Kreikan myytti alkuperästä jumalten

Miscellany Natanael Arvonen Tammikuu 22, 2017 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kreikkalaiset oli ihana, kamala, surullinen, onnellinen ja ruma joukko tarinoita selittää maailman synnystä ja muut selittämättömiä ilmiöitä. Aion opettaa pienessä määrin tänään mitä kreikkalaiset uskoivat luomiseen liittyvien maan, mutta ennen kaikkea, syntyminen Kreikan Pantheon. Ensimmäinen osa koko kreikkalaisen mytologian Kreikkalainen mytologia on erittäin laaja ja hyvin monimutkainen. Koska se on lähes mahdotonta julkaista kaikki luominen yhdessä artikkelissa, minä menen vain voorschotelen suppeampana. Älä loukkaannu, jos suosikki jumala / mytologinen hahmo ei näy minun selitys. On myös mahdollista, että olet koskaan oppinut eri versio tarinasta, koska myytit toimitettiin suullisesti kreikkalaisten keskuudessa, ja niin monia versioita oli liikkeessä. Kreikkalaisen mytologian mukaan oli aluksi jumalia, mutta vain tumma, ammottavan rajaton tila: kaaos.

Alusta

Tästä tuli ensimmäinen jumalia: Gaia, Eros, Tartarus ja Ouranos.
Uros ja naaras Ouranos Gaia naimisiin toisiaan vaikutuksen alaisena Eros. He toivat väkeä jättiläinen hirviöitä jatkoi: otuksia kymmenen aseiden ja kymmenen päätä, yksisilmäinen Cyclopes ja myöhemmin väkivaltainen Titans, kuten Kronos oli suurin.

Ensimmäinen vallankaappaus

Ouranos tunsi vallan uhkaa kymmenen otsikkona olentoja ja Kyklooppi, ja siksi karkotettiin ne syvyyksiin Tartaroksen. Mutta Gaia sitten kutsui hänet muita poikia, Titaanit, resistenssin vastaan ​​heidän isänsä. Sitten dethroned Kronos isänsä Ouranos ja hän otti vallan. Hänen hallituskautensa oli kaikki maailmankaikkeuden ja luonto-viritetty. Hän kuitenkin vältettävä lisäksi, että kehitys teollisuusmaissa: pelkäävät, että hänen lapsensa hänen puolestaan ​​valtaistuimelle olisi lyöntejä, Kronos päätti jokainen vastasyntynyt lapsi hänen kanssaan syömään.
Mutta kun hän oli viisi kertaa kestää saman surun, hänen vaimonsa Rhea päätti pelastaa hänen vastasyntynyt kuudes lapsi. Hän kääritty kivi kapalot muodossa lapsi, ja tämä tarjoillaan miehelleen Kronos. Hänen poikansa, nimeltään Zeus, hän piilotti saarella Kreetan, jossa heillä oli kouluttaa häntä salassa. Kun pieni vauva murtautuivat itkeä, ryhmä Koureten pitäisi aina tehdä kovaa ääntä, jotta Kronos ei saada epäilyttäviä. Amaltheia vuohi imettänyt pikku Zeus: säännöllinen poissaolo Rhea ruokkia lastaan ​​olisi yksinkertaisesti liian havaittavissa.

Menneisyys toistuu

Nuorena Zeus oli opettanut Metis. Kun kasvanut, sidottu Zeus taistelu isäänsä Kronos ja veljekset isänsä, titaanit. Ensin hän onnistui tekemään Kronos juoda ainetta, joka sai hänet antautumaan, yksi kerrallaan, elävät edelleen sisaruksia syntyi suusta Kronos. Yhdessä ne Zeus suunniteltu väkivaltainen taistelu. Hän voitti hänen isänsä ansiosta salama, joka oli taottu Kyklooppi hänelle.

Lopullinen valtataistelu

Kuten uusi Zeus, yhdessä hänen viisi veljeä ja sisarta Olympos valtaistuimella. Kaikki Titaanit vangittiin Tartaroksen, jossa he joutuivat ankaria rangaistuksia. Esimerkiksi Atlas oli maan ikuisesti selässään torsos. Mutta Gaia oli vihainen vääryys, että Zeus hänen lapsensa hänen lapsensa, Titaanit, oli tehnyt. Kostoksi, hän synnytti omasta, uusi ryhmä hirviömäistä olento, jättiläisiä, jotka taistelevat laukausta vastaan ​​Olympian jumalat. Kohtalo jää vain voittaa Olympic jumalia, jos he autettiin taistelivat jättiläisiä jonka kuolevainen. Heracles otti tämän vastuun päällensä ja hän auttoi isäänsä Zeus voittoon vastaan ​​nämä jättiläiset.
Hänen hallitus ehdotti Zeus asioiden järjestyksessä niin, että kaoottinen ja hirvittävä lopulta katosi universumin. Chaos oli saanut väistyä Cosmos
(0)
(0)