Laihtuminen voimaharjoittelua

Urheilu Raila Tuomela Maaliskuu 13, 2018 0 14
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Laihtuminen voimaharjoittelun kanssa, which're ei yhdessä? Kyllä se on, tutkimus on osoittanut, että voimaharjoittelu on erittäin tehokas tapa polttaa rasvaa nopeasti ja laihtua. Ei vain miehille vaan myös naisille on, että tuloksia voidaan saavuttaa nopeasti laihtua kuntosalilla. Jossa on rajallinen määrä harjoituksia voimaharjoitteluun koko kehon aktivoituu lisätä rasvan hapettumista.

Laihtuminen voimaharjoittelun kanssa, teoria

Ei ole yllätys, että celebs ja huippumallien vannovat personal trainer sijasta ohjata triathlon tai maraton urheilija. Hoikka ja pehmentänyt elin ei pyydä puolimaraton tai rauta kunnossa. Kehosi yksinkertaisesti on oltava täysin laittaa töihin kanssa suuria lihasryhmiä. Nämä ovat jalat, joka sisältää sisältävät suurin lihaksia kehossasi, selkä ja ylävartalo mitä rinnassa ja olkapäät. Mukaan linja odotukset ovat todellakin vatsa, pakarat ja käsivarret huomiotta. Lihakset nämä ruumiinosat tekevät harjoituksia alla, nimittäin jo koulutettu paljon.
Voimaharjoittelu tekee sinusta laihtua, koska koko kehon on ladattu ja siten pyrkii jatkuvasti anna lihaksia toipua. Ehtyminen lihasten pitää kehon ravintoaineita vaativat edistää lihasten palautumista ja lihasten kasvua. Ravintoaineiden sisällytetään täten täydellisesti paikalleen, jos he saavat mahdollisuuden muuttua rasvaa. Riittävällä kuorma lihakset elimistö ei ole tarpeeksi ravintoaineita ruoka, mutta myös valittaa teidän varaa. Siten hajottavat voimaharjoittelua ja rasvan lihasten kasvua. Hyvä ruokavalio edistää muuntaminen uudelleen, kun elimistö vielä varaa puhuu sinulle. Kasvu lihasten varmistetaan myös, että nämä enemmän energiaa uhrata kaikki liikkeet, jotka on myös myönteinen vaikutus aineenvaihduntaan ravinteiden ja rasvoja.

Mikä voimaharjoittelua laihtuminen?

Kuten edellä on selitetty, vain pieni osa lihasten verotetaan kouluttaa koko kehon. Muutamalla yksinkertaisella harjoituksia tehdä näitä suuria lihasryhmiä voidaan kouluttaa tehokkaasti. Koska Koulutuksen tarkoituksena lihasten kasvua, lihakset verotetaan huomattavasti. Voit tehdä tämän suorittamalla kolme sarjaa jokaisen harjoituksen että ensin asettaa valita painoa, että voit toistaa 10 kertaa joitakin vaikeuksia. Seuraava joukko kuvitella painoa, jotta voit toistaa vähintään kahdeksan kertaa suurella vaivalla. Viimeisessä sarja riittää toistaa harjoituksen vähintään kuusi kertaa ennen mutta tässä sinun täytyy mennä äärimmäisyyksiin.
Kyykky
Kyykky on harjoitus, että monet lihakset melko intensiivisesti työtä. Nämä genuflections paitsi taakka suurimmat lihakset jaloissa sekä pakarat, selkä ja vatsa on vaikea tämän prosessin kanssa. Joten tartu niin melkoisesti lihaksia suorittamalla vain harjoitus.
Kyykky suoritetaan laittamalla jalat hieman erillään, olkapään leveys toisistaan ​​ja sitten taivuta polvet 90 astetta selkä mahdollisimman suorana. On tärkeää, että polvet eivät mene ohi varpaita ja pitää selkä mahdollisimman suorana. Oikeastaan, jos istut reunalla tuoli. Tämä harjoitus edellyttää paitsi monet suuria lihasryhmiä juuri keskustelleet mutta myös paljon pieniä lihaksia korjata myös tällaisilla alueilla, koska tasapainon elementin.
Harjoitus voit tehdä ensin kaappiin ilman painoja tehdä täytäntöönpanon mahdollisimman hyvin. Vasta kun voit suorittaa harjoituksen oikein ja sujuvasti voit mennä tehdä kyykky kanssa lisäpainoa, ns painotettu kyykky. On paljon mahdollisuuksia tehdä Squad lisäpainot. Tämä voidaan ratkaista täällä vähemmän lihaksia mitt koneen tai kyykky telineeseen vaan pakko liikkeen. Siksi on parempi joukkue kaksi käsipainot, yksi Kahvakuula tai suorittaa barbell.
Täydellinen selitys kyykky kanssa elokuva
Maastaveto
Maastaveto on täydellinen vahvuus suuria lihasryhmiä selässä. Ulkopuolella takaisin maastaveto myös jalat, pakarat, vatsa, käsivarret ja olkapäät verotetaan huomattavasti. Tasapaino tämän aspektin kuntoliikunnan myös varmistaa, että pienet lihakset näillä alueilla ovat alttiita lihasten voimaharjoittelua.
Klo maastaveto napata barbell tai kaksi käsipainot polvet hieman koukussa ja taivutettu mutta ontto takaisin maahan ja sitten tulevat täysin pystyasennossa. Tultuaan takaisin paino hieman saada maa nostetaan suoristaa polvet suorana ja selkä täysin. Lopullisessa asennossa sinulla käsipainot tai barbell täysin pystyasennossa sinua vastaan.
Maastaveto vaatii paljon teidän tasapainoa ja koordinaatiota ja ovat siten alttiita vahinkoa. Siksi on tärkeää hallita ensimmäinen harjoitus kerroksella tai jopa kokonaan ilman painoa.
Täydellinen selitys maastaveto elokuva
Penkkipunnerrus, penkkipunnerrus
Penkkipunnerrus on tunnetuin, mutta ei aina suosituin kuntosuorituksen. Tämä johtuu ns "tarkkailija on tarve pystyä mennä ylärajaan saakka. Saat barbell enää viimeiseen iterointi sitten tulenjohtaja auttavat sinua ripustaa paljas kelloa takaisin koukut. Voit kuitenkin toimivat hyvin vain penkkipunnerrus tavallisella kello sijasta kahdella käsipainot.
Makaa penkillä nosta standardin käsipainoilla edellä rintaa kyynärpäät ylös puukotus ulkopuolella ja pidät käsivarret 90 asteen kulmassa. Sitten laajentaa kädet ylös, jossa osakkeenomistajalla käsipainot lopullista kantaa noin 10 senttimetrin välein. Lopullisessa asemaa Tässä harjoituksessa venyttää rintalihasten ja selkää ylimääräistä anna käsipainot uudelleen huolellisesti.
Kun luet, ei ainoastaan ​​tässä harjoitus sylissäsi verottaa mutta rinnassa, olkapäät ja takaisin. Tämä on myös käsipaino penkkipunnerrus tyypillinen harjoitus liittyy useita lihasryhmiä vain leffa verotetaan.
Täydellinen selitys Penkkipunnerrus video

Kone, vapaita painoja tai kaapeli

Koska kuvaus edellä harjoitukset jo paljastaa on käynnissä joukkue, maastaveto ja penkkipunnerrus tehokkain vapailla painoilla. Siten, koordinaatiokyvyn ja tasapainon lihaksia myös verotetaan ja tämä epävakaus luo myös suurempi vastuu suuria lihaksia. Kuitenkin kaikki nämä harjoitukset ovat myös simuloidaan eri kaapeli koneen tai kuntoilulaitteet. Jotta nuori urheilija voi olla asianmukaista tehdä sen ensimmäistä käyttöä reeducate lihaksia liikkua ja kuorman. Käyttö vapailla painoilla, kuitenkin, on edullinen ja tarjoaa myös mahdollisuuden kotiin suorittaa harjoituksia suhteellisen edullinen käsipaino tai paineen kello asetettu.

Muut voimaharjoitusta

Kyykky, maastaveto ja penkkipunnerrus ovat yleisimmin käytetty ja erittäin tehokas voimaharjoittelu harjoituksia suuria lihasryhmiä jalat, selkä ja ylävartalon harjoitus. On kuitenkin olemassa runsaasti harjoituksia kouluttaa nämä lihasryhmät tai osia siitä, sekä vapaita painoja ja koneita tai kaapeli asetelmia. Olisi liian helppoa, jos sinulla on suorittaa vain nämä kolme harjoitukset voit täyttää ilta kuntosali. Parasta mitä voi aina harjoitella tietyn lihasryhmän kohden käynti kuntosalilla. Maanantai esimerkiksi jalat, ylävartalo keskiviikkona ja perjantaina sinut takaisin. Edellä harjoitukset täytät muihin harjoituksiin harjoittelet sama lihas ryhmä. Tämä voi Legg korotuksia ja lunges varten jalat, selkä laajennukset ja sivusuunnassa pulldowns selän ja lentää, ja olkapää puristimet ylävartalon. Keskittymällä yksi lihas ryhmä kohden kuntosali käynti voit myös antaa lihakset alla riittävän levon elpyä.

Voimaharjoittelu yhdistettynä sydän ja

Voimaharjoittelu pyrkii heikentävistä lihaksia jatkuvasti ne periä enintään lyhyessä ajassa. Uupumus vaatii lihasten palautumista, joka lopulta johtaa lihasten kasvua. Tämä sitten johtaa siihen, että keho polttaa enemmän energiaa, koska suurempi lihakset yksinkertaisesti kysy lisää energiaa. Tämä suurempi lihaksen sekä kestävyyttä käynnissä tai pyöräily tehdä asioita on saada molempien maailmojen parhaat puolet: sähkönkulutuksen kasvu isompi lihas ja pitkäaikainen kuormitus että lihas. Yhdistä voimaharjoittelua jaksamiseen urheilu on täydellinen yhdistelmä. Varsinkin kun pitkäaikainen kuormitus sydän vaatii yrityksen ja vahvat lihakset. Artikkelissa Laihtua kilpa voit lukea kaiken täällä.
(0)
(0)