Kuormitus, saan rahat takaisin vai pitääkö minun maksaa vuonna 2016?

Miscellany Helka Kivi Tammikuu 22, 2017 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Usein kysyttyjä kysymyksiä vuosittain, "kuinka paljon veroja minun täytyy maksaa, olen myös pidätetty veroilmoitus kysymyksiin ja minä myös saada vuokra ja tai terveydenhuollon etuuksia?" Jopa lapsi liittyvät talousarvion ovat usein kysymyksiä taso ja ehdot palkinto. Alussa kunkin kalenterivuoden, se on siis jälleen kysymyksen: "Mitä muutoksia ja mitä seurauksia minulle henkilökohtaisesti?". Vaikka säännöt ovat yhdenmukaiset ja koskevat kaikkia, on tapauskohtaisesti saavuttaa taloudellista hyötyä muutoksista verolainsäädäntöön. Lisäksi estää yllätyksiä verotuksessa, muutosten vuoksi tulojen ja olosuhteet, lisäsyy tarkastella alussa uuden kalenterin henkilökohtainen tilanne. Kun huomaamatta, että tulevina kalenteri muutokset ovat ja onko tullut, voidaan siirtää parhaiten nämä muutokset veroviranomaisille.

Haagin verosäännösten suunnitellaan


Lainsäädäntöä

Netissä löydät paljon tietoa verosäännösten ja muutokset tapahtuvat. Kuitenkin monet ihmiset on ongelmia käsittelyssä näiden tietojen tai esittää kysymyksiä, joskus pettynyt palvelu veroviranomaisille.
Tutkimus palvelu
Oman tutkimuksensa Verohallinnon on osoittanut, että neljä kymmenestä ihmiset ovat tyytymättömiä palveluista esimerkiksi vero puhelin. Verohallinnon vuonna 2013 sijoitettiin 6.6, arvostus on laskenut vuonna 2014 6.4-arvostuksesta. IRS tarkastuksesta keskuudessa:
 • yksilöitä,
 • yritykset,
 • palveluntarjoajat ammattimaisesti liittyvät veroviranomaiset ovat.

Ilmaiseksi verotuksen lykkäys

Normaali maksu Tax kuusi viikkoa. Kuitenkin se on ollut hyökkäyksiä, joita asetetaan välillä 01 toukokuu 2015 ja 30 kesäkuu 2016, kuusitoista viikon lisäaikaa maksaa. Nämä kuusitoista viikkoa voitaisiin lisätä kuuden viikon palkka, määräämällä hyökkäys jo saanut automaattisesti. Syynä tähän erityinen sääntö on se, että veroviranomaiset odottaa, että miljoonat veronmaksajat tehdään lisäveroa arvioinnin veroviranomaisille.
Tämä sääntö koskee vain ihmisiä, jotka ovat jättäneet ilmoituksen 1 huhtikuu 2015. Jos veroilmoitus tehdään ennen 01 huhtikuu 2015, tarvitset myös ei veron maksettavaksi tänä jaksoksi neljä kuukautta.

Tax menee digitaalinen

Se voi olla huomaamatta eivät tiedä, että vero paljon asiat asettuvat Internetissä. Jonkin aikaa, siis vain digitaalisessa muodossa voidaan vastasi veroviranomaisten kanssa. Määrä kirjeitä Verohallinnon, kuuluisa sininen kirjekuoria, jotka säännöllisesti putoavat kynnysmatto vähenee myös merkittävästi. Siksi Tax lupaa, että ne ihmiset, jotka eivät pysty vastaamaan internetin välityksellä, autetaan jatkamaan järjestämistä veroasioita. Kuitenkin tukea suunnataan opettaa näitä ihmisiä itsenäisesti kommunikoida digitaalisesti veroviranomaisten kanssa.
1 huhtikuu on 1 toukokuu
Monille se ei 1. huhtikuuta mennessä April Fools vitsi, mutta päivä, jolloin ilmoituksen tuloveron. Usein ihmiset tehdessään ilmoitusten ajoissa vaikeuksissa ja sitten pyysi lykkäystä tekemään ilmoituksen 1 päivään syyskuuta. Tämä sääntö ei muutu. Muuten, jokainen, joka on tehtävä veroilmoitus 2015 jo automaattisesti saanut ylimääräistä kuukaudessa. Ilmoitus olisi siis vuodesta 2015 toukokuun 1. vastaanotetaan veroviranomaisille.
Miksi on 1 huhtikuu 1 toukokuu
Tärkein syy tähän kuukaudella on se, että veroviranomainen aikoo uskoa sen tietokoneeseen vähemmän. Toinen syy on, että tyhjiä lomakkeita ei enää tammi- ja helmikuu ovat saatavilla digitaalisesti ja kuten kaikki on pakko käyttää esitäytetyt tiedot veroilmoitukseen saatavilla digitaalisesti. Kuitenkin, sääntö on, että ihmiset, jotka tekevät ilmoituksen ennen huhtikuun 1 saada palautusta, kerrytettävissä heinäkuun 1: ssä ovat pankkitilille. Olisi kiinnitettävä, tee ilmoitus 1. huhtikuuta sitten ei ole kyse asettamat verokanta jaksoksi neljä kuukautta.

Vähennys tutkimus

Kyky vähentää vero tutkimus on vieläkin vähäisempää kanssa veroilmoituksen kalenterivuonna 2015. Opiskelijoille, jotka saavat opiskelija apurahan DUO on siis varoa. Vuodesta 01 heinäkuu 2015, nämä opiskelijat eivät voi opiskella enää vähennysoikeus. Tutkimus tehdään lukuvuoden 2014/2015 näistä opiskelijoista edelleen vähennyskelpoisia.

Mitä kuluja voin vähentää tiettyjä terveys

Vähennyskelpoisia ainoastaan ​​ne kulut, joita ei korvata sairausvakuutuksesta. Tässä voisi ajatella:
 • lääkitys,
 • fysioterapia,
 • hammaslääkäri,
 • GP,
 • kojeen.

Matkakulut
Monet veronmaksajat eivät oikeastaan ​​siinä, että matkakulut luona:
 • GP,
 • hammaslääkäri,
 • fysioterapeutti
 • ja muut asiantuntijat
erityisinä sairauskulut voidaan selityksessä. Kilometriltä
määrän tulisi ottaa, että AA on riippuvainen varten. Tämä on määrä kilometriä kohden sisältäen:
 • poistot;
 • vakuutus;
 • autoveroa
 • huolto
 • bensiini.

Tämä on usein määrä noin ?? 0,45 kilometriä kohti. Muuten, mittarilukema on vain silloin, kun tiettyjä hoitokustannukset ajaa sairausvakuutus yritys ei toimittanut kilometrikorvaus.

Asumiskorvaus / hoitotukea ja lapsen talousarvio

Inflaatio on varmistanut, että 01 tammikuu 2015, määrät saadakseen vuokra, terveydenhuollosta ja lapsi budjetti, hieman korkeampi kuin vuonna 2014. On voidaan testata yksinkertaisella tavalla joko henkilökohtainen tilanne muuttuu ovat ne, joilla on myönteinen tai kielteinen vaikutus korkeus myönnettävä määrä. Välttää maksuvelvollisuudestaan, on suositeltavaa aina tammikuussa arvioida niiden henkilökohtaista tilannetta ja siirtää muutoksia veroviranomaisille.

Alustava arviointi 2015

Toiminut vuodesta 01 tammikuu 2015 mahdollisuus hakea väliaikaista arviointia vuonna 2015 kautta ohjelman tai muuttaa. Ohjelma on käytettävissä ja osoittamaan muutoksia on allekirjoitettava kanssa DigiD. Henkilöt, jotka lähetetään automaattisesti vuosittain saavat väliaikaisen verotuspäätöksen, tiedot tämän veron voi todellista omaa asemaa painikkeet ja myös havaitut muutokset tai siirtää se veroviranomaisille.
Älä vain automaattisesti olettaa, että veroviranomaiset todennäköisesti käyttänyt oikeaa tietoa, koska se ei ole niin. Tax käytetty määrätä väliaikaisen verotuspäätöksen kuluvan / seuraavan kalenterivuoden aina vanhentuneita tietoja.

Mikä on keskimäärin

Monet veronmaksajilla on nousuun tuloja. Keskiarvon on jakaa kokonaistulot kolmen vuoden kolmen kalenterivuoden aikana. Varsinkin kun on paljon ansainnut kalenterivuoden, on syytä tutkia, sovittelua voi myös keskuudessa mahdollisuuksia. Koska laskenta keskiarvon osoittaa, että on olemassa enemmän kuin ?? 545 on saada takaisin määrä ylittää tämän rajan jälkeen maksetaan. Henkilöt, jotka haluavat hyödyntää keskiarvoistamista olisi kuultava heitä. Käytetyt kalenterivuoden ei voida käyttää uudelleen hakemuksen uuden sovittelua pyynnön. Hakemus keskiarvon voi kestää jopa 36 kuukautta lopullisesta hyväksymisestä viime kalenterivuoden jota pyyntö koskee. Näin ei voi siis olla matemaattisesti määritetty yli enintään kolmen kalenterivuoden parhaat keskimäärin pyyntö voidaan esittää.
(0)
(0)