Lapset oppivat olemaan ympäristötietoisia

Miscellany Tarmo Lehtinen Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Heidän lapsensa perivät mitä jätämme taaksemme, samoin kuin maa. Siksi on erittäin tärkeää lapsille, että autamme heitä huolehtimaan ympäristöstä elämällä tietoisesti meidän gestresserde planeettamme. Tässä artikkelissa luetellaan joitakin yksinkertaisia ​​ohjeita, voimme opettaa lapsillemme suojelemaan ympäristöä ja oppia rakastamaan luontoa. Aina muistaa, että vanhempi on tärkein roolimalli lapsi. Jos johtaa erittäin ympäristötietoisia elämää ja antaa hyvän esimerkin, lapsesi automaattisesti hyväksyy tämän elämäntavan. Muista oppinut nuori tehdään vanhoja.

Pidä vesi talosi silmä

Enemmän vettä me vain päästä enemmän energiaa menee hukkaan, ja enemmän kemikaaleja käytetään puhdistamaan tämän takaisin veteen. Päivittäisestä opetat lapsille, miten tärkeää on huolehtia niiden hampaat kunnolla ja harjata hampaat, opettaa heille, miten he voivat tehdä yhteistyötä säästää vettä kääntämällä vesihana, kun peset.

Pidä energiankulutuksen reikiin

Opeta lapset varhaisesta iästä sammuttaa valot, kun he lähtevät huoneesta tai kun sitä ei tarvita. Tämä on yksi helpoimmista ympäristöystävällisiä vinkkejä, jotka varmasti tehdä suuri ero. Kerro heille, että kaikki laturit matkapuhelimia, iPodeja, videopelit ... viiltävä pistorasiat kun sitä ei käytetä vielä tuhlata energiaa. Vedä sähköverkosta kun sitä ei käytetä.

Kierrätä jos se voi jopa hetkellisesti

Lapset rakastavat tehdä, että on erittäin hyvä tapa, mutta opettaa heitä pitämään jätteiden vuori minimoidaan kannustamalla heidän tehdä taideteoksia takana jo käytettyä paperia. Ajattele tie kuvaukset, reseptit tai sähköpostit olet tulostaa ja enää tarvitse.
Muita asioita, jotka voidaan kierrättää helposti: lapset usein edelleen yhtä hyvä kuin uusi, vain älä heitä sitä pois, antaa sen ihmisille, jotka eivät ole yhtä onnekkaita. Sama koskee leluja, asioita, jotka teidän lapset ovat kasvaneet voivat tehdä muut lapset ovat hyvin onnellisia.

Vetää yhdessä luonnossa

Tuo lapsesi ulkopuolella, kytke TV tai videopelejä ja vaeltaa tai veneilyä järvellä, jopa vain leikkivät pihalla opettaa lapsia arvostamaan luontoa.

Puutarhanhoito

Opeta lapsille, miten he voivat rakentaa puutarha. Anna lasten auttaa kunnolla, on olemassa muutamia muita asioita, jotka tekevät sinulle enemmän yhtä luonnon kanssa tuntuu kuin istuttaa oman vihanneksia tai kukkia.

Lukea

Lue pois kirjoja lapsille ympäristötietoisia aiheita. Tämä on win - win tilanne lukema mainitaan usein erittäin tärkeää saada läheinen suhde lapsesi, ja kutsui aikaisemmin lapset oppivat miten käsitellä enemmän he jatkavat tehdä niin myöhemmin luonnon kanssa.

Käydä ostoksilla yhdessä

Kun venyttää muutaman tunnin mennä ostoksille lapsesi kanssa, voit näyttää heille, miksi et vain valita että ympäristötietoisia tuotteita eikä vähemmän hyviä. Selitä heille, miksi sinun pakkasivat lounas leipä rumpu eikä alumiinifolioon.
(0)
(0)