Kultakala, suosittu kylmän veden kalat

Luonto Eeli Koskela Tammikuu 23, 2017 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Latinankielinen nimi kultakala Carassius auratus ja kuuluu perheeseen karpinsukuinen. Se on erittäin suosittu ja rakastettu kylmän veden kala sekä akvaarioissa ja lammikoissa. Valitettavasti tämä kala on vielä liian säilytetään kulhoon, joka ei todellakaan ole hyvä ympäristö.
  • Alkuperä: Kiina. Koska kala alun perin kasvatettu luonnossa, he eivät ole oikeutettuja
  • Sukupuoli Recognition: murrosikä, nainen on pyöreämpi, täytetyt vatsa viiva ja mies näyttelyitä kutu ihottuma
  • Korkeus: 15-20 tuumaa akvaarioissa, 40 tuumaa lammikoissa
  • Lämpötila: 2-25 astetta, 17-21 astetta on ihanteellinen

Kotelo

Kultakala eivät kuulu kulhoon, koska tämä on aivan liian pieni. He voivat selviytyä, mutta viisitoista-kaksikymmentävuotta, keski-ikä, joka on kultakala, he eivät tänne. Parempi on suuri akvaario, joka on hyvä ilma- ja on hyvä virtaus. Kala on runsaasti uima tilaa tarvitaan ja koska he haluavat kaivautua maahan koska he etsivät ruokaa, maa kansi ei saa olla teräviä. Ihanteellinen kultakala on suuri lampi.

Sosiaalinen

Kultakala ovat hyvin suvaitsevaisia ​​ja rauhaa rakastava, sekä toisiinsa ja muut kalat. Kuitenkin, jos he ovat asuneet aikaa yksin pieneen kulhoon tai pieni akvaario, ne voivat esiintyä aggressiivista käyttäytymistä, kun uusia kaloja sijoitetaan. Jos se on laskettu eri ympäristössä, aggressio on ohi välittömästi. Kultakala viihtyy lajien välillä.

Vesi koostumus

Kultakala on kuumassa vedessä paljon aktiivisempia kuin kylmässä vedessä. Ne ovat vahvoja, kovia kaloja, jotka eivät laita paljon vaatimuksia veden koostumus. Kuitenkin vesi tulisi sisältää paljon happea, ja siellä ei pitäisi istua jätettä. Säännöllinen verenvuoto on toivottavaa.

Ruoka

Kultakala ovat kaikkiruokaisia, mutta eivät halua ruokkia trooppisia kaloja. Tämä syöte sisältää liian vähän proteiinia ja hiilihydraatteja, kultakala tarvitsee enemmän kuin trooppisia kaloja. He syövät kuivamuonaa, mutta myös syödä pieniä hyönteisiä ja eläviä elintarvikkeita kuten bloodworms ja daphnia. Jos he eivät saa sitä, ne lähtee kasveja.

Viljellä

Kultakala etenevät helposti lampi ja myös akvaario haluaa menestyä, jos se on hyvin happipitoista ja istutettu vihreys fijnbladerig ja seisoo aurinkoisella paikalla. Kala pitäisi olla hyvin ruokittu ja monipuolinen. On suositeltavaa, että kaksi tai kolme urosta ja yksi naaras sijoittaa, joten mahdollisuus on suurin, että munat hedelmöittää. Legrooster on oltava, koska he syövät omat munat ja poistetaan, kun kutevat vanhempien tulisi olla bin. Nuoret kultakala ovat herkkiä vaihtelut veden lämpötilan. Kun tämä esimerkiksi vain yhden asteen poikkeaa, tämä kaikki johtaa turmelemista. He syövät hieno pöly syötteen.
On olemassa useita rotuja kultakala. Näin ollen on olemassa valkoinen, punainen, keltainen ja musta kala, mutta tiedämme myös täplikäs kala tai kalaa pitkänomainen evät. Että kala on nimeltään komeetan pyrstö. Nuori kultakala alkaa harmaa-vihreä väri ja niiden pysyvä väri, kun he ovat noin kolme kuukautta vanha.
(0)
(0)