Kävele Rochas, hylätty ratkaisu

Viihde Bertta Kuusi Toukokuu 29, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toinen kävellä minun Ranskan Drome alue. Vuodesta makuuhuone meidän talo Bellegarde-en-Diois katsomme kaukaisuuteen vihreä rosoinen vuori loogisen nimen L'Aiguille. Siellä pitäisi nyt lopussa toukokuun harvinainen Peonies pitäisi kukoistaa. Joten tietenkin haluamme ihailla. Kun auto ajamme, siis Col du Fays 1051 m. Sieltä kiivetä pitkin leveä polku sekoitettu rinne metsä nimeämätön COL klo 1159 m. Ja niin, juuri ennen Col, aluskasvillisuuden rinteen metsä löydämme halusimme kokoelma Peonies, suurin olen koskaan nähnyt ja edelleen kukkivat hyvin. Ne kasvavat täällä niin reunustaa Martagonlelies, villi akileija ja keltainen gentians. Kävelemme pitkin tummennetut puolella, ranskaksi sitä kutsutaan Ubac, massiefje L ?? Aiguille. Col käännymme aurinkoisella puolella, l ?? Adret vuonna. Tässä se on yhtäkkiä 10 astetta lämpimämpi ja kasveja tuntuu, että lämmin kiviä löydämme kukinnan timjami, siro Tinsel, laventeli, sininen pellava ja Carnations. Metsässä, valo varjossa hohtavan aurinko täplät kasvaa ja kukoistaa Bleek helleborine. Ei noita eikä todellista lintu, mutta vain tuoksuva Orchideetje.

Rochas, hylätty ratkaisu

Syvä alla meitä, noin 300m alempi, rotkoon Archettes ja etäisyys, V-muoto, saamme kylän Ste-Marie näköpiirissä. Ste-Marie, emme voi saada, mutta meille, kapealla reunalla ulkoneva kallio näemme katon talon tai pilata. Me laskeutuvat laaja polku, koskaan saatavilla jeeppi tai traktoriin, nyt kävellä vain. Lähellä talon me yhä löytää jälkiä ihmisen läsnäolosta koskaan, pilata roskat, kivimuurien, ruostunut epäselvä koneet ja jopa muut kasvit, yleensä kytketty ihmisen toiminnan, kuten nokkosia ja Bramblesia mutta myös villi iirikset. Ensimmäinen puurakennus näyttää ajoittain vielä käytössä, ovi on auki, pannut, viinipullot ja muut sopii on hajallaan. Lisäksi on nyt ole elonmerkkejä. Oikeasti se ei näytä kannattavaa. Maatila aktiivisuus on epätodennäköistä, ei ole lampaan tai vuohen polkuja ja ulosteista. Polku takana rakennusten ylöspäin svengaava lähes umpeen. Olemme kävelleet hieman pidemmälle kohti Col du Roux, mutta silti päättää palata. Col de Roux ja laskeutua Establet jalka on ehkä 1,5 tunnin kävely, se on ensi kerran. Nyt viilettää koko auto-maattisesti viidessä minuutissa samaan Establet ja niin takaisin meidän asuinpaikka Bellegarde.

Takaisin Rochas

Muutamaa viikkoa myöhemmin vain Le Rochas, yhä elonmerkkejä vielä ole ihmisen läsnäolo. En myöskään odottanut. Ne, jotka tulevat tänne yöksi, hieman jännittävä ja salaperäinen se on. Mutta haluan nyt jatkaa kaulan ja vuoren ympärillä. Pass tuntui koko matkan, mutta lopulta olin ylös neljäsosa, joka matemaattisesti ei ole epälooginen, mutta lopulta oli 100 vertikaalinen metriä.
Edellä näemme etäisyys keskiaikaisen kylän La Charce, mutta käännyn heti odottamatta selkeä polku kohti Establet. Ei siksi, että on opasteet, se ei oikeastaan ​​enää käyttää mutta joka tekee kaiken mielenkiintoisempaa. Tällä puolella vuoren kasvaa entisestään Peonies. Jää outoa, lähes luonnotonta kasvaa niin suuria punaiset kukat keskellä kivinen villiä luontoa. Minusta tuntuu, että minun on suojautua oikut tämän villiä luontoa. Mutta tämä ilmeisesti omaa tilaa ja he tuntevat olonsa kotoisaksi täällä paremmin kuin minä. Joten kävelen mutta muuten, vihaisesti laskevan suunnan Establet. Ennen yhtäkkiä murtunut tullut päällystetty tie, polku, ja minä päätyvät omistukseen ainoa talo tässä tiellä. Ajotieltä, otan tiellä ja Establet.

Establet

Establet, hyvin pieni kaupunki Ranskan Drome, piiri Die. Vain twingtal asuvat siellä mensen.De alueen Establet on 9,5 neliökilometriä, asukastiheys on 2,2 asukasta neliökilometrillä. Eniten asukkaita eli 295 oli vuonna 1831.
(0)
(0)