Kuningas ?? Johdanto Tour Frieslandin

Miscellany Ilkka Kauppi Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuningas Willem-Alexander ja Queen Maxima vierailla jälkeen vihkiäisissä kaikissa maakunnissa. Perjantaina 14 kesäkuu 2013, ne ovat Friesland. Sitten he matkustaa Pohjois-Hollannissa. Vierailut ovat osa perehtyminen kiertueen kaksitoista maakuntien Alankomaiden kuninkaallinen valtaistuin vaihteen jälkeen 30 huhtikuu 2013. Jokainen päivä on kaksi maakuntaa ohjelmassa. Friesland mennään yhdessä Pohjois-Hollannissa.

Province House Tweebaksmarkt

Swing Moments

Vierailu kierre nähdä ja tulla nähdyksi, ja tietää paljon huojuntaa hetkiä. Kuninkaallinen pari mielestä jo varma yhtäläisesti eri alueilla maan, vain tunnelman ja esittäytyvät uudessa roolissa kuningas ja kuningatar. Käynnit ovat eräänlainen alkuruoka seuraavan, pidempi ja perusteellinen käynti. Nämä seurantakäynnit ovat erillään johdanto kiertueen.

Yhdessä

Friesland ja Pohjois-Hollanti ilmaisee Vierailun 14 kesäkuu 2013 tarkasti keskenään. ?? Se on yhteinen tehtävä, ?? sanoo komissaari kuningas Frieslandin John Jorritsma. Komissaari luottaa hyvä sää. Että on olemassa suuri ohjelma, joka koskee maakunnat ja kunnat vierailla. Pormestarit eri kunnissa ovat isännät. He myös seurata myös aikataulu. Vieraili kaupungit ja kunnat värit oranssi ja kansalaiset voivat viipyä jälkeen Royal vierailun maistella enemmän oranssi pallo.

Leeuwarden

 • County Hall
 • Eewal
 • Hofplein
Vierailu alkaa klo 21:00 Leeuwarden. Komissaari Royal Korkeutensa Kuninkaan saa County Hall pormestari kaupungin Leeuwardenin Fred Crone. Willem-Alexander ja Máxima ovat sittemmin tavannut lääninvaltuutettu, varapuheenjohtaja lääninhallitukset, virkailija ja poliittisten ryhmien. Queen saa käsi kimpussa. Edustaja voittaja Kuningas Pelit voi toimittaa sen. Kuningas ja kuningatar on vieraskirja, jossa allekirjoituksia Beatrix, Julianan ja Wilhelmina seistä, merkkejä. Gedecoreerden 2013 Frieslandin maakunnassa seistä County Hall tervetulleeksi kuningas ja kuningatar. Satakaksikymmentä friisiläiset sai mitalin tänä vuonna ja ne ovat kaikki kutsuttu, heidän pormestari osallistua tervehdys. Sen jälkeen pari linja kulkee King Street ja läpi Eewal on Hofplein. On kaksirivinen oppilaita koulussa Maxima ja Willem-Alexanderschoool. Lapsilla on kirja ?? Mirror Spell ?? on. On Hofplein kävellä pari kautta eri esityksiä Leeuwardenin aiheista:
 • Kestävä kehitys;
 • Hofstad
 • Nimitys- kulttuuripääkaupunki 2018
 • Elfstedenstad.

Akkrum

 • Tsjerke Bleek
Vieraat ratsastaa Royal Blue Bussi Akkrum. Kaupunginjohtaja Ton Baas tervehti pari siellä. Tietoja Tsjerke Pale vaeltava näyttää vieraille erilaisia ​​aktiviteetteja, jotka on tekemistä tarina Manke Meine ja Curve Knillis. Akkrumse urheilu ja mastolavalaitteiden Spider apinoita näkyvät. Veljet lakiasiaintoimisto Ankkuri Ankkuri & Anchor on osa ohjelmaan. Torvisoittokunta soittaa laulu koostuu erityisesti näkyvyyden.
Akkrum se on räjähdys ilon ??, ?? ennustaa pormestari.

Joure

 • Heremastate
 • Midstraat
Vierailu Joure hallitsee ilmapallot. Klo 10:10 tuntia kuningasparin Joure. Pormestari Maria Looman on Skarsterlân tervehtii ja ohjaa tässä pari. Vuoteen kuljetus, Landau jossa Friisi hevosten, ne menevät yli Midstraat. On enemmän ratsastajia, kelkat friisiläisiä hevosia ja on musiikkia. Tämän vierailun merkki friisiläinen vedetään ulos kaksikymmentä minuuttia.

Elahuizen

 • Beatrix
Vierailu Elahuizen on omistettu museoautot ja urheilu.
Blue Bus on Royal pari Elahuizen kunnassa Gaasterlân-Sleat. Pormestari William Hoornstra on isäntä. Tulee tervehdys, jonka miliisi Sloten. Oldtimer asianosaisen lähtee laivan Beatrix. Säätiö IT Sailhûs siellä osoitetaan vesiurheilu kehitysvammaiset henkilöt. Vuodesta skûtsje kuningas tervehdys annetaan.

Stavoren

 • Havenweg
 • Portti
Kaupunginjohtaja Hayo Apotheker on isäntä Stavoren. Vierailun keskittyy kalastukselle, matkailulle ja kesän karnevaali. Monarchs vaellus Havenweg ja laituri MS Friesland. Käy pienin satama Euroopassa, he voivat nähdä näkökulma, josta kaunis IJsselmeer. Laiturilla ovat musiikkiesityksiä ja sisemmässä purje nuoriso. MS Friesland toimitetaan yhtiön IJsselmeerin Noord-Holland. Stavoren on uitzwaaistad vierailun Friesland.

IJsselmeer

Friesland purjeet valtuuskunta 50 Friisi ja 50 Pohjois Hollanders pitkin. Ne ovat liikemiehet, hoito, tuki, tieteen, taiteen ja vapaaehtoistyö. Heidät kutsuttiin perusteella, mikä merkitys yhteiskunnalle: he ovat ihmisiä, jotka eivät aina istu eturivissä. Rajalla Frieslandin ja Pohjois-Hollanti, aivan IJsselmeerin, John Jorritsma kuljettaa ohjausta yli komissaari kuninkaan Pohjois-Hollanti Johan Remkes.
Kuninkaallinen pari jatkoi iltapäivällä vierailu ja mene:
 • Enkhuizen
 • Sarvi
 • Zaandam
 • Haarlem.
(0)
(0)