Koukut, nykyinen suuntaus ja sen historia

Viihde Janina Keränen Maaliskuu 13, 2018 0 21
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Koukut on ikivanha toimintaa, joka on alkuperältään noin 1800. Kuitenkin käsityö tekniikka on pitkään pidetty viehättävä. Nyt vuonna 2011, koukut takaisin. Uusimmat trendit kuin Zpagetti ja amigurumi on koukut takaisin lonkan ja trendikäs teki molemmat suhteen muoti, kodin tarvikkeet, mutta myös koukussa syntymän hetkellä on hyvin omaperäinen ja täysin trendikäs. Koukut on ikivanha veneet, joka vuonna 2011 taas on täysin hip olla. Koukut tehdään tuella koukku ja erilaisia ​​lankoja. Tuella koukku neula tehtävä eri lanka silmukoita, jotka yhdessä helposti hieman monimutkainen peura kuvio muotoja. Koukut yleensä tehdään puuvilla, sekä villaa ja akryyli voidaan käyttää tätä tekniikkaa. Nykyään käytetään jopa raffia, nauhat ja muovi Zpaggeti. Zpagetti on langan kankaan valmistettu laadukas ja kestävä materiaali jäljellä muoti ja tekstiiliteollisuudessa. Koukut kanssa Zpagetti on 2011 koukku ja elävä trendi lisäksi koukku on hauskaa, se voi myös olla erittäin hyödyllistä. Monet organisaatiot tänään avunpyyntö virkata hyväntekeväisyyteen.

Historia

Miten ja milloin virkkaamalla alkunsa on edelleen hyvin epävarma. Usein oletetaan, että tekniikka on alkuperältään arabimaissa, Etelä-Amerikassa tai Kiinassa, mutta toistaiseksi sillä ei ole konkreettista näyttöä siitä, että tämä muoto käsitöitä peräisin näissä maissa. Ensimmäinen tietoisuus Virkkauskurssit vuodelta 1800. Sittemmin koukut Euroopassa laajalti harjoiteltu. Varhaisin kirjallinen maininta koukut juontavat 1812. Kyseisenä vuonna kirja oli "muistelmat Highland Lady" kirjoittanut Elizabeth Grant. Alankomaissa, ensimmäinen virkkausohjeet julkaistiin vuonna 1824 lehdessä Penelope. Virkkaaminen oli laajalti käytetty tuolloin korvata kallis puolella ja jotta olemassa olo. Craft crochet villitys oli huipussaan välillä 1910 ja 1920. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen oli paljon vähemmän virkkausohjeet kuin aiemmin julkaistut. Malleja, jotka tuotiin usein yksinkertaistettuja versioita kuvioita alusta 20-luvulla. Toisen maailmansodan kiinnostus käsitöitä yhtäkkiä takaisin, mutta vuodesta 1980 lähtien se oli myös toinen pulahtaa Alankomaissa. Tämä taas koukut kaltaisissa maissa Japanissa ja Yhdysvalloissa vain tuli laajalti harjoitellun ja julkaissut useita uusia malleja olivat patalappuja, linjaukset Ruukut ja muut kodin esineitä. Tänään koukut Alankomaissa uudelleen joka päivä enemmän suosittuja. Mummon lähtöruutuun suosikki motiivi Seitsemänkymmentäluvun on palannut ja värikkäin peitot ovat myös löytyy lähinnä sisustus lehtiä. Suuntaus Japanista, amigurumi on levinnyt Alankomaihin. Kauniilla merseroitu puuvilla ja virkkuukoukku 2,5-3 ovat kierre tekniikka tuotetaan kaunein ja kiva olento.

Hollanti Suunnittelijat

Anne-Claire Petit
Anne-Claire Petit on hollantilainen suunnittelija, joka on myös varmistanut, että koukut Alankomaissa takaisin kartalle. Alle etiketti Anne-Claire Petit accecoires hän suunnittelee kauniita esineitä. Kaikki yhtä värikäs ja oma ainutlaatuinen muotoilu. Anne-Claire Petit opiskellut teollista muotoilua Eindhoven, minkä jälkeen hän aloitti uransa suunnittelija Esprit. Neljä vuotta työtä tämän kansainvälisen brändin ne aloitti yrittäjänä itsenäisesti oma merkintä Anne-Clair Petit.Ze perusti oman etiketin nimellä Anne-Claire Petit tarvikkeet. Suuri osa hänen virkattuja tuotteita Aasiassa. Kiitos työn että naiset siellä tehdä Anne-Claire Petit, Aasian Tunisian naiset voivat ansaita rahaa ympäri vuoden ja tarjoavat oman toimeentulon. Kauniita tuotteita kuten theeserviesjes, kukkamaljakoita, mäyräkoirat ja apinat ovat saatavilla monissa Hollannin myymälöissä. Myös kautta verkkokauppaa ovat saatavilla värikkäitä virkattu esineitä suuri pehmoinen sisältöä.
Christel Krukkert
Christel Krukkert perisynnistä kuvittaja erityisesti erittäin söpö otuksiin. Silti hän ei tänään ole enää kuvitella maailma Virkkauskurssit amigurumi söpöjä eläimiä. Hän suunnittelee kauniita kuvioita ja antoi vuonna 2010 peräti kaksi hauska kirjoja. Kesäkuussa 2011 jopa vierailevat hänen kolmas kirja kirjakaupoista; Pieneläinten ystäviä koukkuja. Tähän sisältyy malleja krokotiili, kameleontti, sammakko ja koira tarkistetaan. Hänen mallit ovat myös saatavilla www.amigurumis.nl
Todella Studio
Tess ja Kim Real Studio tietää tarkalleen virkkaaminen uudelleen täysin hip. Molemmilla on täysin Eien näkymä käsitöitä joka pidettiin pitkään vanhanaikainen miehitys. Naiset Real Studio suunnitella trendikäs nykyaikaisia ​​kuvioita ja yrittää aktivoida ihmisiä avulla työpajoja itse päästä alkuun. Heillä on oma Stodio Alphen aan de Rijn, mutta myös yleisesti messuilla eri puolilla maata. Ne osoittavat ennen kaikkea, mitä voit tehdä Zpaggetti ja uusin trendi alalla koukkuja. Elokuussa 2011 he julkaisivat ensimmäisen kirjan; Amigurumi & enemmän; hip koukut Kookeridoo. Kiva kirja, jossa amigurumi virkkaa vahvasti keskustellaan myös super söpö pikku kettu, kenguru ja ah-niin-söpö pyama laukku.
(0)
(0)