain, jos todella kuunnella kehoasi ja kehosi tietää niin hyvin.

Miten saat todella kuunnella?

Hiljaisuus
Jokaisella on hänen / hänen menetelmä ja se voi vaihdella olla hiljaa, todella hiljainen ja niin ei ole mielessä. Keskittymällä kehon automaattisesti estää kaikki muut ajatukset. Joten voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, koska saat tietää oman kehon ja mielen tarjoaa sinulle rauhaa. Jos et ole tottunut tähän, se varmasti ei tapahdu heti. Mutta anna itsellesi aikaa ?? alkaen minuutti ?? saada prosessi hitaasti.
Mietiskellä
Meditaatio ei ole kaikille. Ensinnäkin siksi edellä mainitut näkökohta hiljaisuuden ja koska epämääräinen sisältöä, joka suhteellisen monille se ansaitsee. Mutta enemmän kuin itseesi kertaa se ei ole. Ajattele sitä pala huolta sisimpääsi kuin mitä päivittäistä hoitotuotteita vie.
Edellytyksenä tehokas meditaatio ajan, puuttua lepoaika. Hiljaisessa ympäristössä, jossa on paljon hiljaisuus, luonnon ääniä tai jotain ympärilläsi. Voit käyttää tätä aloittaa päivänsä paljon energiaa, mutta vaikka sinulla on vain hektinen hetki takana ja sinun täytyy rentoutua. Se on tuntuu hyvältä, oikeaan aikaan ja että aika voit päättää itse yksin.
Jooga
On olemassa monia muotoja jooga ja valita, mikä sopii sinulle. Rauhoittava jooga energisoiva jooga ja fyysisesti vaativa jooga. Tässäkin tiedät mikä sopii sinulle. Mutta jooga toimii vain, jos sinulla on antautumaan ja oudolta kuin se saattaakin kuulostaa, jos noudatat oppitunti ?? myös aimo annos skeptisyyttä ?? se on usein itsestään. Musiikki, auttaa äänen opettajan ja rauhallisesta ympäristöstä tietenkin prosessissa. Mikä tekee että jos aloitat tunne sitä, niin myös voit käyttää sitä kotona.

Lopuksi,

On monia muita tapoja antaa kehon puhua ja toimia. Kehosi on täydellinen työkalu, voit laittaa kaikenlaisia ​​asioita. Ainoa ehto on, että opit kuuntelemaan kehoasi.
(0)
(0)