Linnut: peippoja

Luonto Eelis Taipale Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Peipot ovat pieniä lintuja, joita esiintyy monissa osissa maailmaa, paitsi Australiassa ja Antarktiksella. On tyyppejä saatavana monissa eri väreissä. Finch yleensä pieni, kestävä nokat, sopii syöminen siemeniä. Ne ovat usein parvissa, joskus tuhansia kopioita yhdessä.

Peipot

Peippoja kuuluvat, kuten monet muut linnut, jotta laululintujen. On olemassa monia erilaisia, kuten peippo, punatulkku, Säilytä, Euroopan kanarian, iiwi, peippoja, kuhankeittäjä peippo, taviokuurna ja Black Mountain peippo. Ne ovat yleisiä, paitsi Australiassa ja Antarktiksella. Alankomaissa, peippoja yhteinen.

Estä

Eurooppa
Euroopassa, yhteinen lippu on yksi yleisimmistä lintuja. Myös Hollannissa ja Belgiassa, tämä laji usein nähty puutarhoissa mm. Muut peippoja Euroopassa ja myös Hollannissa ja Belgiassa on ehkäistävissä goldfinches, urpiaisia, ?? s Linnet, viherpeippo, Euroopan Kanariansaaret, goldfinches, omena peippoja, käpylintuja, naarmuja, munkit ja peipot. Jotkut lajit näistä ovat Alankomaissa ja Belgiassa eivät näe koko vuoden. Tämä koskee pitää. Ne pesivät metsissä Skandinaviassa ja muiden Pohjois-Euroopan maassa. Talvella he kokevat suurimmassa osassa Eurooppaa. Serin on oikein löytyy vain kesäkuukausina Hollannissa ja Belgiassa. Etelä-Euroopassa, tämä on valtion lintu, ja niin nähdä ympäri vuoden. Peippo, että esiintyy vain pieniä osia Eurooppaa, sitruuna kanarian. Tämä lintu asuu alppiniityt, kuusimetsän ja vuoristometsät sisällyttää Etelä-Ranskassa ja Pohjois-Espanjassa. Punavarpunen on tiputtelua vain kulkuri Alankomaissa ja Belgiassa.
Afrikka
Aavikko peippo nähdään ovat Sudanissa, Egyptissä, Marokossa ja Tunisiassa. He asuvat kivi ja puoli-aavikot. Puttaaja, joka elää myös asuu Euroopassa, löytyy Pohjois-Afrikassa, kuten vihreä, joka kuitenkin vain äärimmäisen pohjoiseen Afrikan. Laji esiintyy myös etelämpänä ovat raidallinen citril, boskanarie, Alario-kanarian ja peippo kuhankeittäjä.
Aasia
Aasiassa elää monia lajeja peipot kuin Blanfords punavarpunen mäntymetsät Nepalin ja Lounais-Kiinassa, Mongolian autiomaan peippo Mongolia, osa Kiinaa ja useiden Keski-Aasian maiden ja Burtons punatulkku joka asuu Himalajalla. Vietnam viherpeippo on vain Vietnamissa. Nokkavarpunen, joka esiintyy myös Euroopassa, voidaan nähdä maissa kuten Venäjällä, Japanissa ja Uzbekistan. Vuoristossa Arabian niemimaan selviää Arabian kulta peippo siipi.
Pohjois- ja Etelä-Amerikka
Etelä-Amerikan Bolivian, Ecuadorin ja Perun, oliivi keltaiseksi vihervarpunen. Pikkukäpylintu asuu kuuluvat Guatemalan, Belizen ja Nicaraguassa ja witschouderdikbek tapahtuu Guatemalassa. Pohjois-Amerikassa ovat nähdä taviokuurna ja Black Mountain peippo. Black Mountain Finch asuu yksin vuorilla länsiosassa Yhdysvalloissa. Taviokuurna on muu kuin Yhdysvalloissa on myös löytyy Kanadassa. Illalla grosbeak on sekä Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja Meksikossa.
Havaiji
Saarilla Havaijin, on suuri määrä peippoja, joka löytyy usein vain Havaijilla ja niin tässä ovat endeemisiä. Tämä koskee iiwi, laysanvink, nihoavink, mauipapegaaiensnavel, Palila, Havaiji köynnös ja kauaikruiper.

Ulkomuoto

Finch ovat pieniä lintuja, usein pieni, yritys nokka joka sopii murtaa siemenet. Jotkut lajit eivät ole kovin paljon kannalta väri, kuten veli, joka on ruskea-musta. Toiset ovat värikkäitä, mikä pätee varmasti iiwi. Tämä lintu on kirkkaan punainen väri, musta siivet ja pyrstö. Huomionarvoista tässä peippo on sen nokka, joka on lyhyt ja tanakka, mutta pitkä, ohut ja kaareva alaspäin. Toinen merkittävä peippo, nokkavarpunen, joka kuitenkin Alankomaissa ja Belgiassa on erittäin vaikea havaita, koska hänen ujous. Osissa Etelä-Euroopassa tämä lintu on paljon vähemmän ujo ja useammin tarkkailla. Nokkavarpunen on niin ?? s 18 cm pitkä ja on siipien kärkiväli on noin 30 cm. Hänellä on suhteellisen suuri pää huomattavan paksu, lyhyt nokka. Pikkukäpylintu, 16 senttimetriä, nimensä velkaa sen ristissä nokka pistettä. Naaraat tämän lajin ovat kellertävä tai harmahtava vihreä, urokset ovat vaalean punainen. Putterit tunnistaa helposti niiden musta ja valkoinen kuppi kirkkaan punainen kasvot. Ne ovat myös ok erottuva keltainen merkintöjä enimmäkseen musta siivet. Putters ovat pienempiä kuin hawfinches; ne ovat 12-13 senttimetriä. Finch ei painaa paljon. Euroopan ja sitruuna ovat 12-15 grammaa Kanariansaaret, goldfinches olla hieman raskaampaa kanssa 21-27 grammaa. Raskaampi on nokkavarpunen kanssa 48-62 grammaa, ja vielä suurempi saavuttaa maskerdikbek noin 80 grammaa.

Ruoka

Finch syö paljon siemeniä, mutta myös hedelmät, pähkinät ja hyönteisiä. Tukeva nokka nokkavarpunen sopii murtaa siemenet ja ytimiä, kuten ytimet kirsikoita ja oliiveja. Talvella, pyökki pähkinät ja muut siemenet valikosta. Ristissä nokka olevia Pikkukäpylintu olla hyödyllistä poimia siemeniä käpyjä. Hän myös syö muita siemeniä, marjoja ja hyönteisiä. Vihreä keho käyttää sen vahva nokka avata siemeniä ja hedelmiä ruusunmarjoja. Goldfinch ja vihervarpunen molemmilla on hieman ohuempi laskun. Näin ne voivat saada siemeniä ohdakkeista, leppä, lehtikuusi ja kaardenbollen. Yhteinen peippo syö toukkia, muut hyönteiset, siemenet, marjat ja nuoria versoja. Hän on myös mielellään puutarhoja syödä auringonkukansiemeniä tai muita siemeniä. Maskerdikbekken syödä kesällä erityisesti toukkia, kovakuoriaiset ja muut hyönteiset, talvella he syövät enimmäkseen pähkinöitä mutta myös marjoja ja siemeniä. Iiwi käytetyt ovat pitkiä, ohuita nokka saadakseen sen nektaria kukkia.

Sosiaaliset linnut

Monet peippoja löytyy usein lajeja. Jotkut lajit ovat irrallaan, pienille ryhmille, monet muut ovat usein suuria, tiivis laumoittain. Säännöllinen sekkilomakkeet löysä ryhmiä. Hän liittyy usein muiden peippojen juurikasvit ruokaa, paitsi pesimäaikana. Pesimäaikana ne merkitsevät niiden alueella hyvin. Myös, sitruuna ja musta vuori Kanariansaarten peippoja muodostavat pieniä ryhmiä. Lovet toisaalta voidaan nähdä suuria parvia, jotka koostuvat tavallisesti muutama sata kappaletta. Keski-Euroopassa on kuitenkin kerätä joskus laumoittain tuhansia tai jopa miljoonia lintuja. Myös Linnet ?? s, munkit, Siskins, urpiaisia, tikli ja viherpeippo liikkua johtaa usein laumoittain. Siskins ja urpiaisia ​​usein muodostavat ryhmiä yhdessä.

Pesä

Monet peipot tehdä siisti pesiä missä he makasivat noin viisi munaa. Yhteinen peippo esimerkki rakentaa ruoho, lehdet, sammal ja hämähäkinseitit mukava kulho bush vastaan ​​takakonttiin puu, tai istua puu takvork. Tässä on vahvistettu huhti- tai toukokuussa neljä tai viisi munaa. Linnet ?? s, munkit, urpiaisia ​​ja viherpeippo kaikki asettaa viisikymmentäkuusi yli viisi munaa. Kuitenkin on usein useita kynsistä yhden kauden. Kuten Linnet selittää on kaksi tai kolme, munkki yksi tai kaksi, ja vihreä liikaa. Citroen Canaries antaa yksi tai kaksi kertaa neljä tai viisi munaa. He tekevät pesä ruoho ja jäkälä korkea puu, ja täytä se jätteiden kasveja. Punainen Varpuset toisaalta rakentavat siisti pesä ruoho alhainen pensaita tai nuoret puut. Iiwi ?? s vain antaa kaksi tai kolme munaa heidän pikku pesä terälehdet, puu kuituja ja höyheniä. Red Mountain peippo käytetään joskus rakoja tehdä pesä, jossa neljä tai viisi munia viedään sisään.
(0)
(0)