Kuinka monta antaa vaatteet avustus?

Koulutus Aadolf Tikka Tammikuu 23, 2017 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
On hyvä kasvaville lapsille oppia rahan arvo. Lapset, jotka ovat oppineet tämän nuorena, hyötyvät myös myöhemmin elämässä sen kanssa. Talouslukutaitoiset on oppinut eli. Nibud neuvoo antaa nuorille vuotiaille lapsille kuusi tai seitsemän vuotta jo rahaa. By varhaisessa iässä ymmärtää, että voi olla vain jotain, jos sinulla on rahaa, lapsi on aina. Aluksi pieniä määriä noin 1 ?? - mennä. Tapaa lapsesi kanssa mitä hän aikoo tehdä tämän rahaa. Kun se on annettu, ne on jälleen odottaa sitä päivää, jolloin he saavat taskurahaa uudelleen. He haluavat ostaa jotain, mutta heillä ei ole rahaa, ne pitäisi odottaa kunnes sää tulee. Joten se menee kun ne ovat perhe ja tulot kuukaudessa. Vanhempana, sinun ei pitäisi tehdä sitä virhettä, heille standardin välillä ylimääräistä rahaa. Niiden on opittava, että rahaa on käsiteltävä varoen.

Taskuraha

Nuorena, se on usein on noin 1,85 ??. Heti kun he vanhenevat, on tapana antaa enemmän käyttörahaa. Tietyssä iässä, koska he tarvitsevat rahaa mennä ulos kavereiden kanssa. On edelleen tärkeää, siellä pitää säännöllisyys. Kun jotain ylimääräistä ?? n anna mitään haittaa, mutta on korostettava, että se on vain liitännäinen. Tuolloin he saavat iän, että he voivat kantaa enemmän vastuuta. Voit laajentaa taskurahaa ja antaa heille ylimääräistä vastuuta, ne myös antaa rahaa ostaa tarvittavat vaatteita itse.

Vaatteet avustus

Vaatteet on kallista, erityisesti vaatteita, jotka kantavat lapset itse. Useimmat lapset haluavat lähteä mukaan suuntauksia ja villityksiä ja pitäisi olla vaatteet, joka on tällä hetkellä. Yleensä nämä eivät ole halvin vaatteita. Vanhempana et halua mennä sinne, mutta kustannukset ovat korkeammat ja suuremmat, koska pitkällä aikavälillä, jopa alusvaatteet tietyn merkin. Voit tehdä tyly kohtelu tähän kehitykseen ottamalla käyttöön vaatteet avustus. He saavat kiinteä kuukausimaksu määrä ostaa vaatteita.

Vaikutus vaatteet avustus

Siirtyminen rahaa vaatteisiin korvaus on suuri. Ne vaihtelevat muutaman euron viikossa suuren määrän kerran kuukaudessa. Usein siitä hetkestä avustus ja vaatteet avustus yhdistetään yhdeksi määrä. Täällä, lapsi on oltava, koska se voi mennä pieleen tällä hetkellä ne eivät voi tehdä sitä mennä. Ensinnäkin he saivat esimerkiksi viikoittain ?? 7,50 ja kuten vaatteita avustus ne menevät esimerkiksi ?? 125 kuukaudessa. On tärkeää, että he todella antaa vastuu lähtien. He voivat nyt viettää enemmän kerran, kun he tulevat itse. Jos käy ilmi, että he eivät voi kantaa vastuuta, niin he huomaavat seurauksia itse, koska he eivät voi ostaa vaatteita ja voi mennä ulos.

Paljonko vaatteet avustus on tapana?

Useimmat lapset vain saada vaatteet avustus 15 tai 16 vuotta. Nibud ilmoittaa verkkosivuillaan, mikä on tapana antaa. Lapsille 16 vuotta keskimääräinen määrä on 50 ?? - on ?? 55, -. 18-vuotiaille on määrä välillä ?? 59 - ?? ja 65, -.
(0)
(0)