Leipä kulutus laskee laihduttajille. Leipä Advisory etenee leipä

Miscellany Erno Huovinen Tammikuu 23, 2017 1 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hollanti syödä vähemmän leipää tänä vuonna, 2,3 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2012. Monet vannovat pois leipää neuvoja suosittuja ruokavalio kirjoja.

Leipä antavaa on vahva epäilys siitä, että äkillinen lasku leivän kulutus johtuu ihmisiä jotka luopuvat sisällä ruokavalio leipää. Nämä ovat kuluttajia, jotka menevät yhdessä terveys hype ja elämän jäljitelmä kirjojen kuten Hourglass Ruoka ja leipä vatsa, mikä leipä ahmia kun viekas sinä rasvaa ja aiheuttaa sydän.

Syö vähemmän leipää

Vuonna 2009 leipä kulutus kasvoi 1,3 prosenttia, ja Alankomaiden vuosittain vähemmän leipää meni ulos syömään, lukujen mukaan markkinoiden tutkija GfK. Laskua 2,3 prosenttia tänä vuonna on silmiinpistävää. Kuinka monta viipaletta se menee, leipä teollisuus ei ole sanoa. Siksi, lasku olisi ollut liian pieni. Hollanti vuosittain syödä noin 60 kiloa leipää per henkilö. Hanneke Dunninck alkaen Vleuten eivät syö leipää. Vuosi enää. Hän aamiainen jogurttia ja hedelmiä ja lounasaikaan on siellä sydämesi monipuolinen salaatteja, pähkinät ja muna. ,, Olen vähemmän väsynyt ja vähemmän paisunut, koska tuskin ottaa enemmän hiilihydraatteja minulle, "sanoo äiti kahden kouluikäisten lasten.

Carb ruokavalio

Se alkoi matala hiilihydraatti ruokavalio, että hän menetti 25 kiloa. Dunninck sitten upotetaan terveellistä ruokavaliota. ,, Ei leipä on nyt minulle luonnollinen valinta, koska monet kielteistä julkisuutta, '' sanoi Dunninck.

Leipä hoikka valmistaja

Leipä antavaa etenee leipäkone yhtä hoikka. Koko vehnä ja multigrain leivät ovat täynnä kuitua ja tarjoavat nopean kylläisyyden. Se olisi jälleen estää epäterveellisten välipalojen. Frank Janssen puolesta tiedotustoimisto: ,, että ruokavalio kirjoja ajella kaikenlaisia ​​leipää kampa. Ne, jotka valitsevat wholegrain lajikkeita, saa aivan jotain terveellistä kotona. ""

(0)
(0)