Lakimies ja avioero, ei teidän asianajaja tehdä mitä haluat?

Miscellany Maarit Seppänen Tammikuu 22, 2017 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lakimies ja avioero, ei teidän asianajaja tehdä mitä haluat? käsittelee asioita, sinun pitäisi katsella yhteyttä omaan asianajaja ja asianajaja oman kumppanin. Avioero ei ole koskaan helppoa, ei vain koska se on usein emotionaalisesti raskas ja vaikea prosessi, mutta myös koska olet yhtäkkiä kohtaavat asioita normaalisti puhunut ymmärrä. Ja juuri samaan aikaan, kun olet hyvin järkyttynyt kaikki tapahtumat, puhelu soitetaan teidän älyn ja harkintakyky. Varmista, että asianajaja tekee mitä haluat muutenkin, mikä on erittäin tärkeää!

Mitä haluan? Mutta eikö se ole looginen?

Kyllä, tietenkin se on järkevää, mutta se ei tarkoita, että sinun täytyy antaa hyvin selvää, mitä haluat asianajaja tekee sinulle, vaikka olet poissa oikeudellisissa asioissa. Ensin keskusteltava hyvin teidän asianajaja mitä kanta on nykytilanteesta. Voitko itsesi tulevaisuuden ex-kumppani keskustelemaan edistymisestä erottaminen tai kun lentää toistensa kimpussa?
Jos jälkimmäinen on niin silloin haluat niin, että asianajaja ei vain vie virallisen oikeudellisen ratkaisun tapauksessa, mutta myös, että hän puolusti etuja. Mitä näiden etujen juridisesti ota kunnolla niin, että olet tietoinen siitä, että sinulla on tarpeita ja vaatimuksia, joita ei voida panna vastapuolelle. Näin saat enemmän tietoa, mitä asianajaja voi auttaa sinua saavuttamaan sinulle parhaan mahdollisen aikana avioeron. Joten sinun täytyy ottaa tiukka kanta missä voi noudattaa, jotta ei johdettaisi harhaan asianajaja.

Tervetuloa maailmaan lakimiesten

Lakimies elää omassa maailmassa, joka on keskittynyt asioihin tuomioistuimen, ja halusimmepa sitä tai ei,
joudut noudattaa niitä. Tämä ei tarkoita, että olet juuri nyt opiskelee lakia on noudatettava, mutta sinun pitäisi ymmärtää, että te tavallisena kansalaisena, valitettavasti nauttii erilainen asema kuin asianajaja tai tuomari. Toimistossa oman asianajajan huomaa et ole niin paljon ja olet aina kohdellaan kunnioittavasti kaikki siellä, olet lopulta asiakas ei ole sitä?
Muuten se kun annat tuomioistuin, koska ero on joskus hyvin selkeä, tuomari ja asianajajat ovat vielä tänäänkin vielä puku, joka draped niiden luvalla ja niiden paremmuus korostuu. Varaudu siihen asti myös et anna että pelotella sinua ja puhua sopivana ajankohtana, kun aiheellisiksi katsomiaan. Huomaa, että asianajajat eivät säästele ottaa suuhun ja se joskus vaikea kovaa kun he kohtaavat toisensa oikeudessa ja kannoista asiakkaansa, sinä ja kumppanisi täytyy puolustaa oikeutta.

Ei avioero taistelu yhdessä, mutta asianajaja

Pitkin asianajaja? Joka ei tai mitä haluan? Joka on kaiken tekemistä sijainnin määrittelyyn, jos haluat yhdessä palkata asianajaja niin sinun ja tulevaisuuden ex-kumppani ilmeisesti molemmat uskovat, että voit tulla toimeen ilman, että on olemassa ristiriita ja et halua kohdata toisiaan oikeudessa. Pitkin yksi asianajaja menee niin oikeastaan ​​vain hyvä, jos molemmat osapuolet itse ovat jo tehneet selkeät ja oikeudenmukaiset sopimukset siitä, miten avioero on tapahduttava. Muista, että yhteinen asianajaja ei sovittelija, on suuria eroja asianajajan ja välittäjänä. Yhteinen asianajaja tässä tapauksessa oikeastaan ​​vain käsitellään oikeudellisista näkökohdista avioero, ja te molemmat tehdä selväksi, mitä järjestelyjä on lueteltava avioerohakemuksen. Kun pyyntö on valmis, lähetä yhteinen asianajaja tämän oikeuteen. Jos näyttää siltä, ​​että te molemmat vielä eroavat joitakin tärkeitä kohtia yhteisen asianajaja eri mieltä lähettää sinut välittäjänä.

Ja sovittelija, joka ei mitä haluan?

Ei, se on itse asiassa ei pitäisi valita välittäjänä yksi osapuolista, sovittelija on siellä antaa molemmille osapuolille tekemään kompromissi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinun täytyy tehdä molempia vähän vettä viinin päästä sopimukseen. Jos todentaminen osoittaa, että olet todella ole normaaliin tapaan keskenään voi istua pöydän tehdä tarvittavat järjestelyt sen vuoksi on erittäin vaikeaa välittäjänä siirryt positiivinen yhteistyötä.
Muuten välittäjiä paljon tottunut ja heillä alun perin ole ongelma, kun tunteita joskus ajaa suuri kuin lopulta, mutta se johtaa mielekkäitä ja oikeudenmukaista väliset sopimukset. Tämä on avainkysymys, jossa sovittelija eroaa asianajaja, asianajaja ei ole kiinnostunut emotionaalista puolta, sillä hänelle yksin on oikeudellinen kysymys. Jos molemmat osapuolet päättävät ottaa vapaasti asianajajansa niin ei ole enää otettu huomioon tunteita sinun tai tulevia ex-kumppani. Omalla asianajaja keskustelemaan ehdotuksen käsitellä avioeroa, kumppanisi tekee saman kanssa oman asianajaja. Molemmat asianajajat taistelee etuja asiakkaansa ja sitten olet vaiheessa, jossa voit valittaa sovittelijan on nyt ohi.

Niin joka tapauksessa oma asianajaja?

Vaikka korkea hinta, joka voi olla haitta, se on joissakin tapauksissa varmasti viisasta ottaa oma asianajaja. Esimerkiksi jos on yksityinen yhtiö, jossa molemmat osapuolet toimivat, mutta myös silloin, kun yhtiö hoitaa toinen, kun avioehto on naimisissa tai kun olet molemmat avioliitossa on suuri kapasiteetti ja arvokas tavara. Mikä sinulle on hyvä asianajaja riippuu tilanteesta ja tarpeitasi. Joten en usko, "minun asianajaja tai valvonnan minulle," Ei, kuten aiemmin sanoin, sinun täytyy tuoda selkeästi ja oikeudenmukainen kannanotto ja sen pohjalta voi keskustella asianajajan kanssa voit toteutettavat toimenpiteet.
Sana "oikeudenmukainen" on jo täällä aikaisemmin tapauksissa, koska se on erittäin tärkeää. Kirjaimellinen merkitys oikeudenmukainen on "kohtuullinen kaikille asianosaisille" ja sitähän tuomari hänen tuomion perusteella. Sen vuoksi ei ole järkevää tehdä kohtuuttomia vaatimuksia kumppanisi koska se ei ota tuomioistuimessa. Tuomari etsii aina välimaastoon ja siten ei vain tarkastellaan olosuhteissa, mutta myös siihen, mikä on oikeudenmukainen molemmille osapuolille. Hyvä asianajaja tietää tämän kurssin, ja siksi suosittelen olemaan erityisen äärimmäinen vaatimuksia, koska se ei toimi eduksesi.

Pidä tavoite selvästi mielessä

Yhteenveto, voimme päätellä, että sinulla on muutamia asioita katsella kosketuksissa sekä omat asianajaja mahdollisena yhteinen asianajaja tai välittäjä, ja / tai myöhemmin kanssa vastapuolen avustajaa ja tuomioistuin:
  • Oletko vielä epävarma? Sitten sinulla ei ole selkeä tavoite, kuullen asiantuntija.
  • Jos et enää epäilystäkään ensin yrittää tehdä kumppani sopimuksia.
  • Muotoilla vaatimukset selkeä ja kirkas ja älä ota kohtuuttomia asentoon.
  • Kiinnitä tehtyjen sopimusten avulla yhteinen asianajaja.
  • Jos et voi ottaa välittäjänä varsi, joka tuomari ensin käyttöön.
  • Ettekö katso välittäjä? Älä oma asianajaja.
  • Tässä vaiheessa, kokeile poistaa tunteita, käytä mielesi.
  • Tee toiveesi ja vaatimukset hyvin selkeä teidän asianajaja ja pitää itse vastuussa.
  • Älä kuitenkaan itse keskustelua vastapuolen avustajaa, niin kautta oman asianajaja.
  • Muista, että tuomioistuimet arvioivat joka on oikeudenmukainen kaikille asianosaisille.

Meillä ei ole ollut tämän väitteen asioista kuten elatusapua puolisolle tai lapsia. Myöskään siitä, että sinun täytyy vaihtaa tahtoa notaari viimeistään päivänä avioero lausutaan tuomioistuin. Ei, pohjimmiltaan tämä tarina on, että pysyt kädet, joilla ohjat avioero menettelyssä itse!

Lisätietoja avioerosta

Usein on niin, että kumpikin osapuoli on pitkään käveleminen suunnitelma erota, mutta joka tässä ei ole vielä tuominnut hänen kumppani. Tässä vaiheessa ei näytä olevan mitään ongelmaa joskus vielä olla ilmassa muiden.
Voi myös olla, että on olemassa jo selviä merkkejä erottaminen, jokainen ihminen on erilainen ja jokainen tilanne on erilainen.
Jos kävelet ympäriinsä suunnitelmia erota ensin kysyä toisen keskustelun asiantuntija, jotta voit muodostaa kuva siitä, miten sinua avioeron tapauksessa voidaan parhaiten puuttua. On allesoverscheiding.nl voit pyytää ilmaiseksi kuulemisen avioero asiantuntija niin saat selvillä siitä, mitä sopii tilanteeseen. Kun scheidingsexpert.nl kaikki on merkitty "yhteisellä sopimuksella hajottaa" emotionaalisesti, on, että paras tapa olla kohtuullisen nopea tukevasti kengät, varsinkin jos sinulla on lapsia on paras ratkaisu. Klo echtscheiding-wijzer.nl voit myös esille mahdollisuuden hoidon, ehkä sinulla on vielä epäilyksiä ja toivoa sää on hyvä. Monet avioliitot kävellä paljon, mutta ehkä se voi vielä pelastua. Jos näin on, varmista Tärkeää avioliitto muutos vuonna 2012, koska se on aina viisasta olla hyvin perillä avioliiton lainsäädännön, vaikka asut yhdessä onnellisina elämänsä loppuun asti!
(0)
(0)