Lataaminen aurinko

Miscellany Inari Tuominen Marraskuu 16, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lataaminen vielä hektinen, ehkä stressaavaa vuosi, kohtalo monet. Ja me myös teemme kaikkemme ladata itse. Jolloin lataus eri tavalla on mahdollista ja silti aurinko aina tuntuu olla osa sitä. Viikon loma vain minimaalisesti ?? oppia pitämään siitä ja soveltaa sitä usein.

Sunlight!

Sinänsä se latautuu aurinko ei ole yllättävää, koska aurinko näyttää tekevän meistä onnellisempia, anna kehomme luoda D-vitamiinia, joka on hyvä voorons elin, olemme vähemmän masentuneita ja auringon lämpöä on useimmille siunaus. Tällainen lämmin, turvallinen viltti. On kuitenkin olemassa vielä paljon enemmän tapa mahdollistaa aurinkoa. Useita mahdollisuuksia.
Sun sisällä
Sun voidaan tulkita kahdella tavalla. Ensinnäkin, aurinko että voit loistaa sydämessänne ja mitä voi auttaa, esimerkiksi anteeksiantoa, avuliaisuus ja huolehtiva. Iloa ja iloisuus että aurinko usein tuo, voit vain laittaa, että ylimääräinen vaihe, jos haluat. Ja kokemus, että tekemällä jotain, voit myös saada paljon vastineeksi.
Vaihtoehtoisesti aurinko voi kirjaimellisesti mennä elimistöön. Aurinko on hieno ja jos voit lasilliseen vettä ja laita se tunti tai 8 puhumattakaan maan päällä, tämä voi täynnä aurinkoenergiaa ja hieno juoda. Mutta myös pala hedelmää hetki auringossa ennen kuin se käsitellään kuten jälkiruoka esimerkiksi, on enemmän kuin hieno ja erittäin maukasta.
Hedelmät joka on suoraan poimitaan puusta on myös maku lämmin aurinko vielä se. Jos et pysty tulemaan Orchard, siirry pienemmät markkinat tai tienvarsien kojuista. Monet pienet viljelijät myyvät omatekoista hedelmiä itse ja on myös usein halvempaa liian.

Jooga ja aurinko

Niille, jotka tuntevat jooga, on aurinko tervehdyksen. Nämä ovat harjoituksia, jotka tehdään aamulla ja jos se tervehtimään auringon ja kaikki, että aurinko suo päivä. Real Yogi ?? t tehdä tämän rituaali neljä aamulla, mutta muutamaa tuntia myöhemmin ei ole ongelma. Se on miellyttävä tapa mukava pehmeä käynnistys päivä.
Miten aurinko tervehdys?
Sanoi hyvin yksinkertainen, se tulee alas on, että olet siirtymässä rytmi hengitys harjoituksia sinua. Kun hengitys ja hengitys ulos opstrekken syksyllä. Se katsoo myös luonnollista ja auttaa verenkiertoa kehon ja tekee sinusta energinen.
Self tervehtiä aurinko
Mutta jos et joogaa, mutta omalla tavallaan, aurinko tervetulleeksi ja tulee sisäänpäin hiljainen, niin voit mennä mukavaan asentoon, tarkennus ja kasvot aurinko, istua. Sulje silmäsi ja yrittää saada yli ajatuksia drift. Kunnes kaikki pilvet paenneet ja näet auringon.
Vain muutaman minuutin itse, ilman minkäänlaista melua ympärilläsi. Mikä auttaa tässä prosessissa, jos esimerkiksi on virtaava vesi ympäristössä.

Tunne, kokemus aurinko

On helppo sanoa, että olet vain auringossa rannalla on oltava paistamisen tuntea auringon. Liikaa voi jopa olla kohtalokas, kuten me kaikki tiedämme. Ei, kokemus aurinko jos haluat ladata etsii kuulumatonta toimintaa. Ja aurinko ei paista edes intensiivisen, sillä päivänvalossa tai ilman aurinko on kävellä dyynit, vuoret, metsät, rannalla tai nummien täydellinen rentoutua. Yksin tai useita ihmisiä. Hiljaa tai puhuminen mieli tuottaa tehdä muita asioita kuin mitä stressi.
Mutta ottaa pyörä on myös mahdollista.
Todella ?? tie ?? on se hyvä, että on enemmän aikaa vetää pois kuin random walk. Muutaman tunnin tie on hyvä kehon ja mielen ja muistaa, mitä virvokkeita ja mahdollisesti ruokaa kuljettaa. Tällä reipasta kävelyä hyvä kengät ovat tietysti tärkeitä ja lähdet pyöräilemään, varmista, että olet lisäksi reipas polkupyörä kantaa myös sopiva housut. Aurinko paistaa yritys, varmista, että pään ja kehon saada riittävän suojan. Kun kävely ja pyöräily voi mennä melko huomaamatta palamista.

Lopuksi,

Me kaikki tiedämme, että aurinko tuo yli lämpöä ja silti olemme niin vähän käyttöä. Myös kokeilla loma auringossa ?? piirakka ??. Suurin osa edellä mainituista asioista voi olla myös tavallisissa tai vapaapäivien viikonloppuna. Voit asettaa oman asialistalla, koska olet vastuussa omasta elämästäsi ja hyvinvointia. Elämä on liian lyhyt odottaa pari viikkoa vuodessa tai kunnes menee eläkettä.
(0)
(0)