Käärmeenpistos, mitä pitäisi tehdä?

Luonto Essi Äijälä Huhtikuu 13, 2017 1 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jos olet purrut käärme, se voi olla hyvin kivulias ja jopa vaarallista. Valitettavasti se voi olla kohtalokkaita seurauksia, kun se tulee myrkyllinen käärme. Sinun on kiidätettiin sairaalaan. Usein ihmiset luonnossa purrut. Erityisesti Aasiassa ja Afrikassa ovat yleisiä myrkyllisiä käärmeitä luonnossa. Alankomaissa meillä on vain myrkyllinen käärme luonnossa, ja se on Viper. Onneksi et menee nopeasti kuoleman purema kyykäärme, mutta et tarvitse välitöntä lääketieteellistä apua. Alankomaissa meillä on luonteeltaan vain myrkyllinen käärme, ja se on Viper. Ruoho käärmeitä ja sileä käärmeitä myös tulla Hollannin luonnon. Ne usein eivät pure, mutta ne eivät onneksi ole myrkyllisiä. Ruoho käärmeitä on merkitty keltaisella rengas takana päätään. Geeliytyminen kuvataan myös keltaisia ​​pisteitä. Ruoho käärmeitä tulevat märkä alueilla Alankomaissa. Sileä käärmeet ovat constrictors, heillä on musta-ruskea raita kummallakin puolella päätään. Onneksi ne ovat liian pieniä henkilö tehdä pahaa niiden 75 cm pituus. He kiinni jyrsijöitä, liskoja ja muita käärmeitä. Sileä käärmeet eivät ole myrkyllisiä.
 • Summain voidaan tunnistaa leveä pää, paksu runko ja lyhyt häntä. Summain on laaja siksak-tumma raita selässä koko rungon pituus. Summaimet ovat harmaa tai ruskea ja noin 60-80 senttimetriä pitkä. Silmät ovat punaiset. Naaraat ovat suurempia kuin miehillä. Siksak raita takana on tyypillinen sikiöt. Miehillä raita on musta, ruskea naisilla. Summaimet esiintyy hiekkamaassa tappio ja suon. He haluavat valehdella avoimissa, aurinkoinen paikkoja. Alankomaissa, lähinnä lisäominaisuuksista Drenthe, Itä Friesland, Veluwe, Groningen, Overijssel, Gooi, Brabantin ja Limburgin, Utrecht.
 • Rantakäärme ja sileä käärme löytyy myös Alankomaissa. Rantakäärme on usein keltaisia ​​pisteitä pään takana. Purema rantakäärme ei ole myrkyllistä
 • Sileä käärme voi olla usein. Sileä käärme, joka esiintyy myös Alankomaissa, voi purra. Tämä käärmeen purema ei ole myrkyllinen. Mutta haavat ei-myrkyllisiä käärmeitä voi olla epäterveellistä ja aina hoitaa lääkärin.

Pureman summaimen

Jos pureman lisätoiminto, te siis on purrut myrkyllinen käärme ja sitten sinun täytyy siirtää kehon mahdollisimman vähän. Yritä estää verenkiertoon nopeammin ja yrittää pitää niin hiljaista ja niin siirryttävä vähintään. Ruumis ei saa puristuksiin ja et voi ottaa alkoholia tai muita verenohennuslääkkeitä, mukaan lukien aspiriini. Tarvitset mahdollisimman nopeasti yhteys lääkäriin tai sairaalaan, jossa voi antaa antiseerumi. On harvinaista, että joku kuolee Alankomaissa summaimen purra, mutta ei vaativat välitöntä lääkärin hoitoa.

Myrkkykäärme puree

Jos olet purrut käärme ulkomailla, on mahdollista, että et tiedä mitä käärme olet purrut. On 3000 lajia käärmeitä maailmassa. Näistä noin 300 lajia myrkyllisiä. Osa siitä on erittäin myrkyllistä. Onko sinulla kuva käärme, ottaa niitä pitkin. Ei ole valokuva, varmista, että on hyvä kuvaus käärme. On käärme kuollut, sitten ottaa kuollut käärme. Jos olet kotona tai muiden ihmisten kodeissa purrut käärme, se on enimmäkseen tunnettu minkälainen käärme on. On tärkeää tietää, mitä olet purrut letku, voidakseen antaa oikean vastalääkettä. Sinun pitäisi pystyä viettää niin paljon tietoa käärme. Se ei ole tarkoitus, että yrität saada kiinni käärme. Tämä vie liikaa aikaa ja tehdä enemmän uhreja. Tarvitset kiireellistä lääkärin hoitoon, jos olet purrut myrkyllinen käärme. Voit pikaisesti oikea vastalääke. Jos olet kiinni käärme ulkomaalaisten asukkaiden usein tietää, mikä käärmeitä esiintyy alueella.

Purrut myrkyllinen käärme, mitä nyt?

 • Jotta potilas liikkua mahdollisimman vähän
 • Anna potilas ei juo alkoholia, älä syö, ja käytä aspiriinia
 • Jos on turvotusta ja / tai ihon värjäytymistä voi tapahtua, todennäköisesti myrkyllinen käärme
 • Aseta vaikuttaa runko-osan yläpuolelle sydän
 • Kutsu lääkäri tai ambulanssi ja mene kiireesti sairaalaan
 • Jos olet epävarma siitä, millainen käärme se on, antaa yksityiskohtainen kuvaus käärme.
 • Haava ei imeä, sitominen tai leikkaamalla
 • Asiaa ruumiinosa mahdollisimman vähän liikkua ja liikuttamaan itseään mahdollisimman vähän, jottei edistää verenkiertoa
 • Yritä olla työntää myrkkyä pois haava
 • Jos mahdollista, joku ensiapu tieto voi hidastaa verenkiertoa käden tai jalan tai vartalon soveltamalla paineside näin leviää imusolmukkeisiin on hitaampaa. Levikki olisi koskaan puristuksiin koko.
 • Etsi nopeasti lääkäriin. Apua on tarjolla 30 minuutin kuluessa.
 • Alue myrkyllinen purema turvota merkittävästi, miksi koruja ja tiukat vaatteet pois

Oireet myrkyllinen käärmeen purema

Riippuen letku ja määrä myrkkyä että joutuu haavaan, joutuvat myrkyllinen käärme puree seuraavia oireita:
 • Väkivaltainen kipu
 • Turvotus
 • Jano, hikoilu ja ahdistusta
 • Kuume
 • Nopea syke
 • Sairas
 • Antautuminen
 • Heikentynyt koordinointi ja / tai halvaantuminen
 • Epäonnistua / pyörtyminen

Antiseerumi käärmeenpistos

Big eläintarhoissa kuten eläintarha ja Artis Zoo Matelijat-Serpo ja erikoistuneita sairaaloita on usein antiseerumien kotona. Heillä on myös tarvittavat tietoa käärme puree ja niiden hoito. Ennen kerrot kuljetetaan sairaalaan, se on parempi, jos antiseerumi on siellä talossa.

Pidä myrkyllisiä käärmeitä kotiin

Koti pitää myrkyllisiä käärmeitä on tarvittavat luvat. Ihmiset joskus pitää eksoottisia käärmeitä ja joskus erittäin myrkyllisiä käärmeitä kotona. Pidä myrkyllisiä käärmeitä vaatii taitoa eikä jokainen on oikea lähestymistapa. Myrkyllinen käärme ei saada lasisäiliöön kunnes hän kuolee. Hänellä on syötettävä, makean veden vaaditaan, puhdas terraario, ja niin edelleen. Tulee päivä, jolloin myrkyllinen käärme noutaa sinua, esimerkiksi, letku on siirrettävä tai viedään eläinlääkäriin. Kuka tahansa voi olla purrut, ihmiset paljon kokemusta käärmeitä. Myös paeta myrkyllisiä käärmeitä. Jos joku on purrut myrkyllinen käärme, sinulla on vakava ongelma ja se voi olla hengenvaarallinen. Jos käärme on karannut, aina ilmoita siitä poliisille ja eläinsuojelun jotta he voivat auttaa ja jotta tapaturmat voidaan estää. Nykyään hoito käärme puree on paljon parempi kuin ennen. Jollei purema myrkyllinen käärme varmista, että voit saada asianmukaiset antiseerumit mahdollisimman pian. Jokainen käärmeen purema tarvitsee lääkärin hoitoa, mutta myös käärmeet, jotka eivät ole myrkyllisiä. Tapauksessa käärmeen purema, ota heti yhteys lääkäriin tai soita 112.
(0)
(0)