Lisääminen laskimoiden paluu: lihaspumppu

Terveys Serafiina Hiltunen Tammikuu 23, 2017 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lihaspumppu auttaa pumpata verta jaloista takaisin sydämeen. Tämä on tarpeen, kun kävelet, esimerkiksi, koska painovoima toimii vastoin takaisin virtausta sydämeen. Koska läsnä venttiilien laskimoissa veri voi virrata takaisin, mutta miten veri on tulossa? Tämä onnistuu lihaspumppu: vuorotellen supistuminen ja rentouttaa lihaksia, jotka ympäröivät suonet.
Kehon liikkeeseen. Näyttö punasolujen on hapetettu, joka on sininen happea. Laskimoiden tuotto on näytön avulla keltaisen nuolen: takaisin virtaus veren mikro-liikkeeseen suonet ja sydän.
  • Mikä on laskimopaluun?
  • Lihaspumppu
  • Miten lihas pumppu?
  • Alennettu laskimopaluun
  • Muut elintoimintojen lisäämiseksi laskimopaluun

Mikä on laskimopaluun?

Laskimoiden paluu laskimoiden paluu on määrä verta, joka saapuu takaisin ytimessä verenkierrosta. Verta kehon virtaa vasemmalla puolella sydän ja verisuonet teidän elimiä, lihasten ja muiden kudosten. Kun mikroverenkiertoa on veri suonissa ja lopulta alaonttolaskimon takaisin oikealle puolelle sydämesi. Tämä määrä verta kutsutaan laskimoiden palata. Laskimoiden paluu on yhtä suuri iskutilavuuden, veren määrää, että sydän pumput supistuminen oikean tai vasemman kammion.

Lihaspumppu

Vaikka et ole levossa, veri on vielä virtaa takaisin sydämesi. Ajattele toimintaa, kuten kävelyä tai käynnissä. Verinäytteen on voitettava lisätekijä palata sydämeen: painovoima.
Painovoima vetää veri suonissa takaisin alas. Koska veri suonissa on alhainen verenpaine, suonet verrattuna verisuonia, suhteellisesti herkempiä painovoiman. Elin on laatinut temppu saada veren takaisin sydämesi muutenkin: lihas pumppu!
Kaavamainen tuloksen lihaksen pumpun. Tilanne hänen lihaksensa suoneen levossa. Ei ole verenkiertoa kohti sydäntä. Painovoima vetää verta alaspäin, mutta se pysyy välilehtien välillä. Tilanteessa B supistuvan lihaksia. Näin varmistetaan, että johdin painetaan osittain suljettu. Sen seurauksena, lisää painetta ja haluaa virrata veren korkea alhaisen paineen. Tämä voi olla vain yksi tapa, koska venttiilien suoneen: kohti sydäntä.

Miten lihas pumppu?

Mutta ensin sinun pitäisi tietää, että suonet ovat pienet venttiilit, jotka sallivat veren virtausta yhteen suuntaan, suunta sydämeen. Näin varmistetaan, että veri ei ?? alas ?? tai ?? takaisin ?? voi virrata. Mutta veri nousee? Suonet jalat ovat kahden lihaksia: musculus gastrocnemius ja soleukselle lihas. Kun nämä lihakset supistuvat, paine kasvaa ympäri suonet ja painetaan kiinni. Tämän seurauksena paine nousee suoneen. Veri virtaa, mutta koska pienet venttiilien suoneen vain yhteen suuntaan: kohti sydäntä. Veri siirtyy hieman ylöspäin: korkeasta alhaiseen paineen.
Lihakset rentoutuvat alla osoittaa paine vähenee pitkin laskimot. Suoneen, joka sijaitsee voi johtaa näin ollen istutuksia jotain välillä lihaksia, mikä alentaa painetta astiassa. Tämä luo uuden painegradientti: veri virtaa korkeammassa paineessa ja alemmassa paineessa. Veri voi virrata takaisin, koska venttiilit eivät salli.
Lihaspumppu on siten käyttökelpoinen temppu elin, joka varmistaa, että veri tulee takaisin sydämesi! Vuorottelemalla supistuminen ja rentoutuminen lihakset ympärillä suonet, veri pumpataan kohti sydämen ?? ??. Tämä lisää laskimoiden paluu: lihas pumppaa enemmän verta tulossa takaisin sydämeen.

Alennettu laskimopaluun

Voit joissakin tapauksissa olla pienempi laskimoiden palata. Tämä tarkoittaa, että vähemmän verta tulee takaisin sydämesi. Tämä voi johtaa pitkäaikaiseen fyysisiä oireita, kuten turvotusta, pyörtyminen ja sydämen vajaatoiminta. Saattaa myös olla suonikohjuja esiintyy.
Laskua laskimopaluun koska olet pitkä
Jos olet hyvin pitkä seisoo edelleen, voit pyörtyä. Jos liian vähän verta tulee takaisin sydämesi, sydän ei pysty pumppaamaan verta. Tämän seurauksena on vähemmän verenkiertoa aivot. Jos tämä ei riitä, voit pyörtyä.
Mutta miksi? Jos pitkäaikainen vielä, ei ole juurikaan lihaspumppu toimintaa. Tämän vuoksi on vielä joitakin veri virtaa takaisin sydämeen, mutta siellä myös kerääntyä verta jalat ja nilkat. Tämä mahdollistaa sen turvota. Paine nousee suonet, niin että laskimoiden tuotto on vähemmän.
Vähennetty laskimoiden paluu sairaus valtimoiden
Ihmiset ovat usein hyvin pitkiä, raskaana olevat naiset ja henkilöt, joilla huomattavasti ylipainoinen voivat kokea laski laskimoiden palata. Tämä voi johtua siitä, ?? suonikohjuja ?? syntyy. Suonikohjut esiintyy pääasiassa jaloissa ja laskimot, jotka ovat aina täysin auki. Tämä on seurauksena, ettei venttiilien suonissa. Veri pumpataan ylöspäin kautta lihas pumppu, mutta se voi virrata takaisin kohti jalat koska venttiilit eivät toimi enää.
Esimerkki turvotus. Lisäksi suonikohjuja, on olemassa muita sairauksia verisuonia, jotka voivat aiheuttaa vähentää laskimoiden tuottoa. Nämä sairaudet on ryhmitelty termin laskimoiden vajaatoiminta. Oireita laskimoiden vajaatoiminta ovat suonikohjuja, lihaskrampit, turvotus, väsyneet jalat ja ihottuma.

Muut elintoimintojen lisäämiseksi laskimopaluun

Lisäksi lihaspumppu myös hengityksen vaikutus laskimoiden palata. Voit lisätä rinnassa sisäänhengityksen aikana muodostaen alipaineen sisällä rintakehän suhteessa ilmakehään. Tämän seurauksena ilma virtaa keuhkoihin: hengität sisään. Lisäksi vaikutus tämän negatiivisen rintakehä paine on että alaonttolaskimon ja oikealla puolella sydän on lisääntynyt. Tämä on tulos, että paine laskee sisällä näissä kudoksissa. Tämä antaa lisää pohjustus ?? ?? voima: laskimopaluun kasvaa.
Paine kapillaareja on korkeampi kuin paine oikeaan eteiseen. Tämän seurauksena on painegradientti, ja veri haluavat siirtyä korkeasta matalapaine. Tämä aiheuttaa veren virtausta kohti sydäntä.
Sydän itse auttaa laskimoiden palata. Kun kammiot sopimuksen, sydän joka liikkuu alaspäin ja veri pumpataan ulos kammiosta. Suuret verisuonet pitää sydän paikallaan. Liike alaspäin varmistaa, että veri virtaa eteiset.
(0)
(0)