Kreikan Kykladien saarella Santorini

Viihde Elsi Lehtinen Tammikuu 22, 2017 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Egeanmeren on kaunis Kreikan saarella Santorini. Se on tuliperäinen saari, osa Kreikan Kykladien. Mykonos, Paros ja Naxos ovat kuuluisia loma saaria, jotka kuuluvat samaan saaristoon. Santorini on suosittu matkailukohde, joka täyttää klassinen kuva ?? valkoiset talot, sininen meri ?? monissa postikortteja Kreikasta. Santorini mutta on myös vilkas yöelämä. Lue lisää loma Santorini.

Yleinen

Kuuluisa Santorinin saarella on eteläisin saari Kykladien ja sijaitsee 63 meripeninkulmaa yli Kreetan. Alueella saaren on 73 neliökilometriä. Saarella on 13000 asukasta levinnyt yli 13 kylää. Saari oikeastaan ​​koostuu kuusi saarta, joka syntyi seurauksena tulivuorenpurkauksen. Saaren pääkaupunki on nimi yksi kuudesta saaria, eli Thira.

Historia

Todennäköisesti kaikki ihmiset elivät Santorinin noin 3000 eaa. On näyttöä siitä, että noin 1500 eKr, tulivuorenpurkaus tapahtui, joka saari alle paksuja laava ja hohkakivi nielaisi. Kunnes 13-luvulla jKr että pyyhkiä kaikki jäljet ​​ihmisen toiminnasta kokonaan. Muoto saaren muutettiin pyöreästä eräänlainen puolikuun viereisten luotoja. Jopa Kreetalla, satama tuhoutui täysin; vahvuus purkaus on ollut huimaa.
Mytologinen satamakaupunki Akrotirin tuhoutui täysin tulivuoren räjähdyksen. Nykyään löytää jäänteitä tulivuoren purkauksen arkeologisia työpajoja Santorini.
Koska Santorini on tuliperäinen saari, se oli aina ollut erittäin hedelmällistä ja sen vuoksi paljon kauppaa vuosisatojen, erityisesti Aleksandrian ja Konstantinopolin idässä. Erityisesti puuvilla ja viini vietiin tuotteita, jotka tiuskaisi. Saari oli vuosisatojen ajan jälkeen, johtaa myös huomattavasti pienempi piratismia.
Vuonna 1830 wrested kaunis Kykladien Santorinin saarella sijaitsee Turkin vallan ja oli hyvä osa itsenäisen Kreikan valtio.
Vuonna 1956 oli jälleen maanjäristys, joka aiheutti monet asukkaat muuttivat pois. Tämä merkitsi taloudellista katastrofia saarella. Saaren kukoisti uudelleen vasta, kun matkailu tuli 70-Iger vuotta ja tekee niin edelleen.

Nähdä ja tehdä

Saarella Santorini, voit helposti bussilla tehdä kiertueen. Saari, jossa sen vuorottelevat värillinen rockia ja vaihtelu kasvillisuus henkeäsalpaava. Vuonna kuvankauniista pääkaupunki Thira monine kapeita katuja, on mahdollista, istuu aasi, menee alas vanhaan satamaan. Saat vähemmän urheilullinen turisteja keskuudessamme, että on myös mahdollista köysiradalla. Myös näkee maanalainen edelleen antiikin kaupungin Akrotirin, jotka antavat vaikutelman korkea kehitystaso Minoan sivilisaation tuolloin. Thira on tunnettu myös sen valkoista taloa, joka on usein vastakohta turkoosi meri löytyy postikortteja ja opaskirjoja.
Vuonna pikkukaupungissa Oia on nähdä kuulemma yksi kauneimmista auringonlaskuista maailmassa. Monet matkailijat myös valita torjumaan hengästynyt auringonlaskua juoda kupin Kreikan kahvia yhdessä cafenions sijaitsee kalliolla on tarjota tähän viehättävä kylä.

Liitännät

Santorini on lentää suoraan charter Alankomaista. Se ei todellakaan ole suositeltavaa varata matka yhdistelmä, joka vastaa saarihyppelyyn periaate, useita saaria voidaan vaikuttaa vapaapäiviä. Santorini on ihana lomakohde viikko mutta ehkä hieman liian pieni tauko useita viikkoja. Joka asuu Kreeta, voi vierailla saarella veneellä päiväksi. Saarella pääsee myös muista Kykladien yksinkertaisesti lautalla tai Flying Dolphin.
(0)
(0)