LeDietCare: laihtua ilman turhautumista!

Miscellany Henriikka Ahokainen Maaliskuu 10, 2018 0 13
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
LeDietCare: laihtua ilman turhautumista!

Olet jo testannut kymmenkunta järjestelmiä, mutta ne ovat usein liian rajoittavia. Tulos: crack se ja palata mahdollisimman nopeasti menetetty kiloa. Kokeile LeDietCare! Hän kunnioittaa ruokailutottumukset ja ei rajoita sinua!

LeDietCare perustuu yksinkertaiseen perustelut: "enemmän järjestelmä kunnioittaa ruokailutottumukset kunkin sekä laihtuminen on tehokas, sanoo tohtori Benchetrit johtaja paino klinikan Pariisissa ja LeDiet ohjelma. Ja tasapainoinen ruokavalio on, sitä parempi se on seuraa. "Täällä, tavoitteena ei ole rajoittaa hänen ruokavalio, päinvastoin!

Yksi tapa laihtua ilman stressiä

Saat painonlasku on 1-5 kiloa, päivittäinen kalorien saanti on vähentynyt vain 400-500 kcal: se on ensisijaisesti yksinkertainen säätö. "Useimmissa tapauksissa, LeDietCare pitää muuttumattomana lähes 50% ruokailutottumusten ja ylläpitää, kun säädät niitä, lisäksi 40% lisäsi tohtori Benchetrit. Vain 14% tapoja on poistettu tai korvattu. "

DietCare: menneisyyden syöminen skanneri

Jossa LeDietCare, ruoka skanneri valtaa perinteisiä lääkärit joukkuetta. Tämä lääketieteellinen laite on itsenäinen ja jäljentää internet käyttäytymisestä ravitsemusterapeutin. Se koostuu 4.825.000 tietokanta yksittäisten arkkien, joita muut potilaat ja ravitsemus tietopohjaa. Tietokanta kattaa kaikki alkuarvioinnin ja seuranta kunkin potilaan päivittäistä tietoa kulutuksesta ja mahdollisista tuloksista jälkeen muutokset ja määrätty säädöt on lueteltu. Tämä "ravintoaine skanneri" on itse asiassa yhdistelmä tekniikkaa kutsutaan Care ja menetelmä, LeDiet, jossa kannatetaan kunnioittaminen ruokailutottumuksiin. "Skanneri perustaa ohjelma vastaamaan laihtumiseen ylipainoinen syistä tavoitteesi nopeus, ruokailutottumuksia ja elämäntapa", sanoo David Benchetrit.

LeDietCare, manuaalinen

Olet ensimmäinen vapaa vastaus kyselyyn: ikä, paino, pituus, sukupuoli, terveydentila, tavoite paino, elämäntapa ja ruokailutottumukset. Skanneri tunnistaa aloitus- profiilin ja skannaa tietokannan etsimään sama profiilin. Tämän alkaa tasapaino, se tarjoaa sopivaa ravintoa ohjelma.

Jos noudatat sitä, merkitset päivän ravinnontarve. Kaikentyyppisten syövillä joka osallistui myös DietCare, skanneri uudelleen skannaa tietokannan löytää "klooni profiili" ja haku, riippuen oman ruokavalion ja tottumukset, parasta hoitoa vaihtoehtoja voit saavuttaa tavoitteesi onnistuneesti. "Sinun suunnitelma päättyy, kun olet saavuttanut tavoitteesi painon. Kehosi ei enää maigrira koska lääkemääräystä määriteltiin alusta alkaen mukaan haluttu paino, "kertoo tohtori Benchetrit, johtaja ohjelman. Voit kuitenkin aktivoida tiedoston kun haluat remake ruoka tase tai seurata uuden ruokavalion, jos olet takaisin kiloa.

DietCare: mitä seurasi?

Koko järjestelmä ja jälkeen haluttaessa ravitsemusterapeutit seuraa sinua Internetissä. Voit kirjautua joka päivä tai joka viikko päällä ja päivittää kansio: ruoasta, he lisäsivät nämä muunnetut ... "Kun ostat LeDietCare kaava, voit myös saada ravitsemus seuranta kuukausi ", sanoo David Benchetrit. Skanneri on siellä jatkuvasti mukauttaa syöminen käyttäytyminen parhaan mahdollisen tehokkuuden takaamiseksi. Ranskassa, 14 ravitsemusterapeutit palvelevat potilaita tällä menetelmällä.

Suunnitelma internetissä ja tilaus

On viisi ohjelmia pääsee LeDietCare skanneri. Kaikki noudattavat samaa prosessia: vastaat kyselyyn, vastauksesi analysoidaan ja ravinto-ohjelman ja valvonta ovat saatavilla Internetissä.

- Express LeDiet kuvastaa ruokahalua keskittymällä kylläisyyttä.
 - Vapaus LeDiet jos haluat laihtua nopeasti.
 - LeDiet selluliittia laihtua kohdennetusti.
 - Ruokavalio jälkeen 45 vuotta, laihtua saadut vaihdevuodet.
 - Ruokavalio jälkeen vauva laihtua sai raskauden aikana.

Miten vietän?

"Count keskimäärin 19,50 euroa ensimmäisen kuukauden, välillä 5 ja 8 euroa seuraavien kuukausien, toteaa tohtori Benchetrit, johtaja ohjelman. Vuositilaus maksaa noin 72 euroa 0,19 euroa päivä! "Paketti sisältää tulokset ensimmäisen ruoan tasapaino, hallinnon, seurannan ja muita työkaluja. Suunnitelma tarjoavat merkintäaika sitoumuksetta. Voit keskeyttää järjestelmän haluttaessa.

Ranskassa ja muualla

Tällä hetkellä Ranska, LeDietCare seuraa kuukausittain noin 30000 ihmistä. Tyypillinen profiili ihmiset seuraavat tätä ruokavalio on yleensä nainen, 45 vuotta ja vanhemmat. Mutta enemmän aikaa kuluu ja vähemmän profiilit ovat ainutlaatuisia. Jotkut haluavat menettää 4 kiloa ja 45 muuta ... "Kiitos nimettömyys, miehet osuus on nyt 37% asiakaskunnasta, vastaan ​​5% painosta klinikka", sanoo tohtori Benchetrit. Menetelmä myös raivoa Yhdysvalloissa, Englannissa ja Espanjassa.

(0)
(0)