Käytätkö tarpeeksi huolta sydämestäsi?

Terveys Torsti Toivonen Tammikuu 23, 2017 0 101
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Käytätkö tarpeeksi huolta sydämestäsi?

Ample, raja jännite, vähän kolesterolia ja tupakka ... Monet tunnetut viholliset meidän valtimoissa. Kartoittaa oman sydämen terveyteen, ja tarvittaessa muokata elämäntapa.

Voit fifties ja sinulla on seuraavanlaisia:
 - Tupakointi;
 - Sinulla on korkea verenpaine;
 - Verikokeiden osoittavat veren raja sokerit ja kolesteroli;
 - Voit ottaa auton tai linja, jopa siirtyminen 500 metriä.

Jos tupakoit, sinulla on korkea verenpaine ja diabetes, todella kolmetoista kertaa suurempi riski saada sydänkohtaus kuin tupakoimattomilla ilman diabetes tai verenpainetauti. Diabetes, verenpainetauti ja korkea kolesteroli ovat hiljaa tappajia.

Suojaa sydämesi tupakoinnin lopettamiseen

Vain kymmenen savuketta päivässä, kerrot kaksi riskiä sydänkohtaus; kahdenkymmenen, moninkertaistaa riskin kolmella. Koskaan ei ole liian myöhäistä lopettaa tupakointi. Tarkista lääkärisi kanssa siitä erilaisia ​​menetelmiä, on olemassa, onko kognitiivinen terapia, täydentävät lähestymistavat tai huumeiden tukea.

Taistella stressiä

Näyttää siltä, ​​että korosti ihmiset ovat alttiimpia sydänongelmia, puhumattakaan haitallisia vaikutuksia uneen ja moraali. Tutkimuksen mukaan esitetty 2008 vuosittaisessa konferenssissa American College of Cardiology, ihmiset jotka hoitavat stressi olivat 60% pienempi riski sairastua aivojen tai sydänkohtaus.

Oppia olemaan zen ja hallita tunteita. Hengittää rauhallisesti alentaa painetta.

Jahtaamaan huonoja rasvoja

Se on toimenpide rakentaa pääomaa. Tavoitteena on korvata mahdollisuuksien eläinperäisten rasvojen kasvirasvoja.
 - Rikastuta ruokavalio omega 3-pitoisuus kaloissa ja eräät öljyt.
 - Alentaa kolesterolia saanti ruokavalioosi rajoittamalla juontia munankeltuainen, voita, urut liha, liha ja maitotuotteet kuin rasvaton.

Rajoita saanti makeisia ja suolaa

Helposti yksi epäilee, on tasapainoinen ruokavalio, se on tarpeen rajoittaa kulutusta makeisten ja juomien virvoitusjuomien tyyppi. Hunt myös piilotettu suolojen leivonnaisia, lihaa, juustoja ja teolliseen jalostukseen jotta ei lisätä verenpainetta, sortumatta suolattoman dieetin edelleen poikkeuksellinen toimenpide.

Varo paino

Punnitse itsesi säännöllisesti tulematta pakkomielle pienintäkään vaihtelua 500 grammaa. Terveellistä paino, laskea painoindeksi: jakaa painosi teidän pituuden neliöllä.
 - Jos tulos on alle 18,5, olet laiha.
 - Jos tulos on välillä 18,5 ja 25, paino on ihanteellinen.
 - Jos tulos on välillä 25 ja 30, olet ylipainoinen.
 - Jos tulos on yli 30, olet lihavia.

Olla fyysisesti aktiivinen

Torjunta liikunnan puute on suojaava tekijä sydämesi. Jos et ole koskaan ollut seuraaja urheilun jo aloittaa liikuttamalla jokapäiväisessä elämässä. Ota portaat sijaan, että hissi, jää pois bussi ennen kuin se saapui määräasemalle, käännyt pyöräily, puutarhanhoito, kävellä vähintään 30 minuuttia päivässä raittiissa ilmassa.

Kohtalainen alkoholin kulutus

Älä juo enemmän kuin pari lasillista viiniä päivässä.

(0)
(0)