Kuinka paljon yksi? Yleiskuva kaikista palkoista

Miscellany Ilkka Kauppi Tammikuu 22, 2017 2 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Palkat ja tulot on tärkeä rooli nyky-yhteiskunnassa. On tärkeää tietää, mitä ansaitsee. Ilman tuloja olisit todellakin voi elää. Jotkut ihmiset ajattelevat tietää tarkalleen, mitä on palkka tiettyjen ammattien. Mutta kuinka paljon on palkka koulutuksessa? Ja mitä todella ansaitsee GP kuukaudessa? Tässä lista näet tarkasti, kuinka paljon rahaa voit ansaita ammatillinen ja kuinka paljon toiset ansaita. Tämä luettelo ei vain osoittaa, kuinka paljon voit ansaita minimi ja maksimi, mutta myös ne työskentelevät itsenäisesti tai työskennellä ansiotyössä.

Mitä he ansaitsevat kuukaudessa

Tämä on yleiskatsaus lähes kaikissa ammateissa kuljettaa Alankomaissa. Koska on olemassa monia erilaisia ​​ammatteja Alankomaissa, tulot voi joskus olla aivan erilainen. Enimmäkseen selitettävissä eroja, mutta joskus odottamattomia eroja. Tässä luettelossa, voit etsiä ja vertailla palkkoja.

Divisioona

Ensimmäisessä sarakkeessa luettelon näet ammattiin syntyy. Toisessa sarakkeessa on tyypin tuloista. Kolmas sarake on pienin määrä, joka voidaan ansaita kuukaudessa näkyvissä; tämä on yleensä laskentapohjan. Neljäs sarake näyttää enimmäismäärä, joka on ansainnut kuukausittain Alankomaissa.
Määrät ovat brutto.

Palkoista ja tulot

Toinen sarake osoittaa, onko määrä on palkkaa tai tuloa. Palkka tarkoittaa olet yrittäjä. Tulo tarkoittaa, että voit työskennellä itsenäisesti. Joissakin ammateissa on kaksi mahdollisuutta. Palkka on yleensä helpompi arvioida kuin tulot. Palkkakehitys on neuvoteltu hinta työmarkkinoilla työnantajien ja työntekijöiden välillä ja tekee melko sama kuin palkka. Tämä lista ei erotella palkkaa tai palkka.
Käyttämällä hakutoimintoa selaimessasi, löydät työstä helpompaa.
Hakutoiminto tulee näkyviin, kun painat Ctrl + klikkaa tai Komento + F F.
Esimerkki: Urakoitsijan on tuloja ja ansaita vähintään 3000 euroa brutto kuukaudessa ja enintään 12000 euroa brutto kuukaudessa.
Katso alas luetteloa lisätietoja tietojen luotettavuuden.

Mitä ansaitsee ammatteja / m G


Mitä ansaitsee ammatteja H t / m L


Mitä ansaitsee ammateissa M t / m W


Luotettavuus

Vaikka tämä lista ei anna luotettavaa kuvaa tuloista ammattien, on huomattava, että sisällä ammattien muutamia harha, ihmiset niin poikkeuksellinen ansio. Myös vähimmäismäärä ei aina palkkaa että saat, kun vain aloittaa työskentelyn. Tämä johtuu palkka on usein liittyy aiempaa kokemusta, ammatilliseen koulutukseen ja ikä. Voit neuvotella palkasta.
Tämä luettelo on yhdistelmä tietoja eri lähteistä.
(0)
(0)