Lapset - pelejä lapsille 4-6 vuotta

Miscellany Kustaava Elomaa Tammikuu 23, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lapset iältään 4 -6 vuotta vanha useinkaan ole niin paljon kärsivällisyyttä. Pelit ei pitäisi olla liian vaikeaa ja saisi kestää liian kauan. Näitä pelejä voi pelata sisätiloissa. Valitse paljon pelejä ulos ja laittaa tarvittavat laitteet etukäteen valmiiksi. Vaihto kiireinen hiljainen pelejä.

Ilmapallot

Puhaltaa niin monta ilmapallot että jokaisella lapsella on ilmapallo. Anna kaikkien ilma ilmapallot. Ilmapalloja on pysyä ilmassa. Jos ilmapallo päällä on, jos lapsen ilmapallo on valmis. Voittaja on se, joka voi pitää ilmapallo ilmassa pisin. Voit vaikeuttaa lapset voivat myös tikittää ilmapallot toisten.
Anna jokaiselle lapselle ilmapallo. Heti kun musiikki tulee olla ilmaa ilmapallot. Auttaa levittämään ilmapallot. Ota pois ilmapallo. Kun musiikki loppuu laittaa lapset täytyy saada ilmapallo. Lapsi ilman ilmapallo on valmis.
Nyt peli on päättynyt lapset voivat toistensa ilmapalloja portaat rikki.

Kakku / pekonia puree

Vaatimukset: köysi, kakku / suuri vaahtokarkkeja, pyyhe
Span köysi huoneen poikki. Leikkaa niin monta jousille kuin on lapsia ja tehdä kakku tai pekonia tarttunut. Tee ehtoja köyden kireällä ja mahdollistaa avaruuteen välillä. Varmista kakun tai pekoni roikkuu nenä korkeudella. Nyt lapsi kädet selässään ja silmät kokeile kakku tai pekonia syödä.

Puuttuvat kohdetta

Vaatimukset: Joihinkin kohteisiin kuten leluja, kulhot, ruokailuvälineet jne.
Laita esineet pöydälle. Anna lasten nähdä, mitä on pöydällä. Nyt he voivat mennä toiseen huoneeseen. Poista yksi tai vaikeuttaa kaksi esineitä pois. Lapset voivat tulla takaisin ja voi vuorotellen sanoen mitä puuttuu. Varmista, että jokainen lapsi saa kääntyä.

Suck makeiset

Vaatimukset: olkea, kupit, makeiset, keittiö ajastin
Laita runsaasti makeiset pöydälle. Lapset ovat menossa seistä pöydän ja on kuppi ja oljet tarvitaan. Lapsille annetaan yksi minuutti tehdä mahdollisimman paljon makeiset imeä ja tehdä kuppi. Lapsi on voittanut eniten makeiset kuppiin.

Making Mummies

Tarvikkeet: vessapaperia
Jaa lapset ryhmiin kahteen. Anna heille vessapaperirulla. Nyt muut yhden lapsen voi tehdä muumio kautta rulla tasaantumaan. Tämä on tehtävä hyvin huolellisesti se ei repeä vessapaperia. Sen jälkeen, roolit voidaan kääntää.

Maku

Vaatimukset: elintarvikkeita, kuten sokeria, suolaa, maapähkinävoita, suklaa nonparelleilla, majoneesi jne., Lautaset, lusikat, teetä pyyhe ..
Laita eri elintarvikkeita lautanen. Kääntää lapset saavat sokkona jonka jälkeen he voivat maistaa ruokaa. Lapsi, joka on voittanut arvannut useimpien makuun.

Kilpa-

Vaatimukset: Kaksi perunaa ja kaksi pieniä palloja, kaksi lusikkaa
Lasten on jaettu kahteen ryhmään. Lapset ovat peräkkäin toistensa taakse. Edessä saa lusikka peruna tai pallo on matkustettava ennalta reitti ilman peruna / pallo putoaa lusikalla. Jos peruna / pallo lusikka on lapsi on aloitettava uudelleen. Sitten seuraava lapsen vuoro kunnes kaikki on ollut vuoro. Ryhmä, joka voitti ensimmäisen on valmis.

Maali

Tarvikkeet: maali, suuri paperi, harjat, iso matto tai levy
Suojaa lattia tai pöydän liinalla. Anna jokaiselle lapselle suuri pala paperia ja anna heidän maalin. Tämä voi olla mielikuvituksellinen taideteos, mutta se voidaan myös antaa tehtävä.
(0)
(0)