Laihdutus alhainen carb ruokavalio

Terveys Kari Koskela Kesäkuu 27, 2017 0 11
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joilla on alhainen carb ruokavaliota syöt vähemmän hiilihydraatteja ja usein enemmän proteiinia ja rasvaa. Tämä auttaa laihtuminen, koska insuliinin tuotanto vähenee, jolloin kehon myymälä vähemmän rasvaa. Laihtuminen perustuu syömällä vähemmän leipää, pastaa ja perunaa; ja vain enemmän lihaa, munia, palkokasveja ja pähkinöitä. Salaisuus ei laihtua leikkaamalla kaloreita, mutta laihdutus vähentämällä hiilihydraatteja. Alhainen carb ruokavalio tai Vähähiilihydraattinen ruokavalio on ruokavalio, jossa voit syödä vähemmän hiilihydraatteja kuin tavanomaisesta ruokavaliosta. On olemassa useita alhainen carb ruokavalioita, josta jotkut ovat hyvin tunnettuja. Esimerkkejä ovat Atkinsin ruokavaliota, Dukan-dieetti, South Beach Diet, Stillman ruokavalio ja hidas carb ruokavaliota. Joissakin näistä on alle 10% kaloreista otat pois hiilihydraatteja, taas normaalisti on välillä 40% ja 70%.

Alhainen carb ruokavalio: teoria laihtuminen

Joilla on alhainen carb ruokavalio ei ole niin paljon, että syöt vähemmän kaloreita, mutta ennen kaikkea syödä. Laihdutus alhainen carb ruokavaliota tehdään muuttamalla suhde hiilihydraattien, rasvan ja proteiinin. Syöt vähemmän hiilihydraatteja ja syöt enemmän rasvaa ja proteiinia.
Ajatuksena on, että hiilihydraatit säätää varastointi rasvaa elimistössä. Hiilihydraatteja, jotka voit ottaa muunnetaan sokereita, joten voit käyttää sitä polttoaineena. Samalla mennä haima - seurauksena korkea verensokeri - tuottaa lisää insuliinia. Ja insuliini edistää varastointi rasvaa kehosta. Itse asiassa ilman insuliini ei ole rasvan varastointiin mahdollista. Kun vähemmän hiilihydraatteja kunnes otat insuliinin tuotanto on pienempi ja voidaan siten vähemmän rasvan varastointiin.

Mitä et voi syödä alhainen carb ruokavalio?

Alhainen carb ruokavalio ei ole erityinen tapa laihtua; se on nimitys ryhmälle ruokavalion, jotka kaikki perustuvat edellä mainitun periaatteen. Se vaihtelee ruokavalio sinun ei pitäisi syödä, jos haluat laihtua. Mutta on laajasti tulkita.
Sokerit ovat varmasti tule kysymykseen. Se tarkoittaa, etteivät sokeria teetä, ei sokeria kahvia, ei sooda eikä karkkia. Mutta monet tuotteet, joita pidetään yleisesti terve pitäisi syödä harvemmin, ja joskus ei sallita lainkaan. Ajattele leipää, perunaa, pastaa, riisiä ja vilja. Nämä sisältävät paljon hiilihydraatin muodossa tärkkelyksen ja kuitujen. Tämä muunnetaan kehon sokereiksi.
Hedelmät ja vihannekset sisältävät sokereita, tärkkelystä ja kuitua. Useimmissa ruokavalion voi kuitenkin normaali osa ja vihreät vihannekset syödään. Joskus on rajoituksia ja siellä, ja ne näyttävät hedelmät ja vihannekset, jotka sisältävät vähiten hiilihydraatteja. Nämä ovat hedelmien tapauksessa esimerkiksi, parsakaali, kukkakaali ja pinaatti.

Mitä voit syödä alhainen carb ruokavalio?

Luettelo tuotteista, jotka sinun ei pitäisi syödä matala hiilihydraatti dieetti on usein melko pitkä. Mutta on myös tuotteita edessä sinun tarvitsee vain syödä enemmän. Nämä ovat tuotteita, jotka ovat runsaasti rasvaa ja proteiinia; monet heistä eivät syö terveellistä ja laihdutus liittyvät. Siihen liittyy, esimerkiksi kananmunat, liha, kala, ja öljyt.
Määrää vähentämällä hiilihydraattien liian nopeasti vähentää kaloreita otat. Tämä on joidenkin lihan ja munien vaikeaa korvata. Siksi on usein pähkinöitä ja palkokasveja löytyy alhainen carb ruokavalioita. Jotkut ruokavaliot kuidut asianmukaisesti sallittuja.
Mitä juomavesi on paras. Juomavesi on joka tapauksessa erittäin hyvä laihtuminen, mutta sitäkin tärkeämpää alhainen carb ruokavaliota, koska menetät kosteutta nopeammin johtuen pieniä määriä hiilihydraatteja.

Kokemuksia alhainen carb ruokavalioita

Mielipiteitä alhainen carb ruokavalioita ovat melko jaettu. Tämä koskee sekä mielipiteitä tiedemiehet, kuten ravitsemusterapeutit, koska ihmiset, jotka seurasivat alhainen carb ruokavaliota. Yhdessä tapauksessa, se näyttää toimivan ja ei toisessa. Jotkut asiantuntijat uskovat, että syöminen vähemmän hiilihydraatteja auttaa sinua laihtua; toiset väittävät, että tämä on mahdollista vain silloin, kun kokonaismäärä kaloreita otat kuuluu sinulle.
Jossa lähes kaikki asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että et voi saada pitkälle ilman hiilihydraatteja. Elimistö tarvitsee hiilihydraatteja toimiakseen ja esimerkiksi tehdä aivot toimimaan.
Usein myös osoittaa, että on erittäin tärkeää, että valitset tapa laihtua, joka sopii sinulle, ja missä tunnet olosi mukavaksi. Laihdutus riippuu täysin motivaatiota. Ja jotka voisivat hyvinkin olla keskeinen tekijä, joka määrittää, onko alhainen carb ruokavaliota sinulle on tehokas tapa laihtua.
(0)
(0)