Las Vegas Hotellit Strip

Viihde Karoliina Ruutu Tammikuu 22, 2017 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Las Vegas, kaupunki jossa miljoonat kävijät tulevat joka vuosi, ja jossa voit pelata paljon. Kolikkopelit ovat kauneimmista hotelleista, jotka ovat mainitsemisen arvoisia. Mitä voit löytää tässä kaupungissa? Mitkä hotellit ovat kaikki, että sinun pitäisi ehdottomasti käydä ja mitä voi odottaa?

Las Vegas

Las Vegas, jokainen on kuullut joskus onko koskaan ollut. Kaupunki sijaitsee Nevadassa, mutta ei ole pääkaupunki tämän tilan. Se on Carson City. Paljon vähemmän tunnettuja kuin Las Vegasissa. Las Vegas tulevat joka vuosi yli 35 miljoonaa matkailijaa. Kaikista näistä turisteja, on yli 135000 huonetta ja 125000 paikkaa.
Las Vegas on tunnettu sen lähtö, häät kappeleita ja satunnaisia ​​ihmisiä. Myös tunnettu ovat monet hotellit, jotka löytyvät Vegasissa. Hotellit ovat kaikki yhtä erityinen ja kaikki on erityinen teema. Sinuakin helposti mennä ja katsella yhtä osoittaa, että löytyvät sieltä.

Suuret hotellit


Bellagio
Bellagio on ylellinen hotelli Strip-kadulla. On kukkia kasvitieteellinen puutarha ja kaunista taidetta. Neljännesvuosittain näet suihkulähde-esitys hotellin ulkopuolella. Se on valmistettu yhdistelmä valoa, ääntä ja vesi. Se on paras ilmainen show Vegasissa.
Ceasars Palace
Kun kävelet hotellin, se vain tuntua olet laskeutunut antiikin Rooman valtakunnan. On olemassa erilaisia ​​ohjelmia ja voit myös katsella 3D-elokuva.
Circus Circus
Tämä hotelli näyttää suuri sirkus teltta. Sisällä on löytää todellisen huvipuisto ja siellä on myös erilaisia ​​sirkuksen esityksiä järjestetään koko päivän. Huvipuisto on noin Halloween muuttuu pelottava huvipuisto.
Luxor
Luxor Hotel on musta pyramidi. Pyramidi vastaa Egyptin pyramidi Tutankhamon. Hotellin sisällä löydät kauniita kuvia, kaikki teema Egyptin.
Kangastus
Mirage Hotel on trooppiseen tyyliin. Sisällä on akvaario satoja eri kalalajeja ja haita. Koko on kauniita banaani puut ja muut trooppisia kasveja.
New York New York
Hotel New York New York on välittömästi nähtävissä. New Yorkin horisonttiin on täsmälleen kopioitu. On myös suuri vuoristorata, joka menee läpi New Yorkin horisonttiin.
Pariisi
Hotel Paris löydät kaiken, on tekemistä Pariisiin. Räikein on Eiffel-torni, joka on täsmälleen kopioitu. Ainoastaan ​​tämä paljon pienempi kuin todellinen versio. Hotellin sisällä löydät lisää jäljennöksiä ?? s. Jos kulkea tätä, unohdat että olet vilinästä Las Vegas.
Sahara
Tässä hotellissa voit kokea hyvä itämainen ilmapiiri. Kaikki hallitsevat Lähi-idässä ja joitakin erittäin kilpailukykyisiä "kaikki mitä voi syödä" buffet.
Stratosphere Tower
Hotellissa on 113 kerrosta ja on siksi korkea torni. Kaikkialla Las Vegasissa näet tämän hotellin. Päälle torni on kolme nähtävyyksiä: Kaksi vuoristoratoja ja Big Shot ?? ??, josta oikea pilviin. Big laukaus tyyppi on maailman korkein.
Treasure Island
Hotellissa on merirosvo teema. Kaikki mikä liittyy merirosvot, löytyy täältä. Myös säännöllisesti järjestetään näyttäviä osoittaa.
Venetsialainen
Tässä hotellissa voit nähdä Venetsia. Ei todellakaan ole vettä gondolit ja katto on tehty niin, että se tuntuu olet ulkopuolella. Tämän hotellin huoneet ovat suurimpia nauhat Las Vegasissa. Haluatko todellista luksusta, niin sinun täytyy mennä tästä.
(0)
(0)