L-karnitiini, eri aminohapolla

Terveys Hellin Saarinen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Karnitiini on vitamiini kaltainen toiminto ja esiintyy kaikissa kudoksissa kehon sitä. Se on yksi niistä aineista, jotka ovat elin vähenee iän myötä. Se normalisoi rasvoja, kuten kolesterolia ja triglyseridejä. Karnitiini lisää myös edelleen välittäjäaineiden, parantaa aivotoiminnan ja he voivat paremmin selviytymään stressistä. Puute tämän aineen on tärkein syy ikääntymiseen.

Yleinen

L-karnitiini on aminohappo, joka ei ole toimii rakennusaineena kudoksen, mutta on olennaista, että konversiota rasvahappojen energiaksi. Raskas toimia käytetään on paljon karnitiinia, jolloin puute karnitiini voi esiintyä, jotka ovat usein ilmenee väsymys. Nopea väsymys ja lihasheikkous muodostaa ensimmäisiä merkkejä puute karnitiinia. Se on endogeeninen aine ja tuotetaan lähinnä aivot, sydän, maksa ja munuaiset ja tuotetaan lysiiniä ja metioniinia. Myös saada ruokavaliosta on karnitiini, ja sillä on positiivinen vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin. Niistä kaksi karnitiini on asetyyli-L-karnitiini sisältyvät teoriassa paremmin kuin L-karnitiini, karnitiini lisäravinteet ovat kaiken kaikkiaan kuitenkaan yleensä ole kovin hyvin otettu. Varanto karnitiini on tallennettu lihakset, sydän, aivot ja spermaa. Liikaa kontrastia erittyy virtsaan. Korkeammalla aineenvaihdunta kiihtyy kuulee enemmän happea ja siksi hapetus enemmän, joten että hallinto koentsyymi Q10 on esillä lisäksi täydentäminen karnitiinia.

Toiminnot karnitiini

Lisäravinteen L-karnitiinia ei ainoastaan ​​paranna liikunta suorituskykyä, mutta voidaan käyttää myös kohdella ihmisiä, jotka kärsivät fibromyalgia ja ME / CFS. Henkilöt, jotka testin aikana annettiin kaksi grammaa L-karnitiini, kulutetaan 50% vähemmän Lihasglykogeeni aikana pyöräily vaivaa puolet VO2max. VO2max mittaa maksimaalisen hapenottokyvyn ja antaa vaikutelman fyysinen kunto henkilön. Määrä maitohappoa lihaksissa 80% niiden VO2max toisen 44% todettiin myös olevan pienempi jälkeen lisäravinteen karnitiinin.
Yksi tärkeimmistä tehtävistä L-karnitiini on hapetus pitkäketjuisten rasvahappojen, prosessi, joka tapahtuu mitokondrioissa solujen. Kautta beetaoksidaatioyhdisteiksi on täällä poltetaan rasvahappoja, jolloin paljon energiaa muodossa ATP vapautuu. Tämä menetelmä tuottaa energiaa myös esiintyy sydänlihakseen. Yhdistelmä karnitiinin kanssa koentsyymi Q10 ja R-alfa-lipoiinihappoa yhdessä muodostavat erittäin tehokkaan yhdistelmän rakentaa energiavarannot solussa. *
L-karnitiini varmistaa muun muassa:
  • kuljetusta rasvahappojen mitokondrion kalvon osaksi mitokondrion soluun
  • tuottaa enemmän energiaa ja jätteiden hävittämisestä energian tuotannon aikana
  • edistää rasvanpolttoa, joten sitä voidaan käyttää laihtuminen
  • se toimii antioksidanttina ja kuljettaa myrkkyjä soluista
  • kiihtyvyys elpymisen jälkeen rasittava liikunta ja se palauttaa kortisolin reseptorit
  • tuotanto punasolujen ja rakentaa hormonit
  • se vahvistaa solukalvot, jotta voidaan paremmin taistella viruksia

Lääkitys

Sillä eteneminen karnitiini:
  • Karnitiini täydentää tulee ottaa ruoan kanssa vettä, mutta ei iltaisin
  • Koentsyymi Q-10, rauta, ja aminohapot, kuten lysiini ja metioniini
  • Vitamiini B 3, B 6, ja C
(0)
(0)