Latin Cup: edeltäjä Euroopan Cup, 1949-1952

Urheilu Nooa Ronkainen Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ajatus ei ollut uusi: paras eri maiden seurojen pelata kuppi. Paras esimerkki vuodesta 1927 jo vuonna keskellä Eurooppaa: Mitropa Cup. Tämä oli kuitenkin laskussa toisen maailmansodan jälkeen, jolloin aukeni tie uutta aloitetta: Latin Cup. Se taisteli neljä Mestarien Ranska, Italia, Portugali ja Espanja yhdessä.

1949: Ensimmäinen turnaus

Ensimmäisen mini-turnaus Latinalaisen Cup pelattiin Madridissa ja Barcelonassa, pian päätyttyä kansallisissa kilpailuissa. Osallistujat olivat mestareita Sporting Lisbon, AC Torino, Barcelonan ja Stade Reims.
Välierissä
Ensimmäisessä semifinaali tapasi Sporting Lisbon AC Torino. Suuri mahdollisuus, että Torino oli voittanut tämän kilpailun, jos ei puoli kuukautta ennen koko ensimmäinen joukkue lento-onnettomuudessa surmansa. Nuorekas joukkue virkaan nyt, olisi kovin todennäköistä. Kolme maalia ylhäältä maalintekijä palvelun, Fernando Peyroteo ?? 40 tavoitteesi tien pituus paras maalintekijä Portugalin liiga - antoi Sporting 3-1 voiton. Marchetto selvisi maaliin Torino. Samana päivänä tuli Barcelona Barcelona vastaan ​​Stade Reims. Tämäkin oli epätasainen taistelu: Cesar teki kaksi, Nicolau, Canal ja Seguer jokainen helposti 5-0 voittoon.
Barcelona ensimmäinen voittaja
Viikkoa myöhemmin, palkinnot jaettiin. Barcelona teki AC Torino ja Stade Reims kolmannen paikka tavoite fest: 5-3. Torino Pravisano ja Carapallese kukin sijoitettiin kahdesti, Marchetto teki viides. Ranskan olivat Meano, Flamion ja Pierre Sinibaldi onnistunut. Lopullinen pidettiin Madridissa. Tämä ei estänyt Barcelonan, vaikka se ei ollut helppo ravistaa pois Sporting Lisbon. Lopulta Seguer Basora ja teki kaksi maalia, jotka tekivät asiasta, Jeesus Correia teki Sporting.

1950: Benfica hyötyä kotikenttäetu

Latin Cup osuma, ja vuotta myöhemmin painos kakkonen Lissabonissa. Neljän uuden Champions: Lazio, Girondins Bordeaux, Atletico Madridin ja Benfica.
Semifinaali saalis Bordeaux ja Benfica
Ranskan Mestarien Girondins Bordeaux Lissabonissa voinut luovuttaa koko valikoima. Ensimmäinen ja toinen maalivahti loukkaantui, kuten Luxemburgin tähtipelaaja Camille Libar. Silti Bordeaux Atletico Madrid voitti 4-2, maalintekijöinä Garriga, Persillon, Mustapha ja Kargu. Sillä Madrileños löytyi vasta, kun lähes 36-vuotias marokkolainen Ben Barek ja ruotsalainen Carlsson maalia. Ensimmäinen hollantilainen jotka osallistuivat tässä turnauksessa, Bertus de Harder Bordeaux, joutuu tässä kilpailussa hänen polvivamma ja jäi lopullinen. Benfica oli muissa semifinaali hieman ongelmia Lazio, joukkue hyviä pelaajia, mutta mitään todellista alkuun. Arsenio, Corona ja Rogerio teki 3-0.
Tulos ennen äkkikuolema
Päivää myöhemmin, kaikki pienet ja suuret finaalit soitettiin. Atletico Madrid otti kolmannen sijan itselleen voittamalla 2-1 vastaan ​​Lazio. Lopullinen oli taistelu poistumaa. Senkin jälkeen laajennus pysyi samana. Benfica teki Arsenio, Corona ja Pascoal, Doye teki kaksi Bordeaux, Persillon omistavat. Tuloksena oli, että molemmat joukkueet 18. kesäkuuta puolestaan ​​joutui toisiaan. Ja taas se oli jännittävää. Jo pitkään se oli ainoa tavoite Kargu ottelun alkua. Kunnes paras maalintekijä turnauksen, Arsenio, vuonna yhdeksäntenäkymmenentenä minuutti taajuuskorjain. Siellä oli pidennettävä, mutta antoi puoli tuntia mitään. Sitten päätettiin äkkikuolema: Kuka teki ensimmäisen, voitti. Lopuksi, kun 26 minuuttia äkkikuolema tehty Julinho Benfica varten voittomaalin.

1951: Helppo voitto AC Milan

Niistä neljä osallistujaa vuonna 1951 oli kaksi vanhoja tuttuja: Sporting Lisbon ja Atletico Madridin oli osallistunut ennen, koti AC Milan ja Olympique Lille olivat uusia. Lille ei ollut mestari Ranskan, mutta viimeistelty sama pistemäärä kuin toisena jäljessä OGN Nizza.
Maali Rich semifinaali
20. kesäkuuta, AC Milan ylin vastaan ​​Espanjan mestareita Atletico Madridin, jossa Ben Barek välin kenkänsä oli ripustaa. Renosto teki kolme 4-1 voittoon, kiinteä maalintekijä Gunnar Nordahl löytyi yksi riittävästi. Hänen maanmies Carlsson teki eretreffer Atletico. Kaksi päivää myöhemmin kokenut ranskalainen kansainvälisen Andre Strappe päivä hänen elämässään. Kun ensimmäinen yhteenotto päättyi välillä Lille ja Sporting Lissabonissa 1-1 uusinta oli todellinen tavoite juhlaa. Kautta 3-1 4-4 kun yhdeksänkymmentä minuuttia laajennus Lille kiinnitti 6-4 pisin olkia. Vasquez teki kolme hänen joukkueensa, mutta Strappe otti kakku. Peräti viisi kertaa hän oli käyty. Muut maalin teki Ranskan Tempovski. Ranskan puolustus pelit Hollannin kansainvälisen Cor van der Hart, joka kaksi päivää myöhemmin tuli ensimmäinen mies, joka soitti Latin Cup lopullinen.
Nordahl tekee eron
Kun 15 800 katsojaa San Siro ensinnäkin Atletico Madrid voittaa kolme näki Carlsson, Mascaro ja Paya maalia vastaan ​​Travassos), liittyi AC Milan ja Olympique Lillen pääpalkinnosta. Alankomaissa, Van der Hart, tunnetaan yhtenä ?? maamme tyylikäs ja paras puolustajien koskaan, Milanossa Ranskan verdedigign maksuhäiriö. Ehkä väsymys oli liian iso, mutta Nordahl Italian johtaa se koskaan tullut todellinen kilpailu. Puoliajalla se oli jo 3-0 ja jälkipuoliskolla oli vielä kaksi maalia italiaksi. Kuuluisa ruotsalainen kolmikko Gre-No-Li oli AC Milan jälkeen mestaruuden toimitetaan otsikko uudelleen.

1952: Barcelona voittaa toisen kerran

Viimeinen oli vuonna 1952 Ranskan vuoro isäntänä. Tällä kertaa OGC Nice, Ranskan mestari jälleen halukas osallistumaan mini-turnaus Pariisissa. Juventus oli myös uusia, Barcelona ja Sporting Lisbon ei.
Semifinaali päättyä 4-2
Kaksi välierissä tämän sarjan molemmat päätettiin alkupuoliskolla. Sekä OGC Nizzan ja Barcelonan otti 3-0 johtoon hänen vastustajansa, joka ei pystynyt palauttamaan. OGN Nizzassa 4-2 vastaan ​​Sporting Lisbon sijoitettiin kahdesti Carré, Argentiinan Carniglia ja Courteaux otti yhden kutakin. Albano ja Verissimo teki vastaan. Barcelona varattu vastaan ​​Tanskan suuntautunut Juventus myös 4-2 voiton. Basora, Manchon ja Kubala pallon maaliin. Italian supertähti Giampiero teki tavoitteita vastaan.
César vietetään mies Barcelonassa
Kun niukka seitsemäntuhatta katsojaa Pariisissa Juventus Sporting Lisbon voitti 3-2, ihmiset tulivat päivää myöhemmin, jotain massiivinen Lopullisessa välillä Barcelonan ja OGC Nice Parc des Princes. Hän näki pettymyksen kilpailu, jossa molemmilla puolustuksemme kauan voisi pitää nolla. Lopulta löytyi hyökkääjä Cesar kahdeksaskymmenes minuutin tai reikä ja otti Barcelonan ensimmäinen joukkue toisen kerran Latin Cup.
Espanja voittaa maan rankingissa
Lukuun ottamatta yksittäisiä voittaja Latin Cup oli kilpailun välillä osallistujamaiden. Joka neljäs painoksia - niin kahdesti historiassa cup - sijat valmistettiin pohjalta pistejärjestelmän. Neljä pistettä voittajalle, kolme menettää finalisti ja niin edelleen. Ensimmäinen voittaja oli Espanja, kautta kaksinkertainen voittaja Barcelona ja kaksi kolmatta sijaa Atletico Madridin välivuosina. Toinen oli Ranska 10 pistettä, yhteinen kolmas Italiassa ja Portugalissa.
(0)
(0)