Kymmenkertainen lisätä seksuaalista nautintoa stimuloimalla kaikki aistit

Perhe Aleksi Seppälä Maaliskuu 25, 2017 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kymmenkertainen lisätä seksuaalista nautintoa stimuloimalla kaikki aistit

Tuntea hänen rakastajansa, nähdä, kuulla ... seksuaalista nautintoa, jos se syntyy erityinen erogeeninen alueilla, voidaan parantaa osallistumisen kautta jossain mielessä.

Rakastelun hiljaisuudessa voi olla tyydyttävä, mutta silti ... Kun ääni muiden sekoittuu ja alkoi kuiskata sanat meidän korvat, se tuo "juttu" aivan toinen ulottuvuus.

Hyväillä ääni

Ääni on sitten musiikillinen rytmi, joka toimii kehtolaulu lapselle olimme. Hän vakuuttaa meille, vakuuttaa meitä ja kutsuu meitä päästää irti tarvitset nauttia hyvä.

Ei ole väliä sanat ääni. Se sävy, joka tekee laulun ... rakkautta. Ääni ei ole pelkästään seurausta värähtelyä äänihuulet. Resonoi, koko ruumis on mukana. Ääni siten syntynyt liikkeen.

Normaali hän tekee vaikutuksen hyväillä. Jos lisäksi sointiväriä ääni on alhainen, se lisää mauste. Itse asiassa syvä ääniä enemmän täynnä testosteronia, hormoni libido, kuin toiset.

Lue myös: Miksi ääni haaveilla?

Sanoja seksin aikana

Olemme olentoja kielen. Myös silloin kun teemme rakkautta. Tietenkin, caresses, suukkoja ja täsmäytykset ovat muotoa kehon kieli. Mutta mitään vastaa puhutut sanat seksin aikana. Heillä on valta yhdistää mieli ruumiin.

  • On sanoja, jotka kuuluvat sentimentaalinen rekisterissä: "Minä rakastan sinua niin paljon"; "Olet minun mies, vaimoni", ja että rauhoittaa ystäville, jotka kamppailevat erillinen elin ja tunteita.
  • On sanoja, jotka putoavat rekisteristä kohteliaisuudesta: "Olet kaunis, rakkaani"; "Sinun rinnat ovat kauniita"; "Sinun hartiat ovat niin miehekäs." He laittoivat luottamus ja anna muiden antautumaan.
  • On sanoja, lopuksi valvonnassa rietas rekisterin, joskus töykeä, ja kutsua kaikenlaisia ​​eroottisia fantasioita. Kunkin pari ystäville löytää rekisteriin, joka sopii hänelle parhaiten.

Lue myös: Kielioppi kirosanoja sängyssä

Kun kehon hajuja tehostaa halumme

Body hajut usein huono maine. Kun ne heijastavat puutteellisen hygienian, ne eivät tietenkään ole tervetulleita rakkaus suhde. Mutta ne voivat olla normaalia ja yksinkertaisesti kääntää seksuaalisen kiihottumisen.

Subtle stimulaatio

Alla kainaloihin ja välilihan alueella peräaukon ja sukuelinten, apocrine hikirauhaset erittävät hienovarainen tuoksu tuloksena edistää seksuaalisen halun. Se ei ole mitään, jos ne ovat erikokoisia naisilla kuukautiskierron aikana ja tietää maksimaalinen aktiivisuus aikaan ovulaation!

Siksi on suositeltavaa, ei liian hajun ennen seksiä. Sillä riistää toisiaan luonnollinen ja herkullinen seksuaalista stimulaatiota.

Visuaalinen jännitystä: se toimii myös naisille!

Se on jo pitkään kuljetettu ajatus, että visuaalinen jännitystä oli oikea miehiä. He varsinkin voisi innostua ennen kohtauksen tai yllään houkutteleva elin ... juuri mitään. Tämä on myös luotu ja vielä synnyttää väärinkäsityksiä. Naiset ajattelevat, että heillä on oltava täydellisyyttä malli poseeraa seksikkäitä alusvaatteita tulla lähde visuaalinen jännitystä. Tämä on täysin väärin!

Sanoin gynekologi ja andrologist, Sylvain Mimoun, kirjoittaja "Mitä naiset haluavat", toim. Albin Michel, 2008: "Ei ole mitään jännittävämpää mies että nainen täynnä halu hänelle, joka antautuu. Tämä stimuloi paljon enemmän kuin jäädytetty kauneus, joka näyttää koskemattomia. "

Itse asiassa, Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa vuonna 2006, suoritettiin 264 naista, jotka esiteltiin viittaavia teemoja, paljasti, että miehet ja naiset vastata samalla intensiteetti visuaalisia ärsykkeitä. Sama hermo piirit aktivoidaan edustajien välillä molempia sukupuolia. Ja toc!

(0)
(0)