Kritiikkiä ja uudelleenarviointi Freudin

Miscellany Valtter Huhtanen Tammikuu 22, 2017 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sigmund Freud oli perustaja psykoanalyysi. Hänen kiistanalainen teorioita tutkijat tuskin ottaa vakavasti aikansa, vain niitä pitävät kulttuuria. Oli taiteilijoita, jotka hänen teoriansa roolista tajuton avulla kehitetään uusi maalaus tekniikkaa. Mutta kun Freudin kuoleman, oli uudelleenarvostuksesta sen löytöjä modernin tieteen. Huolimatta paljon virheitä hän oli tehnyt ja joskus kaukaa haettu ideoita hänellä oli, kävi ilmi, että hän oli imenyt kaiken pois hänen peukalon. Todellakin, hänen perusajatuksia, kuten rooli alitajuntaan, tuetaan usein, vahvisti ja hyväksyi modernin tieteen.

Kriitikot psykoanalyysi Freud

Freudin teoriat olivat usein arvosteltu aikansa ja pilkataan työtovereiden. Kritiikkiä päätutkijoiden hänen ideoita käsitellään jäljempänä.
Liikaa keskittyä seksuaalisuuteen
Freudin teorioita kehitysvaiheet pienten lasten ei otettu vakavasti tiede. Yksi näistä teorioista on oidipuskompleksi, jossa hän väittää, että pojat ikävuoden paikkeilla neljä haaveilla seksuaalisesta soveltamisesta niiden sukuelinten heidän äitinsä. Täällä he näkevät heidän isänsä kuin kilpailija. Sitten, kun he näkevät, että heidän äitinsä ei ole fallos, he pelkäävät, että tämä on otettu pois hänen isänsä ja ymmärtää, että he eivät voi olla suhteita heidän äitinsä. Elektra monimutkainen väittää sama, mutta nuorille tytöille. Ne ovat kateellisia heidän äitinsä ja luullen jo leikattu itse, äiti. Voit ratkaista tämän monimutkaisen tunnistaa pojat heidän isänsä ja tyttöjen kanssa heidän äitinsä. He ottavat käyttäytymistä heidän isänsä tai äitinsä. Lisäksi Freud ajatteli, että tyttöjen tietyssä elämänvaiheen, eli kun he huomasivat, että pojat ovat penis ja ne eivät kärsi peniskateus. Toisin sanoen, he olivat kateellisia penis pojat. Tämän seurauksena mukaan Freud että tyttö tästä hetkestä tuntuu alaisuudessa poika. Tämä on suuri vaikutus hänen aikuisuuteen. Ajatus siitä, että seksuaalisuus pelaa niin rooli pienten lasten pitää tiedemiehet ole perusteltu, kaukaa haettu ja jopa mautonta. Se oli outo teoria, joka tuli, niin he edellytti seksuaalinen pakkomielle Freudin.
Teorioita vaistot ja impulsseja
Freudin teorioita halut ja vaistot mies syytettiin liian mekanistinen ja yksinkertainen. He olivat Freud korosti liikaa, kun hän maksoi liian vähän huomiota suhteita muihin ihmisiin ja ulkoisen vaikutuksen. Hän liikaa huomiota seksuaali- ja aggressiivinen motiivit ja liian vähän harjoittamisesta vallan ja tarvetta läheisyyttä ja liimaus.
Ei luotettava tutkimus
Pääasiallinen lähde kritiikkiä Freudin kuinka hän tuli hänen teorioita. Hän ei käyttänyt kontrolliryhmä kokeita, laajamittainen tutkimuksia tai muista luonnollisista. Sen sijaan, hän palasi teorioita yksittäisten tapausten, hänen potilaat, analysoida syvästi. Tässä hän usein hänen luovuuttaan; hän oli kiinnostunut unelma tulkintaa, hypnoosi ja vapaata assosiaatiota. Kuitenkin mielestä monet tutkijat on, että vain teorioita, jotka ovat syntyneet vuonna tiukka ja menetelmiä tavalla, luotettavuus ja kannattaa tutkimuksen kannattaa. Koska teoriat Freud ei täytä tässä, he olivat usein naurunalaiseksi. Lisäksi Freud käyttää vain mukaan joitakin tietoja, jotka tukivat hänen hypoteesi, ja jättää huomiotta muita tärkeitä tietoja. Lopulta hän syytettiin overselling näkemyksiä, joten hän oli aina oikeassa. Kun potilaan esimerkki ei hyväksynyt hänen diagnoosin, hän sanoi, että tämä oli kieltämiseen.

Uudelleenarvostus Freud

Koska monet Freudin teorioita ei hyvin vastaan, joko koska he olivat väärin tai koska he olivat todella väärin / oli huonosti perusteltu, oli myös pieni look hänen teorioita. Niitä ei otettu vakavasti, koska ne olivat valmistettu sama mies, joka keksi oidipuskompleksi, Electra monimutkainen ja peniskateus. Mutta käy ilmi, että monia teorioita modernin tieteet ammentavat pohjalta Freud. Mutta ne käyttävät eri termejä ja usein niiden alkuperä on tunnustettu. Tässä muutamia esimerkkejä.
Kehottaa ja vaistot
Vaikka Freud painottavat liikaa seksuaalista ja aggressiivinen haluja, hänen ajatus, että ihminen ohjaa useita vaistot ja toiveet kuluttaa aikaa. Tällä teoria voimme usein ristiriitaisia, käyttäytymistä ihmiset ymmärtävät.
Teorioita kehittämällä lapset
Freud oli usein väärin alalla seksuaalisuutta lapsilla. Hän ei koskaan sanonut, että lapset, joilla seksuaalista käyttäytymistä samalla tavalla kuin aikuiset. Mitä hän halusi tehdä selväksi, oli se, että seksuaalista vaisto pienestä pitäen olla läsnä ja näkyvissä. Tämä teoria on todettu uudelleenarviointi ja on yhdenmukainen käytäntö. Sinun tarvitsee vain katsoa, ​​missä poika kolme usein pitää kätensä. Hän pitää käsiään tuolla tarkoittaa, että hän tajuaa se tuntuu hyvältä, mutta ei tarkoita, että hän on tietoinen, että hän seksuaalisesti ???? ???? on käynnissä. On kuitenkin syytä olla hänen seksuaalinen kehitys. Se osoittaa myös ajatus, että tapahtumia nuorena on suuri vaikutus muodostumista lapsi, sisältää paljon totuutta.
Tiedostamaton
Suuri osa meidän henkinen elämä on tajuton. Ajatus siitä, että voimme usein vaikea ymmärtää ihmisiin, vaikka kyseessä itsestämme, ja on siten tukee osittain selitti.
Moderni tiede
Freudin teoriat ovat uudelleenarvostuksesta löytyy moderni tiede. Heidän totuus on empiirisesti vahvistettu tieteen ja moderni kognitiivinen teoria, neurotiede, kehityspsykologia ja yhteiskuntatieteet. Kognitiivinen teoria implisiittinen muisti vahvistaa asemaa tajuton. Vuonna Kehityspsykologia vahvistaa, että ihmiset saavat paremmin käyttämällä puolustusmekanismeja kuten sorron ja kieltäminen. Freud on luonut pohjan modernin tieteen edelleen rakentaa.
(0)
(0)