Kulta, hyvä ja vähemmän hyviä tapoja sijoittaa kultaan

Miscellany Hely Tikkanen Tammikuu 23, 2017 0 15
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kulta on jalometalli ja ikimuistoisista ajoista lähtien valtavan suosittu sijoittajien. Ensinnäkin, hyvät ja huonot puolet kultaa investoinnit ovat lyhyitä lueteltu ja sitten antaa yleiskuvan mahdollisista - hyviä ja huonoja - tapoja sijoittaa kultaan.

Kannattajien ja vastustajien ja niiden perustelut

Koska 2001/2002 bullion tietää kultainen kertaa. Ennätystasolle myöhään 2008 lopussa 2009, mutta on jo ohittanut kultaa monta vastustajaa kuin kannattajia. Molemmat visioita yhdellä silmäyksellä
Gold We Trust
  • Gold tarjoaa suojautua inflaatiota; tällä hetkellä haamu inflaatio on katosi taustalla, mutta lopussa 2008, tämän kaikkialla läsnä.
  • Kulta nähdään luonnollinen suojautua Yhdysvaltain dollarin kurssi riski
  • Kulta on tervehdittiin turvasatama. Aikana, jolloin muihin omaisuusluokkiin käännetään takaisin, on kulta ?? piristyi ??
  • On myös useita perustavanlaatuisia syitä, miksi kullan hinta on kehittynyt suotuisasti: ensinnäkin hupenevat kulta tarjontaa; Toiseksi, investointien puutteeseen etsintään ja hyödyntämiseen kultakaivoksia, kolmas kulta on kasvava kysyntä idästä, erityisesti Kiinassa, jossa koruja sektori on suurkuluttaja

Vastustajat
Vastustajat puhua pikemminkin emotionaalinen hinnoittelun, kuten
  • Kulta eivät kanna käteistä
  • Kulta ei voi kuluttaa
  • Kulta nähdään emotionaalinen arvo
  • Kulta ei tarjota lisää tuottoa kuin muihin omaisuusluokkiin

Kuten monet talouden keskusteluja ei ole voittanut ?? ?? osapuoli. Kulta Beetles ennustaa suuri tulevaisuus keltainen asia, kun taas vastapuoli ylösalaisin melko alhainen arvio. Jossa molemmat osapuolet kättelemään konsensus on, että kulta hajauttaa sijoitussalkun mikä vähentää riskiä. On suositeltavaa sijoittaa 5%: sta 10% hänen salkun kulta.

Eri tapoja ostaa kultaa

On paljon tapoja sijoittaa kultaan. Tapa kultaa on ostaa paljon tapauksia, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Yksi henkilö haluaa ostaa jotain konkreettista ja kädessä, kun taas toinen haluaa vain nähdä rahaa tilille. Alla keskustelemme erilaisia ​​tapoja ostaa kultaa ja niiden edut ja haitat.
Kultaharkot
Vaikka ostaa kultaa baari ja holvissa myymälässä käytetään olla menetelmä valinta monet ihmiset sijoittaa kultaan, tämä on harvinaisempaa tänään. On edelleen mahdollista ja valikoima on laajentunut jopa pienempi bar'tjes 100 grammaa ja vähemmän. Etuna tässä tapaa toimia monille ihmisille, että heillä on varmuus, konkreettisuuden harkon. Haittana on, että yksi on menettää se holvissa tai patjan alle. Nyt kuitenkin on niin, että kun ostat kultaa baari, sinun ei enää tarvitse turvallista. Voi, edellyttäen, että suoritetaan säilytyspalkkio, asettamalla harkon päälle arvopaperitilin. Tämä on näin ollen yhdistelmä etu tuntoon ja turvallisuutta.
Kultakolikot
Jos pienempiä määriä kultaa ostaa kultakolikoita ovat hyvä vaihtoehto harkon. Esimerkiksi valuutanvaihto Forex & Gold International, voit ostaa ja myydä kultaa. Myös erikoistuneet pankit ja yritykset tarjoavat tätä palvelua. Eniten vaihdettu valuutta on Etelä-Afrikkalainen Krugerrand. Jos yksi harvinaisia ​​kolikoita ostaa, se on täällä useammin maksaa enemmän kuin todellinen kullan hinta, koska yhteenlaskettu arvo on harvinaisia ​​kolikoita hinnat kallistuu ylöspäin.
warrantit, optiot ja futuurit
Vaihtoehtoja kokeneempi Sijoittajalle joka on enemmän riski venture warrantit, futuurit ja optiot. Näin he tekevät sopimuksen, jossa todetaan, että tietyn ajan kultaa voi ostaa tai myydä tietyllä hinnalla. Tämä antaa mahdollisuuden vastata vaihtelut markkinoiden ja voi myös tarjota etua laskussa kullan hinta.
Trackers
Tracker on eräänlainen rahasto, joka on julkisen kaupankäynnin kohteena, ja tässä tapauksessa, kullan hinta seuraa. New Yorkin pörssissä mainitsema esimerkki Street Tracks Gold Osakkeita, jotka hinta tracker vastaa kymmenesosa hinta unssi kultaa. Tämä tracker tukee fyysistä kultaa jalometalliharkot pidetään Lontoossa holvissa. Street Tracks Gold Osakkeet sponsoroi merkitys puolustaja kullantuottajista, eli World Gold neuvostolle. ETF seurantoja, kuten kultamarkkinoilla arvopaperit ovat erityisen suosittuja Euroopan markkinoilla, joilla samat periaatteet kuin edellä.
Osakkeet kultakaivoksia
Vaikka investoimalla kultaa kaivoksissa riskialttiimpia kuin fyysistä kultaa ostaa, mutta tämä toimii vipuvaikutus kullan hinta. Tämä tarkoittaa, että investoimalla vähemmän, voi saada enemmän tehokkuutta. Toisaalta ne, kuten muut asiat on kamppailtava lakkoja, kohonneet tuotantokustannukset, sähkö ongelmia, petoksia ja muita vaikeuksia ja jopa mennä konkurssiin. Myönteistä, monet kaivos- ryhmät maksaa osinkoa. Mahdolliset kulta varastot: Goldcorp, AngloGold, Harmony, DRD, Barrick Gold Fields, ...
Ostaminen kolikot eBayssa
Joka tulee näyttämään ebay löydät ostaa kultakolikoita. Ongelmana on, että nämä kolikot ovat usein tarjotaan paljon kalliimpaa kuin todellinen kullan hinta. Joten kannattaa tietää tarkalleen, mitä kullan hinta ostohetkellä.
Kerää kolikot ja harvinaisia ​​kolikoita
Kultakolikoita hakattiin, kun tapahtumista, näyttävät houkuttelevia ja varmasti on tietty arvo. Kuitenkin, tämä arvo määräytyy paitsi kullan hinta, mutta myös harvinainen tekijä, joka kuljettaa näitä kolikoita. Tämä ilmiö esiintyy myös harvinaisia ​​kolikoita, jotka ovat yleensä enemmän harvinaisuus kuin kullan hinta hinnoiteltu. Lisäksi se vaatii paljon tietoa ja kokemusta tunnistaa kolikot ja eivät huijatuksi. Kannattava kulta investointi kolikot ovat kyinen tai harvinaisia ​​kolikoita ainakaan.
Osto verkkosivujen kautta
Googlen kautta löydät useita sivustoja, joiden kautta voi ostaa kultaa. Kuitenkin, se on aina varoa, koska kaikki nämä sivustot ovat yhtä vain. Siksi on tärkeää tietää, mitkä sivustot ovat luotettavia ja jotka vaativat korkean hinnan saman kullan. Siksi on tärkeää tietää kullan hinta ostaa kultaa yksi menee läpi sivuston.
(0)
(0)