Lapset ja vaaroista kesällä

Terveys Rauni Mäkelä Tammikuu 23, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Loma lähestyy. Vaikka tämä aika on synonyymi hauskaa ja rentoutumista perheen yhteydessä ne voivat myös muuttua painajaiseksi, jos unohdat ottaa tiettyjä varotoimenpiteitä. Matkustaminen, uinti ja aurinko ovat suurimmat riskit. Annamme sinulle joitakin vinkkejä huoleton kesä.

Turvallinen matka

Joka vuosi on olemassa lukemattomia lapsia, jotka ovat joutuneet liikenneonnettomuus. Yleisin syy on puute tai riittämätön turvallisuus. Kuitenkin, se on ollut useiden vuosien ajan on käytettävä hyväksyttyä järjestelmää .Jos lapsi ole lukittu, se voidaan heittää törmäys 50 km / h, hänen paino kerrotaan 30. Enintään kolme kuukautta imeväisille ei pitäisi ajaa istuma-asennossa. Tässä tapauksessa, matkasänky on suositeltavaa. Tämän jälkeen, ja kunnes lapsi painaa alle 1o kg, laittaa vauva turvaistuimessa selkä menosuuntaan vuonna. Jälkeenpäin voit kuljettaa sen yhdessä kulkusuuntaan vuonna turvaistuin hihnoilla. 15 kg, voit käyttää tyyny kasvu lisäksi turvavyön kunnes lapsi on io vuotta. Jos ostat turvaistuimen, tarkista jos merkintä ECE R44 / o4draagt.Tijdens pitkä matka, lopettaa kahden tunnin välein, joten lapsi voi venyttää jalkansa ja voi peuhata leikkipaikka. Muista myös liittyä pelit tai keksiä pelejä pitää lapsesi kiireinen. Aika kulkee nopeammin. Jos lapsesi saa carsick, sinun täytyy ottaa askeleita ennen lähtöä. Lapsesi olisi nukkunut tarpeeksi ja lähti runsas aamiainen, joka sisältää jogurttia ja hedelmiä paras. Tunti ennen lähtöä, voit antaa lapsellesi antihistamiinia, mutta varmista, että otat muovipusseja, kosteuspyyhkeitä ja kevyesti makeutetut juomat mukaasi kun lapsesi oksentelu.

Puutarha täynnä löytöjä

Puutarha on täydellinen paikka pelata ja tutkia, mutta myös mennä paljon vaaroja. Älä koskaan jätä lasta ilman aikuisen valvontaa puutarhassa ja selittää nykyisten riskejä. Alle neljä vuotta laskee säännöllisesti. Laita puulastujen vuonna paikoissa, joissa lapset leikkivät ja kiinnittää lapsen vaatteet ilman vyöt tai nauhat, koska se viipyä helposti. Säilytä puutarha mukavuutta järjestelmällisesti lukittu ja älä jätä myrkyllisiä tuotteita lojumaan. Älä koskaan jätä lasta yksin eläimen kanssa, vaikka tiedät eläin, ja opettaa lapsellesi ei tehdä mitään äkkinäisiä liikkeitä kun hyönteiset ovat lähellä. Laita ei myrkyllisiä kasveja tai kasveja piikkejä. Jos nämä edelleen seisoo puutarhassa, paikka, että asetat aidan sen ympärille. Älä koskaan jätä lasta on grilli, ja olla erityisen varovainen, jos sinulla on uima-allas. Joka vuosi on satoja onnettomuuksien oma uima-allas, erityisesti lasten yhdestä viiteen vuotta. Heti kun he voivat kävellä, vetää hyvin onnellinen todellakin lähti tutkia ympäristöään. Taapero voi hukkua pari tuumaa vettä. Anna lapsi niin yksin lähellä uima-allasta. Laita lapsesi armzwembandjes päälle, vaikka se on pois vedestä, ja aseta poiju tai kiinni päästä reunaan zwembad.Vergeet ole leluja vedestä estää lapsesi yrittää saada käsiinsä ja vesi, valt.Tegenwoordig tarvitaan myös suojata yksityiset uima-altaat. Pyydä lastasi niin aikaisin kuin mahdollista tottua veden, myös selittää vaaroista uinti ja opetuksen uinti alkaen 4y.o ..

Varo auringon

Nykyään kaikki tietävät, että auringonvalo on vahingoittaa ihoa. Tämä koskee erityisesti lapsille, koska niiden iho on ohuempi ja niiden pigmentti järjestelmä ei ole vielä täysin kehittynyt. Auringolle altistuminen lapsuudessa niin lisää riskiä sairastua ihosyöpään aikuisiässä. Vauvat alle 12 kuukautta olisi jäävät varjoon. Lapset yli vuosi olisi pidettävä välillä 12 ja 16 tuntia poissa auringosta. He tarvitsevat myös hattu, aurinkolasit UV-suodatin ja ilmava vaatteet T-paita vaalea ja niitä tarvitaan kahden tunnin välein ja jokaisen uida hangataan aurinkovoidetta, jolla on suuri suojakerroin. Varo lämpöhalvaus, joka voi aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia ja vakava nestehukka. Pahimmassa tapauksessa tajunnan menetys tapahtuu. Tämä ongelma koskee erityisesti hyvin nuoria, koska ne ovat pienempiä vesivarantojen ja niiden kyky säädellä sisälämpötila on tehottomampi. Anna heille niin säännöllisesti juoda eikä jätä niitä paikallaan auton kokonaan sun. Jos tapahtuma tapahtuu, sinun täytyy riisua lapsesi, laita viileässä varjossa, ja ripottele tuoretta vettä juotavaksi. Tarvittaessa yhteys lääkäriin. !
(0)
(0)