Krooninen progressiivinen lymfedeema

Luonto Martti Ahosilta Maaliskuu 13, 2018 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
CPL tarkoittaa Krooninen progressiivinen lymphedema, tämä on sairaus ihon sääret oman hevosen tai ponin. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä CPL, joka pesii näin käy, ja mitä tehdä asialle on.

 Krooninen progressiivinen lymfedeema

Krooninen progressiivinen lymphedema, kumpi katkaisusaha CPL, on sairaus ihon sääret oman hevosen tai ponin. CPL verrataan usein muki tai raastin kuitenkaan voida verrata CPL. Tämä ehto on imunestejärjestelmän hevosen, joten ehto on sisäpuolelta. Uskotaan, että proteiinipitoisuus on jotain tekemistä CPL, kukaan tiedä tätä, mutta ei varma. Kuitenkin yksi on varattu tutkimuksia kunnossa CPL.
Joka kilpailuista on CPL
CPL on yleinen rotuja, jotka on paljon hiukset jalat, erityisesti laatia hevoset ja Shires ovat kärsineet tämän ehdon. Luonnos hevoset tunnetaan että heillä on usein edellytys CPL kello Shires tämä on harvemmin tapauksessa.

Miten tunnistaa CPL

Alkuvaiheessa näyttää hyvin paljon CPL muki, iho muuttuu hilseilevä ja siellä syntyy pieniä haavoja. CPL myös usein alkaa, kuten muki, vuonna vuohiseen onteloon hevonen, josta CPL tauti etenee hitaasti ylöspäin noin hevosen polvi. Iho hajoaa ja alkaa päästää irti, sitten tulevat rupia rikkoutuneen ihon. Nämä sakkaa lihovat, ne voivat olla yhtä suuri kuin tennispallo! Sakkaa ovat usein tummanpunainen tai ruskehtava, meteli ja houkutella lentää.

Kohtelu CPL

Jos minkäänlaista CPL, rupia sääret voi alkaa häiritä liikkeen hevonen, hevoset ovat liikkumisvaikeudet koska rupia satuttaa ja tiellä. Jalat voi olla disfiguring jos hevonen on pitkään ollut CPL joka ei ole hallinnassa.
CPL on ehto, joka on sisällä imunestejärjestelmän, todella CPL siis olla sisältä ulos torjua. Tässä ei ole mitään löytää, vaikka on jo monia tutkimuksia meni CPL. Tähän asti usein hevonen sukat ajeltu, joten iho voi hengittää ja pysyy vähemmän likaa takana. Sitten yksi tekee ihon usein märkä ja sitten naarmuttaa löysä sakkaa pois. Lisäksi, on olemassa Sebacil käytetään usein, sillä tämä näyttää toimivan yhtä hyvin. Lisäksi Sebacil voit pestä hevosen jalkojen Tea Kolme shampoo, se on puhdistava vaikutus ja yleensä varattu hyvin johtaa. Jotkut käyttävät klooria CPL, vastaus oli hyvin sekoitettu.
Ihmelääke CPL ei ole löydetty, vaikka se on vaikea olla etsimässä täällä. Tähän asti, ilme mikä tarkoittaa, että saat parhaat tulokset.
Kotelo
Mitä majoitus on parasta varmistaa, että hevonen voidaan kuivata, esimerkiksi alle katos. Paljon mutaa jaloissa ja kosteus lisää riskiä infektioiden ja kasvavat edelleen huomattavasti. Varmista, että hevonen mahdollisimman paljon raitista ilmaa, mutta kuivassa pala, aitauksessa olisi ihanteellinen. Jos et laittaa vakaa oman hevosen, varmista, että eläin on usein mucked.
(0)
(0)